Teddy-King Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Брат ми, ти какво си очаквал от първото предаване? Спомняш ли си първата реплика от Биг Брадър? "Бах маа му" BoFFo, да се беше явил на кастинга че да имаме готин представител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Много зле почва! Ебати скуката! Страшно зле! Нищо общо с Биг Брадър! Тва предаване за идиотчета ли е? Не виждам с какво може да ми заангажира вниманието. Все едно са пуснали няколко дечица в сладкарницата и им снимат реакциите. И се напъват да се покажат кой е по-най-талантлив, без никой да им изисква още нещо подобно, в резултат на което се получава какафония. И как само се зарадваха и ахкаха на пълния с пасти за зъби шкаф... Пълна селяния. Дали ще се промени по-нататък? Освен да чакаме сцените със секса... <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен...не мога да повярвам, че дават тая боза в 8 часа по национална телевизия..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Брат ми, ти какво си очаквал от първото предаване? Спомняш ли си първата реплика от Биг Брадър? "Бах маа му" BoFFo, да се беше явил на кастинга че да имаме готин представител. <{POST_SNAPBACK}> То май тая реплика пак пловдивчанин я каза!?!?(Стойчето) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Така като ги гледам тия всички са големи простаци, но и първия път като видях и тези от Големия брат така си мислех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikophin Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 na men mi haresva i to mnogo, no az bqh i golqm fen na Big Brother nqkoi znae li adres ot koito da go gledame na jivo?(bezplatno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 В Биг Брадър имаше много различни личности -и по възраст, и по интелект, и пр. Тези тук са толкова еднакви и безлични, че даже се уеднаквяват и в стремежа си да бъдат оригинални! Оригиналничат по един и същ начин и пак се обезличават! Пак казвам, дано да ми хареса по-нататък, ама не храня особени надежди, като гледам, какво искат да ме накарат да ми хареса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ако можех да пея няма проблем,ама като съм инвалид на тая тема от малак !А и едвали някога ще участвам в някакво реалити шоу защото за мен това е пълна глупост,пак и цяла България да ми гледа сира!не става аз като гледам ти си фен,на тия шоута кандидадставй ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 nqkoi znae li adres ot koito da go gledame na jivo?(bezplatno ) <{POST_SNAPBACK}> Веднага щом се появи такъв адрес, ще го публикувам! Обещавам ти си фен,на тия шоута кандидадставй ти! Аз не се оплаквам от пловдивските представители и изобщо не смятам че посрамват името на Пловдив. Относно шоуто - обичам да го гледам, а който обича да участва - да участва. И - уважавам мнението на всеки, включително и твоето. Но в спорът се ражда истината, нали за това е и "форум", за да дискутираме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Веднага щом се появи такъв адрес, ще го публикувам! Обещавам Аз не се оплаквам от пловдивските представители и изобщо не смятам че посрамват името на Пловдив. Относно шоуто - обичам да го гледам, а който обича да участва - да участва. И - уважавам мнението на всеки, включително и твоето. Но в спорът се ражда истината, нали за това е и "форум", за да дискутираме. <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно правилно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Tоку що гледах малко от СтарАкадеми и мисля че е направо пълна боза, трябва веднага да го забранят със закон Едит: Направо е фатално тъпо и гнусно Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 и аз не моа да пея ама и за тва не сам отишъл в стар лаинарадеми а днес гледах 15 тина секунди латентни гей4ета не можещи да пеят по стар лайнарадеми и реших както и със биг шит дето уъз уо4инг ме 4е тая няма да я бъде тва 4е имаше няква яка булка която да ги представя нв озна4ава 4е ми се гледат гейски глупости хехехехехехехеххехехехехе никога няма да гледам общонациобнални тестеове по гейство хехехехехехеехехехехехехе хахахаахахахахахахахх.както ви казах и преди забавление за 80% мот наистина неграмотното и малоунмно население ахахахахахахаххахахаахахахахах муаааахахахахахахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 wlado, коментарът ти е изключително грамотен и интелигентен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Големи лигльовци са всичките. Още по-зле ще е май. Тука всички се състезават от самото начало. А тоя от Пловдив къде го намериха не мога да разбера. Да не е и той няк'ъв сельо? Да се хванем на бас тука кой ще спечели! Аз съм за Деан. Които загубят ще черпят солидно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 A be tva e sa6tata prostotiq kato BigBrother !Samo imeto smenili horata!Neznam koga 6te sprat da se davat tiq idiot6tini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Doide vreme i na Bulgaria da se shtampira v tozi si vid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 тва ше е по-голяма тъпня и от ББ уе баси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Neznam koga 6te sprat da se davat tiq idiot6tini <{POST_SNAPBACK}> Нека ти кажа - докато има идиоти, които да ги гледат, винаги ще се дават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Трагедия-кратко и ясно.Ей сега ми изплува пред очите простотията на огромна част от младите хора.Безлични,безлични,прости.Отделих 20 минути на това шоу и сега ме боли глава,не трябваше да го правя.Айде,успех на тези,които ще го гледат с огромен интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Е как една чалгаджийка не вкараха вътре. То така става тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Реалити шоуто си е пърлна, бозица ББ беше 1000 по-хубаво Ама айде нали все нещо трябва да се гледа по ТВ-то Е този като го видя и ми се обръщат червата бати голямото самочуствие. Като го видя и ме избива на съдизъммммм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 wlado, коментарът ти е изключително грамотен и интелигентен... <{POST_SNAPBACK}> никога не съм се смятал за умен освен 4е поназнайвам два три езика (два са рускиа съм го у4ил само девет години май и не моа да го говоря а съм възпитаник на руската хахаахахах)но поне като не съм особено умен успявам да се дистанцирам от още по глупавите и не гледам пеещи гейве и не слу6ам 4алга.Единствено за доволни знания по немски претендирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Не ми изглежда особено интересно това предаване и мисля че ще е с по-малък рейтинг от "Биг Брадър" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Тогава защо не оставите простия и малоумен народ да се забавлява? На българина, като цяло, май му липсва самочувствие, и като види човек с такова, го избива на агресия. Типично по български... Въпреки че на никой не му е харесало и никой не е очаквал да го хареса, учудващо голям брой хора са го гледали... Еба си парадокса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Teddy-King ей и аз веднъж да съм съгласен с теб...кво ги слушаш който не го харесва да гледа шоуто на слави и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Тогава защо не оставите простия и малоумен народ да се забавлява? На българина, като цяло, май му липсва самочувствие, и като види човек с такова, го избива на агресия. Типично по български... Въпреки че на никой не му е харесало и никой не е очаквал да го хареса, учудващо голям брой хора са го гледали... Еба си парадокса... <{POST_SNAPBACK}> А как някой би разбрал дали му харесва или не без да го е гледал "... Еба си парадокса...". Аз отделих 4минути и ще съжалявам за това цял живот, защото това са изгубени 4минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.