evil_smith Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Е тва е.... Свърши Академията и... изненадващо вече има Нова. Колко случайно само... <{POST_SNAPBACK}> Да........ има нещо гнило тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Майтап да става EDIT: А не мислите ли че проблема може да е дошъл от самата Star Academy. Все пак вчера като го гледах разбрах че всъщност не се прави от професионалисти, а повечето там са на учебен период. Като даваха родителите им от телевизора да се прощават с тях нищо не се чу. Чак накрая се чу нещо. Явно или никой не се е сетил да постави микрофон или не е бил увеличен, което и в двата случая е непрофесионално. А Мария Илиева пък сакън ако не е до гръцката певица. Не остави място на преводачката да седне някъде и я остави сама да си измисли от къде да се провре, за да й превежда. Може би е имало и други случаи, но не гледах цялото шоу. Нищо чудно и повредата да се дължи на тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Е тва е.... Свърши Академията и... изненадващо вече има Нова. Колко случайно само... <{POST_SNAPBACK}> Ле ле каква трагедия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 breakneck - не е. Рекламите също липсвата... и т.н. eek - бъди щастлив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 От къде пък си толкова сигурен. Star Academy се излъчва от Нова телевизия а не от някой друг канал. Може и в Нова Телевизия да е проблема или от сателита или от кой знае какво друго, защото не липсваше само тя а и още 5-6 програми. Кабелния оператор какво го грее че ще гледаш нещо. Те гледат да има телевиаия за всеки по на потребителя вкуса, а не каквото шефа на евроком реши или на някоя друга кабеларка. Не един път са ставали нарушения по трасето. Само не си мислете че има корупция или нещо от сорта. П.П. Teddy-King, предишното око беше по-готино. Мясаше на някой администратор, който ни наблюдава през цялото време Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 От къде пък си толкова сигурен. Star Academy се излъчва от Нова телевизия а не от някой друг канал. Може и в Нова Телевизия да е проблема или от сателита или от кой знае какво друго, защото не липсваше само тя а и още 5-6 програми. Кабелния оператор какво го грее че ще гледаш нещо. Те гледат да има телевиаия за всеки по на потребителя вкуса, а не каквото шефа на евроком реши или на някоя друга кабеларка. Не един път са ставали нарушения по трасето. Само не си мислете че има корупция или нещо от сорта. П.П. Teddy-King, предишното око беше по-готина. Мясаше на някой администратор, който ни наблюдава през цялото време <{POST_SNAPBACK}> Случайно да сте чували за "стайна антена" всеки телевизор я има, ама то с тия бози дето ги гледате .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Доста хора вече са забравили тези първобитни неща. Ако трябва да се връщаме към тях е гати кабеларката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Единственото което ми харесва на тва шоу сега е че сички женски са готини Може и да стане интересничко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 М да. Заради мадамите си струва. Повечето са готини...като не говорят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 Ето ги и първите записи - torrent от data.bg. http://www.data.bg/torrents/download.php/2...ViD-PGM.torrent http://www.data.bg/torrents/download.php/2...ViD-PGM.torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
atasa Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Това предаване е чиста боза Въобщте няма да го гледам На финала на Биг брадър пусках sms но сека се заклевам че няма дам нито една стотинка на нова телевизия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Това че пускаш сега този пост, имам чувството че в момента го гледаш предаването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atasa Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Гледах го само в понеделник през другиде дни въобщте не съм го погледнала и съм си направила извода че това предаване е тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 Гледах го само в понеделник през другиде дни въобщте не съм го погледнала и съм си направила извода <{POST_SNAPBACK}> Истинското предаване започва днес, и който се усмели да гледа, ще разбере! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Истинското предаване започва днес, и който се усмели да гледа, ще разбере! <{POST_SNAPBACK}> За проблемчето с Мартин ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Awe toq marin mnoo prosto mom4e we mainaaaaa. Biva li da e takuf selqnin we. Kak 6a izloji plovdiv pred cqla bulgariq we. Piqnicaaaaaaaaaaa. 4esno mnogo ma drazni toq maina. I mejdu drugoto e ot moita mahala. Izlaga kvartala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 И как точно ни излага? Начи един Сливенец примерно гледа предаването и кво си вика- глей ги провдивчани кви са алкохолици, така ли? Твърде наивно разсъждавате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Ехеее много се събрахте тука от неговата махала. И какво се правите, вие не пиете ли? (за непълнолетните питам) Това че ви е забранено не вярвам че ви спира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 И как точно ни излага? Начи един Сливенец примерно гледа предаването и кво си вика- глей ги провдивчани кви са алкохолици, така ли? Твърде наивно разсъждавате... <{POST_SNAPBACK}> Awe de da znam. Prosto ma drazni. Toq u4e6e v staroto mi daskalo, gore dolo go znam kvo predstavlqva. Men li4no me drazni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 Awe de da znam. Prosto ma drazni. Toq u4e6e v staroto mi daskalo, gore dolo go znam kvo predstavlqva. Men li4no me drazni. <{POST_SNAPBACK}> Това че те дрази ни най малко не го прави отговорен за "бъдещата криза, която ще възникне в Пловдив след предаването", както вие се изразявате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 И как точно ни излага? Начи един Сливенец примерно гледа предаването и кво си вика- глей ги провдивчани кви са алкохолици, така ли? Твърде наивно разсъждавате... Awe ti ne si nikav plovdiv4anin we izpil e edna bira mom4eto i ve4e ae si4ki da my sko4im.Neka selqnin,oba4e pak moga da kaga 4e e super pevec kvo go naregdash pi4a si pee super qko.Izlagaciq bil nali ima glas,sviri si nq piqno mene pi4a me kefi super mnogo moge bi prosto ne beshe za taq akademiq shtoto naistina e malko malak oshte za tam.Vmesto da naredish tapite sofiqnci,koto se bazikaha vednaga varxy nashiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Че каква ще е тая криза. За алкохол ли Предаването почва малко по малко да ми харесва. Особено директора как го скастри Маринчо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Че каква ще е тая криза. За алкохол ли Предаването почва малко по малко да ми харесва. Особено директора как го скастри Маринчо. <{POST_SNAPBACK}> Aaaa i az se kefih na tva. 6tot pi4a po princip mnoo otvoren go razdava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 m1s7ak3, що мене цитираш не разбрах?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Awe ti ne si nikav plovdiv4anin we izpil e edna bira mom4eto i ve4e ae si4ki da my sko4im.Neka selqnin,oba4e pak moga da kaga 4e e super pevec kvo go naregdash pi4a si pee super qko.Izlagaciq bil nali ima glas,sviri si nq piqno mene pi4a me kefi super mnogo moge bi prosto ne beshe za taq akademiq shtoto naistina e malko malak oshte za tam.Vmesto da naredish tapite sofiqnci,koto se bazikaha vednaga varxy nashiq. <{POST_SNAPBACK}> цитираш мнение с което си абсолютно съгласен и го опроваргаваш развий този талант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.