Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Тогава защо не оставите простия и малоумен народ да се забавлява? На българина, като цяло, май му липсва самочувствие, и като види човек с такова, го избива на агресия. Типично по български...

Въпреки че на никой не му е харесало и никой не е очаквал да го хареса, учудващо голям брой хора са го гледали... Еба си парадокса...

Ами заради голямата реклама ще е. Всеки очакваше да види нещо интересно. Аз го гледах първите пет минути и след като свърши 5 звезди. И не останах с много добро впечатление. Дано и да не е така и за напред. Все пак това предаване би трябвало да го правят професионалисти, а 5 звезди беше от начинаещи и беше по-интересно.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Още ми говорете за момчето от Пловдив... Той най-голямо шоу си прави за сега и се показва като много добър! Някак си... между другото

Него го познавам и знам че е голям фен на Ботев :lol:

Големи лигльовци са всичките. Още по-зле ще е май. Тука всички се състезават от самото начало. А тоя от Пловдив къде го  намериха не мога да разбера. Да не е и той няк'ъв сельо? Да се хванем на бас тука кой ще спечели! Аз съм за Деан. Които загубят ще черпят солидно. :D

Ti ne se pravi na mnogoznaesh 4e vednaga da narejdash koi bil ot selo koi bil grajdanin.Toq pi4 Марин Йончев e ot moita mahala[a as sum ot Ki4uka] a edva li tva e selo :blink: Kat gledam 4e vuobshte ne si go 4uval sudq 4e i nikoga ne si hodil na blagotvoritelni konzerti i teatur :ghost ;)

На мен пък предаването ми харесва.Още е твърде рано да изказвате подобни мнения,защото това беше едва първото предаване.Ще ви видим след 2 седмици дали ще сте на същото мнение.Това предаване е имало страшно голям успех във всички страни в които се е излъчвало.100% съм сигурен,че ще стане същото и в България,просто сега още хората се правят на високо интелектуални личности,които подобен род забавления са под нивото им.Ще видим до кога обаче.Е разбира се никой не е длъжен да харесва предаването,още повече всички.Иначе няма да е интересно :) Както се казва за всеки влак си има пътници

просто сега още хората се правят на високо интелектуални личности,които подобен род забавления са под нивото им

И след месец да е, пак ще пускат същите коментари. Под достойнството им е да си променят мнението :)

И след месец да е, пак ще пускат същите коментари. Под достойнството им е да си променят мнението :)

Това май означава че на шоуто се гледа от хора без достойнството :bgrin:

Това май означава че на шоуто се гледа от хора без достойнството :bgrin:

Не вярвам да идва дума за достойнство,просто от страни е много просто да се обсъждат хората!Имаше един виц за казана на българите в ада,как даго познаеш ,като видиш хора да опитват да се измъкнат а другите да ги дърпат обратно! Та и тук така! Но темата STAR ACADEMY е перфектна и абсолютно навременна,да не я обръщаме в лични скандалчета! ;)

Ti ne se pravi na mnogoznaesh 4e vednaga da narejdash koi bil ot selo koi bil grajdanin.Toq pi4 Марин Йончев e ot moita mahala[a as sum ot Ki4uka] a edva li tva e selo :blink: Kat gledam 4e vuobshte ne si go 4uval sudq 4e i nikoga ne si hodil na blagotvoritelni konzerti i teatur  :ghost  ;)

E и. И аз съм от кичука. Накрая да не се окажем и комшии. :D Точно щото е от Пловдив говоря за него. Това не значи че и другите не ме дразнят. Особено оня с черните дрехи тип метал, дето се кълчи като обратен. Не смяташ ли че всички преиграват още от първата нощ. То си личи. Не го познавам твоя приятел, ама веднага да седне на пианото и да се доказва...И само някой да даде тон за песен и всички почват, да си покажат гласа. Наистина не съм го чувал. Пък и какво общо има културата с благотворителните концерти и театъра. Щом той е паралия какво прави там. Това би трябвало да е за нови звезди, а не за преуспели. Кой знае как са влезнали всичките. Както каза Ивайло: Всички са ходели по чужбина и са преуспели някак, само той не е от тях.

E и. И аз съм от кичука. Накрая да не се окажем и комшии. :D Точно щото е от Пловдив говоря за него. Това не значи че и другите не ме дразнят. Особено оня с черните дрехи тип метал, дето се кълчи като обратен. Не смяташ ли че всички преиграват още от първата нощ. То си личи. Не го познавам твоя приятел, ама веднага да седне на пианото и да се доказва...И само някой да даде тон за песен и всички почват, да си покажат гласа. Наистина не съм го чувал. Пък и какво общо има културата с благотворителните концерти и театъра. Щом той е паралия какво прави там. Това би трябвало да е за нови звезди, а не за преуспели. Кой знае как са влезнали всичките. Както каза Ивайло: Всички са ходели по чужбина и са преуспели някак, само той не е от тях.

A ue tva e verno 4e po4vat da preigravat i da se dokazvat ma to nali to4no zatva sa tam :P Koito e nai otrakan toi sha izleni.Ma men tva hi4 ne me interesuva mene pogleda mi se sprq na madamite :D :D i smqtam edinstveno zatva da go gledam B)

А тоя е типичния надменен мангал,котов е на всичко да стане номер 1 бахти смешника вижте му интервюто ТУК

аз ако бях там при тях.. до сега да съм го намлатил. ебати келеша. още от началото иска да се изявява като тартор. "нека някой да обобщи какви са емоцийте ви и първите впечетления"

и тоя глупак ... "що всички мен гледате"

КЛЕЧОООООООООО никой не те гледа пък теб точно!!!!!! тоя ще е един от първите дето ще си отидат. бас мога да хвана.

A za Zara niakoi neshto da kaje?  :D

какво за зара. видях я само преди предаването да говори нещо, ама ми се догади като я гледах и изтичах до банята. хубаво, че като се върнах я нямаше вече на екрана. вживяваше се и тя в ролята си на звезда.

аз ако бях там при тях.. до сега да съм го намлатил. ебати келеша. още от началото иска да се изявява като тартор. "нека някой да обобщи какви са емоцийте ви и първите впечетления"

и тоя глупак ... "що всички мен гледате"

КЛЕЧОООООООООО никой не те гледа пък теб точно!!!!!! тоя ще е един от първите дето ще си отидат. бас мога да хвана.

аааа тоя и мен ми идеше да го фрасна, а едвам изгледах 10мин от 'шоуто'

8. Най-голямата лъжа, която си чувал за себе си?

Че съм гей

Мен поне на външен вид ми прилича :)

8. Най-голямата лъжа, която си чувал за себе си?

Че съм гей

Tой ако се види отстрани на какво прилича и какви движения прави и той това ще си помисли. Щом си го е сложил в характеристиката си значи доста хора са му го казвали. :D Ама как само си мислеше, че танцува хубаво. :lol: Точно като за гей бар. :woot

Tой ако се види отстрани на какво прилича и какви движения прави и той това ще си помисли. Щом си го е сложил в характеристиката си значи доста хора са му го казвали. :D Ама как само си мислеше, че танцува хубаво. :lol:  Точно като за гей бар. :woot

той не танцуваше лошо, ама с тоя заучен танц не стават работите.

Unikalno predavane...samo kato vidqh kak dvama se nalagat s vazglavnici,a drugi 2-ma okolo tqh vikat:"Jenski boi" smenih kanala....

P.S.Edna mai barkashe v nosa........

Az go izpusnah.Q kajete imashe li neshto po interesno taka, 4e gledam ima baq diskusii ama ne moga da shvana nishto.Koga shte mu davat povtorenieto.

Гледай прдаването на гала.Няма как да не дадат нещо. Или сигурно след обед.

Коментарите ви ми доказват една теория - Българинът все още смята себе си за по-велик от останалите хора и това много му пречи да се забавлява!

Не говоря за това предаване специално, говоря по принцип.

Коментарите ви ми доказват една теория - Българинът все още смята себе си за по-велик от останалите хора и това много му пречи да се забавлява!

Не говоря за това предаване специално, говоря по принцип.

хахахахаахахаха...май само ти ще си го гледаш :) И продължавай да се забавляваш с олигофренските предавания по телевизията - гледам ти се отразява "добре"

Това си е поредната идиотщина. Аз няма да го гледам и не съм го гледал и вчера, но си мисля, че на тези които им харесваше Брадъра ще им хареса и това. На който му харесва : ENJOY, а другите (както и аз) да не пишат в тази тема. Това е от мен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...