netrootbg Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 spomenaval sam 4e mnogo malko sam gledal ot tova predavane i ne mi dopada.A sega napravo si predtavqm toq liglio kato zapee v kan.ujas Същия този "лигльо" има невероятен глас и смятам, че няма кой да престави България по добре от него в Кан. След като си го гледал малко как успя да прецениш как ще се представи? Ако си беше направил труда да гледаш финала едва ли щеше да мислиш по този начин. Марин направи няколко уникални изпълнения. На Bon Jovi - Always ..... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 6to be ne e slojno... daje nikak 6tom imate takuv akul da gi gledate i da im pra6tate SMS-i to negovoto e ni6to v sravnenie s va6ite postupki...I predi nqkoi pak da se nahvurli kum men s nqkakvi dumi neka pone se zamisli vurhu ne6tata a ne da mi govori samo ot 1 gledna to4ka... <{POST_SNAPBACK}> Kато ти гледам ЕГНто и като ти чета нравоучителните слова, смятам, че има голяма опасност цял живот да си останеш "малък човек с големи комплекси". Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Честито ! Мисля , че си го заслужи , въпреки че от Star Academy съм гледал само концертети (live-овете) . Наистина е талантлив , дано продължи да се развива в същия дух . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 И Иво имаше талант ...много ги можеше българските песни , ама е прост гадняр и може би затова не успя....а Марин просто ме разби с Bon JOvi - always и Aerosmith - I don't want to miss a think Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Същия този "лигльо" има невероятен глас и смятам, че няма кой да престави България по добре от него в Кан. След като си го гледал малко как успя да прецениш как ще се представи? Ако си беше направил труда да гледаш финала едва ли щеше да мислиш по този начин. Марин направи няколко уникални изпълнения. На Bon Jovi - Always ..... . <{POST_SNAPBACK}> Ко да кажа за изпълнението с Алис Боварян... Кой друг щеше да го направи така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Ко да кажа за изпълнението с Алис Боварян... Кой друг щеше да го направи така? Хареса ми . Това ми е една от любимите песни . Но беше доста трудно начинание от негова страна. Справи се доста добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Ко да кажа за изпълнението с Алис Боварян... Кой друг щеше да го направи така? <{POST_SNAPBACK}> Веднъж гледах същата песен в изпълнение на Светльо и Любена от 5 Старс и ми хареса дори повече даже.Бих искал да отчета достойното поведение на Иво снощи, както по време, така и след края на концерта, когато призна, че Марин е бил най-талантливият. Чест му прави също и че не се поддаде на онези тъпаци в публиката, които го освиркваха- типична българска селяния за пореден път. Целият концерт беше добър. Почти нямаше слабо изпълнение. За мен наистина тези четиримата бяха с класа над останалите в Академията. Не знам какво е вашето мнение, но за мен финалът на предаването не остави съмнение за нагласяне на резултата (за разлика от ББ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Веднъж гледах същата песен в изпълнение на Светльо и Любена от 5 Старс и ми хареса дори повече даже.Бих искал да отчета достойното поведение на Иво снощи, както по време, така и след края на концерта, когато призна, че Марин е бил най-талантливият. Чест му прави също и че не се поддаде на онези тъпаци в публиката, които го освиркваха- типична българска селяния за пореден път. Целият концерт беше добър. Почти нямаше слабо изпълнение. За мен наистина тези четиримата бяха с класа над останалите в Академията. Не знам какво е вашето мнение, но за мен финалът на предаването не остави съмнение за нагласяне на резултата (за разлика от ББ). <{POST_SNAPBACK}> Да ... когато чух как освиркват Иво се разочаровах много . Добре , че издържа на напрежението и не си изпусна нервите , защото щеше да стане баси тъпотииката , типично BG style ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Да ... когато чух как освиркват Иво се разочаровах много . Добре , че издържа на напрежението и не си изпусна нервите , защото щеше да стане баси тъпотииката , типично BG style ... <{POST_SNAPBACK}> Ivo naistina be6e na ruba...Toi be6e siguren,4e 6te spe4eli,i kogato publikata zapo4na s osvirkvaniqta se pritesni ujasno mnogo-drug put se durje6e spokoino i neprinudeno,a v4era napravo se trese6e ot nervi,koeto vednaga se otrazi i na peeneto mu. Ina4e vsi4ki se durjaha mnogo mujki. Edinstveno pleibeka v na4aloto me qdosa,no Marin4o uspq da mi opravi nastroenieto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Ivo naistina be6e na ruba...Toi be6e siguren,4e 6te spe4eli,i kogato publikata zapo4na s osvirkvaniqta se pritesni ujasno mnogo-drug put se durje6e spokoino i neprinudeno,a v4era napravo se trese6e ot nervi,koeto vednaga se otrazi i na peeneto mu.Ina4e vsi4ki se durjaha mnogo mujki. Edinstveno pleibeka v na4aloto me qdosa,no Marin4o uspq da mi opravi nastroenieto! <{POST_SNAPBACK}> Иво беше страшно превъзбуден. Показа обаче завидни нерви като разбра, че губи. Браво. А наистина резултатът остави вън от съмнение всякаква нагласа, поне според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Ivo naistina be6e na ruba...Toi be6e siguren,4e 6te spe4eli,i kogato publikata zapo4na s osvirkvaniqta se pritesni ujasno mnogo-drug put se durje6e spokoino i neprinudeno,a v4era napravo se trese6e ot nervi,koeto vednaga se otrazi i na peeneto mu. <{POST_SNAPBACK}> Освирквания имаше още на предпоследния лайф. След това Иво беше много потиснат. На другия ден всички в Академията коментираха концерта, колко им харесало на сцената в НДК и т.н., а Иво каза само: "Да, но Вас не ви освиркаха...". Въпреки всичко Иво се държа на ниво, цяла седмица се готвеше много усилено и с изключение на няколко фалшиви тона (и то най-вече заради преумора) се представи отлично. Кефя се на победата на Маринката, но като че ли исках да спечели Иво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Марин решил да купи с парите къща на родителите си, които живеят под наем. Евала, а вие го наричате "лигльо"! Пък и наистина добре пее младежа! <{POST_SNAPBACK}> Лигльо друг път. Много е сериозно момчето. Най-голямо израстване от всички. Вики примерно имам чувството, че не мръдна особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Лигльо друг път. Много е сериозно момчето. Най-голямо израстване от всички. Вики примерно имам чувството, че не мръдна особено. Tя заяви, че няма какво да научи тук и само и свалят нивото. явно си има мнение за себе си момичето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 явно си има мнение за себе си момичето. <{POST_SNAPBACK}> То поне да беше без покритие, а? Май тя с право си имаше достойнството! Съгласен съм обаче, че изказването е малко прекалено, защото това е академия и ако знаеш всичко, не би трябвало да си там. Почти до края си ми беше личен фаворит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Всички я видяха какъв въздух под налягане е. всичките песни ги изпя в един стил. през цялото време се обясняваше колко обича тоя нейния и най-накрая легна с Деян. И на всичкото отгоре нямаше смелостта да каже, че си е просто за там, а няма да продължи вътре, защото точно така ще стане. той и казва "обичам те", тя седи като дърво срещу него и не знае какво да каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Star Academy 1 Final (2005) -->download<-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Ей браво, супер. Ама аз вече го дръпнах от торента на дата.бг. Разбрах че няма да намеря другаде никъде и го изтеглих преди малко. Сега се чудя дали да го гледам сега или да си оставя цялото за утре? ЕДИТ: Включих си само първата част. Насистина добро качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.