Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Izvinete ako vaprosa ne mi e za tazi tema no ako moge da popitam po koq televiziq da gledam STAR ACADEMY na givo i koi kabelen operator q predlaga.Megdu drugoto tva show super mnoo ma kefi i ako imah vazmognostta bih go gledal po cql den.Ot vsi4ki nai ma kefi marin ne samo 6toto e ot Plovdiv ami 6totot e golqm veselqk :punk

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Айде пак поредното разделение на три лагера :

- едните са го гледали и логично много им е харесало, защото това е едно успешно риалити шоу в много страни, в което има доста know how.

- другите не са го гледали, но по принцип им е ясно всичко и шоуто е супер зле, а те разбират от всичко или просто мразят всичко

- третите са фенове на Слави (който милия по цяла нощ си мисли предаванията и как му идват на уста такива чудни реплики и не запъва) и държат да оплюят Star Academy, защото много им е харесало уникалното шоу по бТВ, което в никакъв случай не е изкопирано от ТВ Веселина и е с напълно нови лица и идеи

Общо взето е така.

общо взето не е така, защото доста хора казаха, че няма да гледат нито едно от 2-те предавания.

та тея дето са гледали малко и не им е харесало, не са фенове на шоуто на слави, не са гледали уникалното шоу по бтв... абе тея дето не влизат в 3-те категории къде ги нареждаш :bgrin:

едит: така е по-добре :beer:

Прав си.

Четвъртата група и то най-голямата я изпускам - тези, които не гледат такива бози и решават да си прекарат времето по по-полезен начин.

Като цяло не останах очарована.Участниците са талантливи и сравнително добре подбрани,но страшно много ме изнервиха как се държаха.То бива-бива толкова изкуствени,ама чак пък толкова!!! :sick Само викаха и крещтяха"обичам ви","не ви чувам".Май прекалено много са гледали рекламата на шоуто.

Предполагам,че бяха превъзбудени и затова преиграваха и ги извинявам.

Иначе се надявам,че ще е по-интересно нататък.

PS!!!А този Деан направо ми скъса нервичките...много тъпо лапе.

Аз пък чух точно обратното-че представителите на Ендемол искат да съдят Слави за откраднатата идея и за това,че реализира проекта си точно сега,когато и те ще пуснат своята игра.

AAA kak taka6te sudqt Slavi Nali tva e kunkorenciqta i + tova toi mozhe da si pravi kakvoto si poiska otdelno 4e tva sa dve razli4ni televizii.Ama verno e vsi4ko e za pari. :bgrin:A otnosno za Star Academi tva e sushtinski Big Brother dazhe kushtata e sushtata kato na BigBrother.SAmo 4e imat fitnes pqno :D i po qko dzhakuzi :lol: :devil

Ония ден гледах за тоя дето го е създал т'ва предаване.ХАмериканец е бил пича,ама нещо не се сещам за името :bgrin: В Америка се казва American Idol и доколкото разбрах са минали 3 сезона там,защото казаха победитетите,т.е. албумите им,а те бяха 3-ма.Даваха там по едно време набързо името на предаванията по целия свят...и турците ги имаше:)

Предаването го гледах по VH1.Я някой ако го е гледал и се сеща за нещо да каже,че аз и аз колкото съм гледал...:bgrin:

Сори ако е питал някой друг преди това и му е било отговорено, но ще може ли да се гледа Он-лайн безплатно и как мога аз да го гледам?

За limpbizkit_fena и sandman - - - > <{POST_SNAPBACK}> < - - -

Предаването ще се излъчва всяка вечер, по два часа най-доброто от деня и 30 минути късно нецензурирано.

Предаването ще се излъчва всяка вечер, по два часа най-доброто от деня и 30 минути късно нецензурирано.

Аз доколкото видях от програма на НТВ за днес има дадено, че е от 20:30 до 21:30 и само разни вкючвания по 15 мин не знам за 2 часа.След StarAcademy от 20:30 ще има Стани Богат? И имам въпрос дали е така или се лъжа? :confused

Аз доколкото видях от програма на НТВ за днес има дадено, че е от 20:30 до 21:30 и само разни вкючвания по 15 мин не знам за 2 часа.

Верно. Програмата на Стар Академи и на Нова телевизия нещо се разминава. Честно казано тази на Нова ми се струва по-логична. Ще доживеем, ще видим.

ПП. Пост #2000, благодаря на всички, които бяха с мен досега!

Евроком пак се подиграват с клиентите си, същият номер, който преди правеха с формула 1.. в момента, в който стар академи трябваше да почне, нова телевизия изчезна :angry1 не че го гледам, но това е пълна подигравка с абонатите, всички други канали ги има но нова я няма :confused мирише на мръсен номер.. заради него трябваше да "конструирам" за 5 минути импровизирана антена от тел и кабели, понеже майками ми даваше зор, да "пусна" нова, че тия от кабелната я били "спрели".. :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...