timon4o Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Izvinete ako vaprosa ne mi e za tazi tema no ako moge da popitam po koq televiziq da gledam STAR ACADEMY na givo i koi kabelen operator q predlaga.Megdu drugoto tva show super mnoo ma kefi i ako imah vazmognostta bih go gledal po cql den.Ot vsi4ki nai ma kefi marin ne samo 6toto e ot Plovdiv ami 6totot e golqm veselqk Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Айде пак поредното разделение на три лагера : - едните са го гледали и логично много им е харесало, защото това е едно успешно риалити шоу в много страни, в което има доста know how. - другите не са го гледали, но по принцип им е ясно всичко и шоуто е супер зле, а те разбират от всичко или просто мразят всичко - третите са фенове на Слави (който милия по цяла нощ си мисли предаванията и как му идват на уста такива чудни реплики и не запъва) и държат да оплюят Star Academy, защото много им е харесало уникалното шоу по бТВ, което в никакъв случай не е изкопирано от ТВ Веселина и е с напълно нови лица и идеи Общо взето е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 .... <{POST_SNAPBACK}> общо взето не е така, защото доста хора казаха, че няма да гледат нито едно от 2-те предавания. та тея дето са гледали малко и не им е харесало, не са фенове на шоуто на слави, не са гледали уникалното шоу по бтв... абе тея дето не влизат в 3-те категории къде ги нареждаш едит: така е по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Прав си. Четвъртата група и то най-голямата я изпускам - тези, които не гледат такива бози и решават да си прекарат времето по по-полезен начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Като цяло не останах очарована.Участниците са талантливи и сравнително добре подбрани,но страшно много ме изнервиха как се държаха.То бива-бива толкова изкуствени,ама чак пък толкова!!! Само викаха и крещтяха"обичам ви","не ви чувам".Май прекалено много са гледали рекламата на шоуто. Предполагам,че бяха превъзбудени и затова преиграваха и ги извинявам. Иначе се надявам,че ще е по-интересно нататък. PS!!!А този Деан направо ми скъса нервичките...много тъпо лапе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Аз пък чух точно обратното-че представителите на Ендемол искат да съдят Слави за откраднатата идея и за това,че реализира проекта си точно сега,когато и те ще пуснат своята игра. <{POST_SNAPBACK}> AAA kak taka6te sudqt Slavi Nali tva e kunkorenciqta i + tova toi mozhe da si pravi kakvoto si poiska otdelno 4e tva sa dve razli4ni televizii.Ama verno e vsi4ko e za pari. :bgrin:A otnosno za Star Academi tva e sushtinski Big Brother dazhe kushtata e sushtata kato na BigBrother.SAmo 4e imat fitnes pqno i po qko dzhakuzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Nqkoi moje li da kaje pak Ip-tata na koito moje da se gleda Star Academy ? (kakto na BB ) Predvaritelno blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 na4i parvo tva s otkradnatata ideq e absoliytna prostotiq 6tot dvete predavaniq nqmat ni6to ob6to. vtoro mislq 4e StarAcademy 6a e po qko ot BigBrother i treto seki den li 6a go davat kato BigBrother ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 seki den li 6a go davat kato BigBrother ili ne <{POST_SNAPBACK}> За съжаление ДА . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Ония ден гледах за тоя дето го е създал т'ва предаване.ХАмериканец е бил пича,ама нещо не се сещам за името В Америка се казва American Idol и доколкото разбрах са минали 3 сезона там,защото казаха победитетите,т.е. албумите им,а те бяха 3-ма.Даваха там по едно време набързо името на предаванията по целия свят...и турците ги имаше Предаването го гледах по VH1.Я някой ако го е гледал и се сеща за нещо да каже,че аз и аз колкото съм гледал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Поредното отвратително предаване Мани другото, но щом и ще е всеки ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Сори ако е питал някой друг преди това и му е било отговорено, но ще може ли да се гледа Он-лайн безплатно и как мога аз да го гледам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 За limpbizkit_fena и sandman - - - > <{POST_SNAPBACK}> < - - - Предаването ще се излъчва всяка вечер, по два часа най-доброто от деня и 30 минути късно нецензурирано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fam Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 tova e porednata komersialna tapotiq.mnenieto mi 6te se zatvardi osobeno, ako vzeme da spe4eli nqkoi prostak,kakto tova stana v Big Brother. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 по-големи тъпотии несам виждал.аз и несам ги и гледал де щото няма смисъл! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Предаването ще се излъчва всяка вечер, по два часа най-доброто от деня и 30 минути късно нецензурирано. <{POST_SNAPBACK}> Аз доколкото видях от програма на НТВ за днес има дадено, че е от 20:30 до 21:30 и само разни вкючвания по 15 мин не знам за 2 часа.След StarAcademy от 20:30 ще има Стани Богат? И имам въпрос дали е така или се лъжа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
timon4o Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 ei hora molq vi pomagaite nqkoi moge li da mi kage kak se kagva pesenta na star academy i da mi dade link ot kade da q svalq 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Аз доколкото видях от програма на НТВ за днес има дадено, че е от 20:30 до 21:30 и само разни вкючвания по 15 мин не знам за 2 часа. <{POST_SNAPBACK}> Верно. Програмата на Стар Академи и на Нова телевизия нещо се разминава. Честно казано тази на Нова ми се струва по-логична. Ще доживеем, ще видим. ПП. Пост #2000, благодаря на всички, които бяха с мен досега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Тва предаване е тъпичко ама карай да върви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Да попитам имате ли НТВ или проблема е при мен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Евроком пак се подиграват с клиентите си, същият номер, който преди правеха с формула 1.. в момента, в който стар академи трябваше да почне, нова телевизия изчезна не че го гледам, но това е пълна подигравка с абонатите, всички други канали ги има но нова я няма мирише на мръсен номер.. заради него трябваше да "конструирам" за 5 минути импровизирана антена от тел и кабели, понеже майками ми даваше зор, да "пусна" нова, че тия от кабелната я били "спрели".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Да попитам имате ли НТВ или проблема е при мен ? <{POST_SNAPBACK}> Не е при тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Да попитам имате ли НТВ или проблема е при мен ? <{POST_SNAPBACK}> И при нас няма и не само НТВ, Д+ Д2 ...МСАТ ??? Май е от времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Еееее сетиха се ,че прекаляват и пуснаха НТВ ! (и другите програми) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Е тва е.... Свърши Академията и... изненадващо вече има Нова. Колко случайно само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.