w00x Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Тя е единствената, която не е била номинирата до сега нито един път Ако направим едно резюме на песните които е пяла... някакси се досещам защо Няма нито една по-трудна песен. Не е била номинирана, защото другите са по-зле от нея, а не защото може да пее. Едит: моя беше честта да направя 1000-ния пост в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 с нейния груб рокаджийски диалект, тази песен не може да се изпее. <{POST_SNAPBACK}> Песента е достатъчно рокаджийска за "нейния груб рокаджийски диалект" и именно той би и помогнал най-много при изпяването на песента, в което не се съмнявам вече. Няма нито една по-трудна песен. А това беше голяма глупост... Тя не е била номинирана досега и няма за кога вече да я номинират. Тя един от сигурните финалисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 А това беше голяма глупост... <{POST_SNAPBACK}> вярно е, точно най-трудните песни даваха на нея, защото е по-добра от другите и досега никога не се е дънила, освен в началото на Last Kiss, но там тоновете са много ниски Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Най накрая Дидо и Вики се....Евала. Който е гледал вчера знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 вярно е, точно най-трудните песни даваха на нея, защото е по-добра от другите и досега никога не се е дънила, освен в началото на Last Kiss, но там тоновете са много ниски <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм с колегата Дори и да не са били най-трудните със сигурност не бяха лесни Прогнозирам ,че хората ,които ще останат на номинация са: Дидо,Жорж,Валя(Марин) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 вярно е, точно най-трудните песни даваха на нея, защото е по-добра от другите и досега никога не се е дънила, освен в началото на Last Kiss, но там тоновете са много ниски Sheryl Crow pък беше най-трудната песен защото... песента в една тоналност. женския рап, от който не се разбра нито дума която каза заради нейното престараване при изговаряне на "R". Last Kiss я омаза изцяло. Това че е ниска не е оправдание. хората певци имат 2 нива на гласа и ако се използва второто, това в началото може да се изпее без проблем. ама без никакъв проблем. Колкото до Unbreak My Heart ... май не си я чувал, щом казваш че с това рокaджииско произношение ще се оправи. точно на най-високите тонове и на най-силните моменти на песента (припева) има "R" (което на нея и е стихията. направо ми иде да я ритна в капачката като я чуя как го казва). От сега си го представям. "Ънб'рейк май хаарт" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 На мен пък не ми направи лошо впечатление произношението на All I Wanna Do. Може би защото съм слушал достатъчно различни произношения и не съм толкова тесногръд. Дори новата политика на BBC е всеки водещ да говори с нормалния си акцент. Сещам се за доста песни на известни звезди, в които се разбира доста малко от текста заради диалекта. И какво от това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 На мен пък не ми направи лошо впечатление произношението на All I Wanna Do. Може би защото съм слушал достатъчно различни произношения и не съм толкова тесногръд. Дори новата политика на BBC е всеки водещ да говори с нормалния си акцент. Сещам се за доста песни на известни звезди, в които се разбира доста малко от текста заради диалекта. И какво от това? Aз не говоря за произношението при All i wanna do. казвам, че песента не беше трудна. Иначе не ми харесва това досадно A'р което тя така пресилено казва. просто ме дразни. Иначе е ясно, че всеки си говори както може. не всеки има физически данни, да учленява фонемите както трябва. има доста акценти, както и при Българския, но повечето са свързани с промяна/добавяне на букви, което коренно променя произношението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Окей, грешно съм те разбрал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 abe sno6ti onq gey Dean mai opanal onaq rusata sliva i posle tq si barsala ostatacite ot lubovta po ustata pred ogledaloto vqrno li e be az taq tapnq ne q gledam,ako nqkoi go e ka4il da dade link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 abe sno6ti onq gey Dean mai opanal onaq rusata sliva i posle tq si barsala ostatacite ot lubovta po ustata pred ogledaloto vqrno li e be az taq tapnq ne q gledam,ako nqkoi go e ka4il da dade link <{POST_SNAPBACK}> 1. Ако си беше направил труда да попрочетеш последните страници от темата, щеше да разбереш. 2. С това ти отношение не очаквай хората да ти дадат каквото и да било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Просто не виждам как Марин и Вяра ще направят дуета на Азис и Деси Слава.......трудна работа!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Според мен пък са точно за тази песен. На Вики й е много дебел гласа за Деси Слава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 За да допълним песните по-горе: Иво- Стенли - Обсебен - не разбрах да има втора Деян- Faith No More - Easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Иво трябва да се потруди доста,за да изпълни добре 'Обсебен'.Иначе песента ми е сред любимите Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Eee! Яки песнички се очертават като цяло! А и дадоха резултатите някой води с 28 и нещо, после някой с 23 и нещо, после друг с 19 и нещо - тва е водещата тройка! Следват Вяра - 11,... Дидо - 9,... Жорж - 6,... Май няма голям шанс за промени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 А бе важното е че Маринчо тази седмица няма да е номиниран. Обаче като гледам само й правят лошо на Виктория като не я номинирваха до сега. Ще стане като с Док от ББ накрая. Нещо спряха да я харесват много хората. Като чух как се радваха публиката, когато директора я извика че ужким е номинирана. Все едно си казваха "падна ли ми вече". Аз мисля, че ще бъде спасен Жорж отново. Този път от даскалите. Пък може и Вяра. И ще бъде изгонен Дидо, защото е конкуренция за другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аз си мисля, че ако Дидо наистина се справи добре (днес репетираше и определино имаше плам в очите му) Преподавателите ще го спасят, ако не май Вяра ще е спасена и после отноово може би Жорж ще остане, освен ако талантите не видят най-накрая, че няма да е честно и ще преценят според таланта! :? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Eee! Яки песнички се очертават като цяло! А и дадоха резултатите някой води с 28 и нещо, после някой с 23 и нещо, после друг с 19 и нещо - тва е водещата тройка! Следват Вяра - 11,... Дидо - 9,... Жорж - 6,... Май няма голям шанс за промени! <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно всичко е възможно!!!Има цели 5 дни, а повечето хора гласуват в последния момент!!!Дотук тройката е познавам на 100%! Дано остане така Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 радва ме виктория има готин глас и добре си прави песните и марин горе долу се пак е съгражданин и пее готино Link to comment Share on other sites More sharing options...
niokola89 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 има ли някои на кеибълтел с тунер да пусне един стрииминг да се гледа онлаин.Аз също мога да пусна ама съм на ЕК и... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аз си мисля, че ако Дидо наистина се справи добре (днес репетираше и определино имаше плам в очите му) Преподавателите ще го спасят, ако не май Вяра ще е спасена и после отноово може би Жорж ще остане, освен ако талантите не видят най-накрая, че няма да е честно и ще преценят според таланта! :? :/ Ако преценяват по талант.. Дидо излиза отма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Daskalite 6te spasqt Vqra pri vsi4ki polojeniq,a talantite Jorj...i taka Deqn 6te si hodi,moje bi zatova sa mu dali pesni,koito izcqlo mu pasvat kato temperament i tonalnost.A na Viki naistina i napraviha lo6a usluga da ne q nominirat i da ne moje da si preceni 6ansovete.Povedenieto i ne se haresva mnogo-na men mi napravi vpe4atlenie v4era6noto i izkazvane "Ne me interesuva,az nqma da izlqza i da q izpeq taq pesen taka,Rosi,seriozno ti govorq-ako ne q promenite nqma da izlqza!"...Ne 4e ne sme vijdali nedovolstvo tnosno pesnite,no 4ak puk tolkova...Cql ekip s muzikanti se zanimava s pesnite i sa i dali vtorata 4ast,za6toto vsu6tnost tam se pee-purvata e samo obiknoveno tihi4ko govorene.........no......sum sigurna 4e za Viki pak 6te se napravi ne6to po Vaprosa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 ми така трябва да се недоволсва естествено, тея развалят песните като ги режат и е супер тъпо и малоумно Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ами при положение, че всички останали са с песни в добър вариант, а нейната е наистина доста изрязана (не знам дали знаеш оригинала, но тва е отврат) що да не се противи? Правото си е нейно, нали всички са недоволни, че не показва чувства и емоции - на ви ги! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.