E.T. Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Аз съм за Вики,Марин и Вяра.От останалите трима ми е все едно кой ще изгонят. Новият регламент е интересен,но е измислен така,за да лапат повече парички от sms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Цяла седмица всеки талант има собствен номер и тези, които го подкрепят могат да гласъват за него! Т.е. вота е положителен! В понеделник има трима номинирани - тези с най-малък личен вот! От тях преподавателите спасяват един! И от последните двама във вторник пак талантите избират и този, който не е спасен си стяга багажа и заминава веднага! надявам се, че ме разбра.... Aз мислех, че вота на преподавателите ще е като 4-ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Айдеее пак. А бе тея хора са неуморни. Като зайчета са. Цък цък и язък. Мен пък ме кефи Марин. Не е такъв позьор като останалите манекени (Иво, Дидо, Вики). Пред тях бих избрал Марин. Пък Вяра си е истерична. А Жоржи достатъчно го спасяваха. <{POST_SNAPBACK}> Мдаааа, и мен ме кефи Маринчо! Много добре пее момчето! Малко е сланинест и го мързи да тренира, което ме дразни, но пък не всички имат амбицията да изглеждат добре! Пък и той май малко е поотслабнал. Аз нещо не разбрах точно какъв беше смисълът на разговора между Вики и Деян след като свършиха със секса. Тя го попита - "И сега какво?", а той й отговори - "Рано е още да се каже!". Какво е рано да се каже? Преспа с нея и сега му е все тая! Тапир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Аз нещо не разбрах точно какъв беше смисълът на разговора между Вики и Деян след като свършиха със секса. Тя го попита - "И сега какво?", а той й отговори - "Рано е още да се каже!". Какво е рано да се каже? Преспа с нея и сега му е все тая! Тапир! <{POST_SNAPBACK}> Еми вчера на лайфа и каза,че я обича ...явно не е рано да се каже Аз изпуснах секса,интересен ли беше?Дадоха ли нещо по-разголено(от Виктория)?Дидо как се справи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Аз нещо не разбрах точно какъв беше смисълът на разговора между Вики и Деян след като свършиха със секса. Тя го попита - "И сега какво?", а той й отговори - "Рано е още да се каже!". Какво е рано да се каже? Преспа с нея и сега му е все тая! Тапир! <{POST_SNAPBACK}> Mi te sa si lika prilika-toi ne obi4a da govori mnogo mnogo,tq puk ne obi4a da se usmihva mnogo......strahotna kombinaciq DARVO I KAMUK.Tq e 4ukala na darvo,a toi oprql na kamuk-stra6en sex 6te da e bilo P.S. Izrazqvam li4no mnenie-ne me lin4uvaite..........................ama sa mi mnogo sme6ni be Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Еми вчера на лайфа и каза,че я обича ...явно не е рано да се каже Аз изпуснах секса,интересен ли беше?Дадоха ли нещо по-разголено(от Виктория)?Дидо как се справи? <{POST_SNAPBACK}> Не, нямаше разголване! Даже нямаше да се разбере, че правят секс, така добре бяха се увили с чаршафа, обаче по недвусмислените движения на Дидо зад Вики се разбра какво правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Не, нямаше разголване! Даже нямаше да се разбере, че правят секс, така добре бяха се увили с чаршафа, обаче по недвусмислените движения на Дидо зад Вики се разбра какво правят. <{POST_SNAPBACK}> Охоооо, зад Вики И аз не съм го гледал!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ама те два пъти ли вече или аз се бъркам?? Щото казвате че давали 2 клипчета със секс, а аз гледах едно! Бре бре! Абе Дидко май се обиди че и тя не му каза, че го обича снощи, а отклони въпросчето леко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Аз видях секс само веднъж, след това той й каза, че ще спи, а тя му отговори, че не нея още не й се спи и ще го наблюдава. И това беше. То пък сексът беше едно чудо - той се раздвижи десетина пъти и толкова. Нищо особено, даже нямаше пъхтене или нещо такова. Напълно беззвучно. В сайта на академията пише, че Дидо е правил бойкот на Вики снощи след концерта, явно е бил обиден, че и тя не каза, че го обича. Естествено, че няма да му прави признания, той си е плейбой и позьор момчето. Снощи как само му се натискаше Марийчето Илиева, пък той й отвръщаше с голяма охота. И аз да съм на мястото на Вики, и аз няма да му пускам аванта. На такъв като него му трябва упорита, инат и урсус жена, иначи ще й се качи на главата и ще му е безинтересна. Между другото, забелязали ли сте, че Мария Илиева го гледа с такъв жаден поглед Деян, сякаш всеки момент ще го схруска. Та тя е на 30 години, какво се точи на 22-годишно момченце! Всеки път му прави намеци и флиртува с него. Много е смешна и жалка горката. Все едно директорът на академията да сваля някое от момичетата - ми то просто не върви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Мария Илиева не е никак жалка . И е на 27, а не на 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Мария Илиева не е никак жалка . И е на 27, а не на 30. <{POST_SNAPBACK}> И аз съм на 27 години, но не бих се заплесвала по 22-годишни момченца! И като казах "жалка" имах предвид не че е грозна или нещо такова, а че не й отива нито на авторитета на утвърдена певица, нито на положението й на водеща да въздиша по Деян като момиченцата в публиката! Тя направо му се сваля и натиска! Тъпо е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Новите песни: Марин - Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing Марин - Атлас - Уморени Крила Иво - Стенли - Обсебен Иво - Hoobastank - The Reason Вики - 4 Non Blondes - What's Up Вики - Toni Braxton - Unbreak My Heart Дидо - Faith No More - Easy Дидо - Billi Idol - Speed Жоро - Spin Doctors - Two Princes Жоро - Остава - Шоколад Вяра - Taylor Dayne - Tell It To My Heart Вяра - Christina Aguilera - Beautiful Марин & Вяра - Азис & Деси Слава - Жадувам Марин, Жоро, Дидо & Иво - Backstreet Boys - Everybody Марин, Иво, Дидо, Жоро, Вики & Вяра - Тоника - Един Неразделен Клас Другите песни ще ги допълня по-късно, защото имах работа и не успях да ги видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 И аз съм на 27 години, но не бих се заплесвала по 22-годишни момченца! И като казах "жалка" имах предвид не че е грозна или нещо такова, а че не й отива нито на авторитета на утвърдена певица, нито на положението й на водеща да въздиша по Деян като момиченцата в публиката! Тя направо му се сваля и натиска! Тъпо е! <{POST_SNAPBACK}> Аз мисля, че се прави на интересна просто.Нищо повече! А, това, че ти не се заплесваш по 22-годишни нищо не означава......хора всякакви!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Аз мисля, че се прави на интересна просто.Нищо повече! А, това, че ти не се заплесваш по 22-годишни нищо не означава......хора всякакви!!! <{POST_SNAPBACK}> Да, съгласна съм, хора всякакви! Просто си казах мнението! Тя и без това доста преиграва в ролята си на водеща и на моменти адски ме дразни. Пък и дрехите, с които я обличат, са в повечето лайфове доста неподходящи за странната й фигура - тясни рамене, мно-о-ого малки гърди и широк ханш. Обикновено момичетата от академията изглеждат в пъти по-добре от нея. Както и да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Новтите песни: Вики - Toni Braxton - Unbreak my heart Жоро - Backstreet Boys - ... Вяра - Christina Aguilera - Beautiful Марин - ... - ... Иво - ... - ... Дидо - ... - ... <{POST_SNAPBACK}> С нетърпение очаквам продължението на поста ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Големи лигльовци са всичките. Още по-зле ще е май. Тука всички се състезават от самото начало. А тоя от Пловдив къде го намериха не мога да разбера. Да не е и той няк'ъв сельо? Да се хванем на бас тука кой ще спечели! Аз съм за Деан. Които загубят ще черпят солидно. <{POST_SNAPBACK}> Още ли мислиш така по тези въпроси? хахахахаахахаха...май само ти ще си го гледаш <{POST_SNAPBACK}> Мддаааа, не позна,само че!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Аз изпуснах секса,интересен ли беше?Дадоха ли нещо по-разголено(от Виктория)?Дидо как се справи? <{POST_SNAPBACK}> Mi te sa si lika prilika-toi ne obi4a da govori mnogo mnogo,tq puk ne obi4a da se usmihva mnogo......strahotna kombinaciq DARVO I KAMUK.Tq e 4ukala na darvo,a toi oprql na kamuk-stra6en sex 6te da e bilo P.S. Izrazqvam li4no mnenie-ne me lin4uvaite..........................ama sa mi mnogo sme6ni be <{POST_SNAPBACK}> Ами не беше много прикрито. Хич не се прикриваха (освен че бяха прикрити с чаршаф ). Много звучно беше, чуваше се как са плющат. Ама много бързо, нямаше време да разнообразят с други пози. Аз видях секс само веднъж, след това той й каза, че ще спи, а тя му отговори, че не нея още не й се спи и ще го наблюдава. И това беше. То пък сексът беше едно чудо - той се раздвижи десетина пъти и толкова. Нищо особено, даже нямаше пъхтене или нещо такова. Напълно беззвучно. <{POST_SNAPBACK}> Имаше звук бе как нямаше. Те после пак имаше включване и пак ги даваха тях само че този път не бяха един върху друг ами един зад друг и обърнати на страни. Ама като че ли беше за много по-кратко от първия път. Много му е тежко на Дидо в академията за това сигурно. То за гаджето ли да мисли, за нея ли, че и през целия ден тези тежки уроци и упражнения, направо се съсипва човека. Още ли мислиш така по тези въпроси? <{POST_SNAPBACK}> Хе Хе. Голяма памет имаш. Това изказване ми беше, заради първите дни още когато се нанасяха. Който го е гледал знае какви лигльовци бяха. Това ми беше впечатлението от първите дни. А Маринчо си беше голям позьор следващите няколко дни. Още как влезна и почна да дрънка на пианото и да пее и да се доказва, без да има на кой. Ако ми кажеш че това не е позьорство! И така беше през следващата седмица. Сега пък е станал голям мързел, което също не ми харесва, но го предпочитам пред другите, които се правят на манекени и на важни. Пък си е и от нашия град. Иначе ако Деан се беше грабнал малко и се беше опитал да не е дърво и да пее малко по-хубаво, съм сигурен че щеше да спечели. Но колкото и да не ми се иска да го кажа, борбата ще е между Вики и Иво. П.П. Айде почнахме с изводите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Този път ще имат повечко песни! Вики има и 4 Non Blonds - What's up? Дидо нещо на Тоника Страстта на Вики и Деян разбила 2 връзки28 юни 2005 / След двуседмично ухажване и откраднати скришом ласки, Вики и Деян се предадоха на своята страст, писа Монитор. За пореден път в Академията имаше секс игра - този път между драматично влюбените Виктория и Деян. Ден преди секса, Деян бе пределно откровен с гаджето си извън Академията. Той каза на Мариела, че "това криене просто щяло да го побърка". Тя отвърна, че "освен психиката му, това е разбило и две връзки" и добави , че "заради него се е изложила пред родителите си и пред приятелите си". Вчера от Академията си тръгна Валя и негативните номинации приключиха. A туй пише в dir-a за двамката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Виктория за мен се изказа супер лицемерно.Говори как обича Симон,и че нищо не е станало с Дидо,а след няколко часа я напълниха като пуйка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Стига бе, просто беше пред дилема . Тя може още да си обича Симон. Просто се изебала с Дидо, кво толкова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Виктория за мен се изказа супер лицемерно.Говори как обича Симон и,че нищо не е станало с Дидо,а след няколко часа я напълниха като пуйка... <{POST_SNAPBACK}> Aaaaami......tq vse o6te e oburkana gorkata I az li ne sum razbrala pravilno ili tq naistina se gordee deto Didi4 q e opunal,ta 4ak se hvali i nqma turpenie da kaje,4e i pri tqh sexa e ve4e fakt....A be6e golqma profesionalistka,koqto durji na priqtelq si i stoi nad teq ne6ta...evala...hvalim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 просто и трябваше да говори със Симон и да се изяснят извън ефир! А защо да не е щастливо момичето - не е правило секс от 1 година! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Вики - Toni Braxton - Unbreak my heart Eй сега я закопаха виктория с тая песен. Ще се докаже дали става за нещо изобщо. според мен ще опропасти песента, защото с нейния груб рокаджийски диалект, тази песен не може да се изпее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Eй сега я закопаха виктория с тая песен. Ще се докаже дали става за нещо изобщо. според мен ще опропасти песента, защото с нейния груб рокаджийски диалект, тази песен не може да се изпее. <{POST_SNAPBACK}> Absoliutno!!!Na neq i daite 4 non blonds ta da moje da si vika na spokoistvie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Тя е единствената, която не е била номинирата до сега нито един път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.