Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Не видя ли какво стана след като изпя Елвис?  :blink:  :love  Пя невероятно!

е да разликата стана по-голяма, което трябва да означава че хората са гласували за него след тая песен.

И аз смятам, че Марин води, но се стопява разликата, така че сега ще пратя смсче.....

Абе, кака Роси в Кан . Тя е нашият номер 1:)

Иво пя най-зле до момента.

Някой да даде жокерче за тази песен, която пее Марин, защото при едно почистване на харда си отиде безследно и незапомнено :D

Сетих се :D Unchained Melody

дайте по един глас за Марин

Малии ся като гледам гласуването , единия фавоерит има 35% ,  а другия 38 , тва 100% са Марин и Иво...Хващайте ГСМ-те и гласувайте , че тоя сельо Ивайло не го ща в Кан... ;)

Ai narode glasuvai 4e moje da spe4eli6 kola :P

glasuvai samo na cenata na 3,4 kebabp4eta ili 2,5 hlqba - pa moje da prati6 i pove4e ot edin SMS da stane dvoina nabutvaciq ako ne i n-torna... :woot

Mai sled BIG BORTHER 11 ili sled STAR ACADEMY 25 6te vi doide akula 4e nqma nikakuv smisul da glasuva6 i ako si misli6 4e 150 000 sa mnogo to si pomisli organizatorite taq ve4er dali ne pe4elqt 2 puti pove4e ot tiq SMS-i

BTW vtora zabelqjka kum durtata akademiq - kak moje vuob6te nqkoi da zbere IVO ili tam kakto se kazva toq razpasan i nedodqlan selski pi4 da otide v kan da orezili stranata ni... ta toq neandertalec ne moje da pee dori ama tuk horata glasuvat za visiqta ne za koi kak pee...

P.S. ai nqma pove4e da plqmpam 4e 100% nqkoi 6te mi sko4i na boi :P zatva ne me slu6aite - vii tova 6te go razberete tova nqkoga ama nz koga :wacko:

EDIT: dali ivan4o ili dragan4o 6te spe4eli kvo tolkova va vulnuva ne znam be tova stana samo hlqb i zreli6ta mai - kudeto hlqba vii si go davate 4rez sms-ite a zreli6tata samo vi karat da si davate hlqba vse pove4e i pove4e

aaaaaaaa е ся изпуснаха процентите Марин води :P :D :) :woot :wir :lol: :laughing: (тоест дадоха лицата до процентите.... м тва си беше гаф май едва ли е нарочно)

баси маниполаторите ...не трябваше да ги показват :angry1 Ся ще се стегнат гадните селяндури и ще го пратят ония циганин в кан.....бай дъ уей тая когато докара Тина Търнар , елате ми се обадете ;)

Какво ли щяхме да правим без riskov... Добре че е той да ни светне как стоят нещата.

Да не бързаме много много да се радваме, че определено нищо не е сигурно с крайния резултат.

баси маниполаторите ...не трябваше да ги показват  :angry1  Ся ще се стегнат гадните селяндури и ще го пратят ония циганин в кан..

А, а, а, а, асъл де! Как да не е трябвало? Нали трябва да се печели. Спомни си финала на ББ...

Mnogo време има до края и всичко е възможно.......

Преди малко някой във форума гласува за Вяра най-после и то след като я изгониха май:)Евала....

Жената-плъх Зара се опита да ми развали вечерта,ама не успя одеве.

Абе кво стаа с другите песни дето ги имаха тази седмица??

Искам да видя как Вики пее Tracy Chapman, и Вяра - Aretha Franklin, и Иво как ша се изложи на Feel, И най-вече - Always??

Edit: E Излагането вече го видях!

Абе кво стаа с другите песни дето ги имаха тази седмица??

Искам да видя как Вики пее Tracy Chapman, и Вяра - Aretha Franklin, и Иво как ша се изложи на Feel, И най-вече - Always??

Edit: E Излагането вече го видях!

Само победителят ще изпее всичките песни, които има за седмицата ;)

E, Начи дано да чуем Always! ;)

Mария Илиева и тя да пее най-накрая! Ма хубаво пее на живо бе! :punk

А, и Графа!

@ sincity - дано Зара да не те изплаши! ;)

Мичето и Графчето що не вземат да си мрънкат другаде и по друго време? :angry1 Сега не се търпят. Айде, че селата се активизираха нещо. Да не се изложим накрая......eй!!!!!!

Ужас пак жената-плъх се появи.Ще сънувам кошмари довечера:)

едит:Гласувам и за сестрата на Марин.....ухааааааааа.....nice....

който и да победи,макар че трябва да е Маринката,трябва да се гордеете,че българите СМЕ талантливи.Това е факт.Всичко можем,ама ни трябва място за изява :punk И все пак нека победи Марин! :punk А колата кой ще я спечели,а? Аз нали...ах,яд ви е а B) :lol:

Ох,алфредооо,стига грачи хаванецо!

Хммм, май са променили нещо в сценария :confused Сега явно и Вики ще изпее и другата си песен :)

Едит - Я-я-я Кали-Кошничката :woot (който е гледал Хъшове едно време, ще се сети ;) )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...