sincity Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз мисля,че трябва да им дадат някоя песен,ама само да играят на нея,да видим как са и на дансинга все пак <{POST_SNAPBACK}> Предлагам Chemical brothers - Hey boy, hey girl!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Айде сега всички грабвайте гсм-четата и всеки да прати по най-малко 5 смс-са за Мринчо, за да не стане пак някой фал. Ако пък отиде пак в тройката ще има наказания за по още 3. Предлагам Chemical brothers - Hey boy, hey girl!!!! <{POST_SNAPBACK}> Става ама да е Galvanize, да се поразчупят малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 НЕеееееее! Е не им ли писна??>??? Еми сори ама Дидко е по-талантлив от Жорж!!! Не мислят трезво някои хора!!! Поне присъствие на сцената има, а Жорж, кво??? Беше ясно още вчееееера! Ех! А Ся ми реват???? В кое му е таланта на Дидко? Той не може да пее както и да го въртим. Пее си рокаджийските парчета и тва е. Друго не може. Това не е Рок Академи, това е Стар Академи. Ти Български рок изпълнители - звезди, можеш ли да ми кажеш? освен Сигнал и още 1-2 групи? Ми няма... просто няма. Виктория е същата. Само рок може да пее. Няма никакви чувства в това ... същество. Даже не се разплака като си тръгваше Дидо. тя какво.. на силна ли се прави? ако е толкова силна, защо хленчеше в началото, че не и се седяло? тя е просто поредната неориентирана жена. Дидо има такова присъствие на сцената каквото има и стойката на микрофона, която той постоянно стиска и размята. Ако пее зад декора, малко хора ще забележат присъствието и то това ще са главно тези, които се радват на неговия "чар" и "сексапил". Време му беше отдавна да си тръгне. Мен ме хвана яд за Александра, която положи такова усилие и пак напусна горката. Трябваше вместо нея да излезе тоя дървар. Сигурно 10 от 14-те таланта пееха по-добре от него. Няма какво да си говорим изобщо. Трябваше и си тръгна. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз се чудя пък как изобщо са го ибрали него. След като нито е пял преди това, нито е учил за такова, ами ей така само с компанията и китарката. Явно само заради визията са го избрали. Верно, като го видях за първи път ми заприлича точно като някой известен певец от МТВ-то, ама другото му е просто плачевно. То и другите кой знае по какви критерии са ги избирали. Колко ли талантливи хора са ги задраскали от списъка просто ей така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 w00x, ти май много мразиш рока Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 w00x, ти май много мразиш рока Не. няма такова нещо. просто те двамката само това могат да си пеят, а и рока който пеят тук (Doors (незнам даже дали е рок, но е доста глупаво парчето) не струва. Защо не изпеят нещо класическо... Frankie Miller - Jealousy примерно. Като получат някоя по-нежна песен и тя на нищо не прилича в тяхно изпълнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Възмутен съм от изгонването на Деян. За мен той беше най-готиният човек в Академията. Най-добре изглеждащият. И пеещ доста добре - все пак не е ходил на уроци. Спасяването на урода Жорж беше гнусен ход с цел намаляването на конкуренцията. Марин ми падна много в очите - пълен мухльо излезе. Ивайло и Вяра е ясно, че са парцали. Фаворит за мен става Вики. Интересно ми е щом "Break On Through" е глупаво парче, кое е умно? "Break On Through" е парче, на което човек може да се размаже. "The Doors" са легенди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Aleluq-bezdarnicite vun!V4era ne uspqh da go gledam,no uspqh da se napiq po slu4aq! Budete 4estni-Deqn naistina e nai-qkiq pi4 v akademiqta,no stava vapros za van6nost... Ne badete gadni-Jorj bil urod,Jorj bil oligofren-mi da-grozen e gorkiq,ama pee zavidno dobre!Imenno zaradi ei takiva predrasuduci i Marin4o nqma da spe4eli-6toto bil debel...mi to i Tracy Chapman e grozna,i Luther Vandros e grozen,Aretha Franklin e neobqtna svinq,NO imat bojestveni glasove!Ne slagaite za top kriterii vinagi vun6nostta-tq luje! P.S. Sega ako stane miracle i izgonqt i drugata rokzvezda 6te e super Nqkoi 6te mi kaje li kakvi sa pravilata ottuk natatuk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Обаче всички плюят чалга певиците, че били само грим и силикон, пък пеят фалшиво, а сега точно това подкрепят някои и то не само във този форум. Вместо да се гледат качествата на някой, те гледат визията. Много се радвам как онази даскалка го каза за некомпетентността на зрителите. Може да е грубо, но е истина. Това не е академия за манекени. Nqkoi 6te mi kaje li kakvi sa pravilata ottuk natatuk!Правилата си остават същите, но май следващата седмица вота ще бъде вече за кой да спечели, нали ще е за последно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Марин ми падна много в очите - пълен мухльо излезе. <{POST_SNAPBACK}> Що така????Аз смятам, че Деян и Жоро са с класи под останалите 4ма.....като певчески талант! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Интересно ми е щом "Break On Through" е глупаво парче, кое е умно? "Break On Through" е парче, на което човек може да се размаже. "The Doors" са легенди. Ти се разцепваш, аз като я чуя я сменям. Толкова е глупава. Има и по-глупави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Какво да направя като ми харесва. Не мога да подсмърчам точно на Jealousy - има доста по-хубави. За по-глупави не знам. Всеки с мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 "Break On Through" е парче, на което човек може да се размаже. "The Doors" са легенди. <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно съм съгласен!Това е класика!Да не споменавам и Riders On The Storm или пък Roadhouse Blues Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 И сега какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Абсолютно съм съгласен!Това е класика!Да не споменавам и Riders On The Storm или пък Roadhouse Blues <{POST_SNAPBACK}> Hora vsqkakvi-vkusove razli4ni.Men Doors sa6to me kefqt,no tova 4e imenno toi q izpq (a toi q izpq prekrasno,ne 4e pesenta e tolkova slojna) ne zna4i 4e i toi me kefi-vidqh mnogo mneniq 4e 6tom pee rokadjiiski par4eta zna4i e the best...su6toto i pri Viktoriq...evala na Marin,4e pq vsi4ko ot Sting do Azis,ili na Vqra ot tam chalgadjiiskite do Whitney...Taka e-ako moje6 da pee6-mpje6 da pee6 vsi4ko,a ne samo opredelen stil,a i kogato mine vsi4ko pesnite 6te se pravqt izcqlo spored glasa i vazmojnostite im........no nekompetentnata publika ot zagoreli puberki 6te precaka cqlata rabota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Не виждам нищо лошо в това да се правят песни според гласа на певеца. Всеизвестно правило е, че който разбира от всичко, всъщност не е отличен в нещо. Пак повтарям - Марин ме кефеше до последния си вот, с който спаси Квазимодо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Не виждам нищо лошо в това да се правят песни според гласа на певеца. Всеизвестно правило е, че който разбира от всичко, всъщност не е отличен в нещо. Пак повтарям - Марин ме кефеше до последния си вот, с който спаси Квазимодо. <{POST_SNAPBACK}> Emi ne ti pravi 4est taq replika za Kvazimodo,maina!Tva ne e konKURs za krasota!Zna4i dai kato e grozen da mre...A i kakvo iska6 da kaje6 s dumite "koito razbira ot vsi4ko,vsu6tnost ne e otli4en v ne6to"-4e koito moje da pee vsi4ko vsu6tnost ne moje da pee ne6to li? Znam 4e vseki ima pravo na mnenie,no ne moga da ne se izdraznq ot takava diskriminaciq grozen-krasiv to4no v tozi slu4ai..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Дадоха временните резултати, Марин е трети засега с 21 %, първия и втория са 26 и 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Дадоха временните резултати, Марин е трети засега с 21 %, първия и втория са 26 и 24 <{POST_SNAPBACK}> какво какво какво....я пак? хмммм,сигурно селчо и вики са преди него... Aаааа,забравих.Днес някой да е ходил на биричка да ги слуша? И как бяха? Абе,те изобщо били ли са там?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Emi ne ti pravi 4est taq replika za Kvazimodo,maina!Tva ne e konKURs za krasota!Zna4i dai kato e grozen da mre...A i kakvo iska6 da kaje6 s dumite "koito razbira ot vsi4ko,vsu6tnost ne e otli4en v ne6to"-4e koito moje da pee vsi4ko vsu6tnost ne moje da pee ne6to li? Znam 4e vseki ima pravo na mnenie,no ne moga da ne se izdraznq ot takava diskriminaciq grozen-krasiv to4no v tozi slu4ai..... <{POST_SNAPBACK}> Ами Жорж го съжалявах в началото как се промъкваше напред. Но взех да се дразня все повече и повече - толкова готини хора си тръгнаха, защото все спасяваха Жоро. А защо го спасяват - защото е нула конкуренция за първото място. Но последното за мен мина всички граници . А гласуването стана като в Биг Брадър - селянинът с колелото ще спечели отново :ph34r: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Aаааа,забравих.Днес някой да е ходил на биричка да ги слуша? И как бяха? Абе,те изобщо били ли са там?! <{POST_SNAPBACK}> Дам, аз ся се връщам! Ми, бяха само Валя, Александра и Аксиния! От тях, Сандра пя най-добре, Аксиния имаше хубави песни (каза, че била болна), а Валя беше скука! Между другото Валя май пееше на плейбек! Нали уж звездите щели да пеят live! Да, ама не! Иначе Алекс и Аксиния пяха добре и на живо! И имам още една забележка към Валя, много малко общуваше с публиката! Очаквах повечко от нея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Дам, аз ся се връщам! Ми, бяха само Валя, Александра и Аксиния! От тях, Сандра пя най-добре, Аксиния имаше хубави песни (каза, че била болна), а Валя беше скука! Между другото Валя май пееше на плейбек! Нали уж звездите щели да пеят live! Да, ама не! Иначе Алекс и Аксиния пяха добре и на живо! И имам още една забележка към Валя, много малко общуваше с публиката! Очаквах повечко от нея! <{POST_SNAPBACK}> Уф,тая винаги си е била коза,с извинение много тъпо девойче...а Алекс супер яка!Много ме кефи,че ен и спира устата! може да те побърка, това ми е много познато! А,значи все пак са били....е 3....пак е нещо,ама е било скука май май Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Айде сега, всеки да си вземе гсм-чето и да праща смс-и за Маринчо, че пак се излагаме нещо. Накрая пак ще отиде в тройката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Айде сега, всеки да си вземе гсм-чето и да праща смс-и за Маринчо, че пак се излагаме нещо. Накрая пак ще отиде в тройката. <{POST_SNAPBACK}> Ааааааа гадния селянин пак е първи родителите на малките момиченца да им вземат жи се метата че ще хапват бой Само Маринчо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Много добър концерт става тази вечер. Постарали са се. Коя беше песента на Марин????????? Едит: "Станиоли" май чух, че я изпълняват!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.