break Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 А видяхте ли новата игра по НТВ: Ало, Star Academy. Е гати тъпата и смотана игра. Днес я видях за първи път. 30 минути една си говори и трябва да се познае една дума която не е трудна. Бързи пари пасти да яде по тъпотия пред тази. И май Зара ще го води от утре, т.е. вече днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 А видяхте ли новата игра по НТВ: Ало, Star Academy. Е гати тъпата и смотана игра. Днес я видях за първи път. 30 минути една си говори и трябва да се познае една дума която не е трудна. Бързи пари пасти да яде по тъпотия пред тази. И май Зара ще го води от утре, т.е. вече днес. <{POST_SNAPBACK}> човече вчера го водеше зара. леле гледай го само един път и ще разбереш за какво малоумно същество става въпрос тая не може да върже 2 смислени изречения, направо не знам как са я сложили да води такова шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Ми то каквото е шоуто такива са му и водещите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRETO Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Зайнеб води Времето по нова! А иначе засега в Стар академи Пловдивския пич ме кефи как се представя, все още нямам фаворит, оше са ми малко объркани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Хмм, колеги, някой да разбра последно кога ще са номинациите?Мария Илиева два пъти каза, че номинациите ще са другия понеделник и първият изключен ще е по другия понеделник.А Димитър Станчев като излезе, първо, че говори несвързано и второ каза, че утре щяло да има трима номинирани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 ima6e tema za nai tapo predavane samo da ne se okaje 4e "plajna topka"po m-sat e po dobro ot "star academi" za6totot mai mai natam varvqt rabotite moga samo da dobavq :)nova televiziq da ne raz4itat na men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Никой ли не гледа шоуто Не съм очаквал такава липса на интерес към Академията, особено след темата за ББ Айде все пак, ако някой го гледа да каже мнението си за номинациите, за отношенията между Иво и Клавдия и такива неща Едит:Евалла на Марин, Жоро и Диан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Аз днес не го гледах. Хванах го само в края. И какво е станало, че днес са само двама за изключване а не трима. И нали щеше да се гласува за кой да се спаси, а сега гледам, че се гласува за кой да се изключи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Аз днес не го гледах. Хванах го само в края. И какво е станало, че днес са само двама за изключване а не трима. И нали щеше да се гласува за кой да се спаси, а сега гледам, че се гласува за кой да се изключи. <{POST_SNAPBACK}> Не си разбрал правилно.Един от тримата се спасява от участниците в къщата.А от останалите двама зрителите избират кой да бъде изключен.Та тази вечер 7 гласуваха да се спаси Наталия и 4 за Иво, а за Аксиния никой!Аз лично исках Иво да се спаси, но участниците избраха друго Но си мисля, че зрителите ще изгонят Аксиния!Сигурно е, че ще има интрига между Клавдия и Иво, а пък и Иво има уникален глас и е много талантлив!Нашия представител (Марин) е много готин също.Постоянно се ебава с останалите и прави смях - нищо общо с Пипирудата Общо взето разликата с ББ е , че тук не са събрани простаци от кол и въже, а това са интелигентни музиканти, от които просто не може да се очаква да си лепят боядисаните задници по стената и т.н.Също има смях и то много, но не с просташки изяви и пръдни Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 M да. И на мен все повече взе да ми харесва пловдивчанина. Голям е майтапчия. Не е като старата ни позната Пипирудата Стойка, която даже не беше от Пловдив. И поне не говори на меко. А най-ме кефии като почне постоянно да говори на майна. Като знам как софиянци се дразнят от тази дума и ми става дражко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 А най-ме кефии като почне постоянно да говори на майна. Като знам как софиянци се дразнят от тази дума и ми става дражко. <{POST_SNAPBACK}> Точно и аз на тва му се кефя!А много смешно беше като пи 1 бира и заспа (защото беше легнал много късно предната вечер и просто беше уморен) по време на репетиции.Отива при него Димитър Станчев и почва да му се кара такъф, че бил пил 4 бири в 11 на обяд и къв пример дава, а нашия вика:"Не е вярно, аз пих само една бира - може видите записа...".Останалите едвам се сдържаха да не се изсмеят, а Станчев просто онемя!И после Марин някъф супер възмутен каза:"Бахти, майна, и ся кво изкараха ме някъф супер алкохолик..." Изкъртих се от смях като го гледах! А днес като изцепи на Клавдия:"Клавдия, като те видя и получавам 30 ерекции едновременно!" - No Comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Това е една от най-големите тъпотии които някога съм гледал съжелявам за 20-те минути които изгубих да го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 А днес като изцепи на Клавдия:"Клавдия, като те видя и получавам 30 ерекции едновременно!" - No Comment <{POST_SNAPBACK}> Че то де не е лъжа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Че то де не е лъжа <{POST_SNAPBACK}> Така си е Още в началото като ги видях тя ми направи най-силно впечатление!Много чаровна, а и характера и е супер.Много е искрена, качество, което не всяка жена притежава.А как танцува и какво сладко дупе има Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 какво сладко дупе има <{POST_SNAPBACK}> Стига си ме дразнел ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Lucky Luciano, липсата на интерес се обяснява прекалено лесно. Разликата между Академията и Големия брат е, че Big Brother беше нещо ново, екзотично, невиждано до този момент в България. Нов вид телевизия, нов вид шоу- риалити шоуто. А сега липсва любопитството. Сега рейтингът е реален. (и очаквам засечка в стил- "сега хората знаят колко е тъпо") Относно академията - моят интерес също няма нищо общо с този към Големия. И, от друга страна, честно да си призная... не очаквах участниците да чак толкова еднакви в поведението си. Това определено не ми допада. 11 човека изнесоха реч и всичи се държаха по абсолютно един и същи начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Според мен са по-забавни от ББ. Държат се по-приятелски един към друг, все едно са приятели от както са се родили. А не като онея от ББ където до последно се държаха хладно един към друг и се чудеха какво да направят че да се харесат на хората. И колкото да са се държалли като приятели винаги имаха едно на ум. Верно е че и те преиграваха в началото ама сега поне се пооправиха малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Според мен са по-забавни от ББ. Държат се по-приятелски един към друг, все едно са приятели от както са се родили. А не като онея от ББ където до последно се държаха хладно един към друг и се чудеха какво да направят че да се харесат на хората. И колкото да са се държалли като приятели винаги имаха едно на ум. Верно е че и те преиграваха в началото ама сега поне се пооправиха малко. <{POST_SNAPBACK}> Дам, така е Не е нужно да има постоянни интриги и караници, за да е интересно.Все пак това е предаване за музикални таланти и наистина се получава добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Хора,как се казва песента,която са дали на Акси да я пее?Одеве се пробваше да я пее и е много известна,но не знам как се казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Хора,как се казва песента,която са дали на Акси да я пее?Одеве се пробваше да я пее и е много известна,но не знам как се казва. <{POST_SNAPBACK}> neznam ma mnogo mi haresa kato zvuchene taq pesen napravo si me izkefi a i tq mnogo hubavo q izpq:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Еми аз и днес не можах да го гледам. Ама запей нещо, т.е. напиши някакви думи пък може да се досетя Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Хора,как се казва песента,която са дали на Акси да я пее?Одеве се пробваше да я пее и е много известна,но не знам как се казва. <{POST_SNAPBACK}> На Селин Дион - It`s All Comming Back Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Тва е по-тъпо и от биг брадър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Тва е по-тъпо и от биг брадър! <{POST_SNAPBACK}> nedej taka we dosta po-interesno e... pyk i pone madamite sa po-mladi i po-hubavi ot onez v bai brother. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Тва е по-тъпо и от биг брадър! <{POST_SNAPBACK}> true , true ......брата ми разказваше как само са ревяли че ще ги номинират и т'ва цяло предаване било ...ужасТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.