Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Едва ли ще е преди края на BB 2!

Уф,а на кой му е нужно да гледа тъпото и просташко биг не знам си какво :angry: Простотия...клюкарска работа.

А иначе,надявам се Марин да спечели.Защото е един прекрасен човек,наистина е хубав събеседник.Ще го подкрепим,нали :)

Вики,ако спечели.....нищо против.И тя си има плюсове.

Вяра(казвам само ей така) ако тя можеше да спечели,също нямаше да е лошо,понеже влага много емоция и в повечето случаи просто се справя страхотно.

Иво....е виж тук....тоя парцал....хубав глас...еми има глас,който не е нищо особено.Според мен неговия глас е за един тип песни и дотам.Затова на тях звучи добре.Иначе,с повече работа,всичко става.Ама е стара калинка вече :) Да с иходи на село при Клавдийка да се обичат. :)

Та извод -> Маринката! :)

Последни новини от Академията

Утре вечер всички таланти ще имат една обща песен и един танц или нещо подобно. Сега пускам Нова+ и ако има нещо интересно ще едитна по-късно ;)

Гледахте ли днешното предаване? Всеки един спор беше свързан с Иво. Не мога да го гледам тва човече :sick Айде Марин да печели и тва е :)

Тоя Ивайло е бати ташака!Нито може да пее,нито се опитва да праи нещо...

Гледал съм Стар Академи няколко пъти и тоя само си седи и се праи на некъв гъзар,да не говорим,че е на 27 години!

Дано спечели Маринкиса!!

Съдейки по страшно малката разлика в процентите между първия и втория, Марин има огромни шансове да стане победител.

37,7% и 34,7%

Как се казваше тази песен, на която пуснаха всички изпращания от Академията? Пееше се нещо:"Mama I'm coming home...". Мисля, че я имам, но не си спомням :confused

Teddy, добре че си ти :) Как можах да забравя тази песен :confused

Освиркването на Иво беше много просташко! Да не говорим, че беше от жени, което беше още по-зле!

Как се казваше тази песен, на която пуснаха всички изпращания от Академията? Пееше се нещо:"Mama I'm coming home...". Мисля, че я имам, но не си спомням :confused

OZZY OSBOURNE!!! Името на песента си уцелил.

Малии ся като гледам гласуването , единия фавоерит има 35% , а другия 38 , тва 100% са Марин и Иво...Хващайте ГСМ-те и гласувайте , че тоя сельо Ивайло не го ща в Кан... ;)

ех...имам проблем с джисимето иначе щях да пратя смсче за маринката :( не ми изпраща съобщението... :( Айде да го смачка тоя селяниииин :D

Какво ще кажете за Виктория, а?

"Нат Да'р Кайн" - (Not That kind). "Г'урл" - (Girl). Направо издивявам като я слушам тая! пу.. дано не спечели.

Много се увеличи разликата нещо:)

Вяра пя феноменално за мен.............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...