Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Е*бати жадните за СМС типове!!Направиха вота положителен!

Май това беше ИЗНЕНАДА(заедно с историята за Валя и фонтана-аггааг) :P

Доколкото си спомням така направиха и в Биг Брадър, но в последната седмица ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Пробвай с Volovar!!!!

Вашето търсене - Volovar constellation - не съвпадна с никакви документи.

хаха :)

я някой да го намери това съзвездие ако може, че ми стана интересно :)

ееееееееее! тва е тъпичко.........и кво.... накрая думата имат талантите! Представяте ли си кво ще им е последната вечер?? Те сами ще решат съдбата на един от тях.....ужас!

google.com не е чувало за :

Volvar constellation

Wolvar constellation

Wolwar constellation

Volwar constellation

кой знае от къде са го намерили. може даже да не е в нашата слънчева система.

http://zodiakcon.hit.bg/syzvezdia.htm

Воловар Bootes - Съзвездие в Северното небесно полукълбо

http://zvezdite.hit.bg/index/evol/evol.htm

В съзвездието Воловар ярко блести неговата най-ярка звезда Арктур, която е в този стадий на еволюция. През зимата близо до красивите Плеяди сияе с рубинен цвят Алдебаран, α ξς ρϊηβεздието Телец.

Ето най-обширна информация:

http://www.bgastronomy.com/bodyprn.asp?id=348&cat=10&w=60

Воловар е голямо съзвездие се наблюдава през цялото лято. То е едно от най-красивите съзвездия и привлича погледа с интересната си фигура, която образуват по-ярките му звезди: разгънато дамско ветрило, в дръжката на което блести с червеникав цвят звездата Арктур от нулева звездна величина.

.......................................

А някой да се е зачудил какво всъщност означава constellation - "съзвездие, плеяда, констелация" :)

Всъщност сега осъзнах и думите на wOOx:

Всъщност, не се обиждай, но в нашата Слънчева система, няма и една звезда освен Слънцето. :D

А, platis ме е изпреварил. :)

Всъщност в слънчевата система има само една звезда и това е Слънцето :woot хъх

Еми да са им честити звездите от съзведие Волвар. Ще си ги глеат цяло лято и ще се кефят на тях :D :D

Ама как ще различат коя на кой е? :confused :D

Всъщност сега осъзнах и думите на wOOx:

Всъщност, не се обиждай, но в нашата Слънчева система, няма и една звезда освен Слънцето. :D

А, platis ме е изпреварил. :)

Всъщност в слънчевата система има само една звезда и това е Слънцето  :woot хъх

Моя е грешката. Исках да кажа - галактика.

Интересно ми е защо от Britannica не са чували за това съзвездие?

@HBK : Виж тук колко много информация за звездата Арктур, но никъде не пише, че е в съзвездието Волвар. Пише, че е в съзвездието Буутес Пастира.

Започвам да се чудя на кой да вярвам :) На Българските страници или на Английските? Но все пак и те трябва да са превели от някъде хората. не може да са го измислили самички.

Ei sega 6te izhvur4at postepenno Jorj,6toto e u6at i nosat,Marin,6toto e debel i e maina,Vqra...i na neq 6te i izmislqt ne6to....i 6te ostanat prekrasnite,krasivi mis Pigi,gospodin Druvce, i Ivo beka!!!!

Hubavo e,4e talantite vsu6tnost 6te gonqt,6toto pone 6te ocenqvat pev4eskite ka4estva a ne na koi kolko mu e golqm bicepsa i pi6kepca :angry1 :angry1 :angry1

Zagubena rabota!!! :angry:

Sledva6tiq put out 6te e Deqn-daskalite 6te napravqt taka 4e da ne bude 4ast ot grupa,v koqto ne se vpisva....100%!!!

MARIN I VQRA NA FINALA :punk :punk :punk

Да да. Сега пък ще гонят този който им е най-голяма конкуренция. Лошото е че така и Маринчо може да си отиде. :( До сега го спасяваха хората ама сега е в ръцьете на талантите.

Да да. Сега пък ще гонят този който им е най-голяма конкуренция. Лошото е че така и Маринчо може да си отиде. :( До сега го спасяваха хората ама сега е в ръцьете на талантите.

как ще е, ако не е от тримата които публиката ще номинира не е в ръцете им

Опа. Гледате ли нова телевизия. Айдееее, свършиха си работата. Мръсници. :D

А бе незнам защо толкова го харесвате тоя Маринчо. Какво като е от нашия град. Преди 6-7 години пеех в хора на пловдивските момчета. И Маринчо беше там. Рядко му се случваше репетиция, а още по-малко концерт, на който майка му не е там и не го загащва или нещо подобно. :woot То и сега си личи, че с хигиената е много зле. :lol: Не случайна е забраната му да не влиза в женската спалня. С две думи 100% мамино детенце. :excl:

А бе незнам защо толкова го харесвате тоя Маринчо. Какво като е от нашия град. Преди 6-7 години пеех в хора на пловдивските момчета. И Маринчо беше там. Рядко му се случваше репетиция, а още по-малко концерт, на който майка му не е там и не го загащва или нещо подобно.  :woot То и сега си личи, че с хигиената е много зле.  :lol: Не случайна е забраната му да не влиза в женската спалня. С две думи 100% мамино детенце. :excl:

Abe moje i ba6ta mu da go iz4i6kva,ama moje da pee mom4eto!

Айдеее пак. :) А бе тея хора са неуморни. Като зайчета са. Цък цък и язък. :D

Мен пък ме кефи Марин. Не е такъв позьор като останалите манекени (Иво, Дидо, Вики). Пред тях бих избрал Марин. Пък Вяра си е истерична. А Жоржи достатъчно го спасяваха. :)

Мен пък ме кефи Марин. Не е такъв позьор като останалите манекени (Иво, Дидо, Вики). Пред тях бих избрал Марин. Пък Вяра си е истерична. А Жоржи достатъчно го спасяваха. :)

Aз си пуснах рекордите на гинес да гледам по канал 1 и изпуснах.

и втори път ли имаше? и той ли беше по времетраене колкото първия? ако е така... срааааааам за Дидо. разбираемо е първия път да е така, но и втория.... сраааааам.

Моя е грешката. Исках да кажа - галактика.

@HBK : Виж тук колко много информация за звездата Арктур, но никъде не пише, че е в съзвездието Волвар. Пише, че е в съзвездието Буутес Пастира.

Е,и??Все пак явно Воловар съществува ;) Виж в информацията ,която аз дадох.Другото име на Воловар изглежда е Буутес ;)Btw- мисля,че е недопустимо от СА да си измислят съзвездие ;)

Напълно съм съгласен.Марин може да има всякакви проблеми но изпълнява най важното условие за тази академия - да може да пее , за разлика от останалите.А пък и е от Пловдив все пак - наш човек. :punk :punk

^^май така ще да е.....

а по ало стар академи все пак нямат време да го пуснат цялото, така че не се знае колко е... :P

ееееееееее! тва е тъпичко.........и кво.... накрая думата имат талантите! Представяте ли си кво ще им е последната вечер?? Те сами ще решат съдбата на един от тях.....ужас!

Някой би ли обяснил точно новият регламент, че всеки казва различно!!

Е,и??Все пак явно Воловар съществува ;)

Е, то беше ясно, че съществува! Абсурдно е да си измислят съзвездие все пак!

Цяла седмица всеки талант има собствен номер и тези, които го подкрепят могат да гласъват за него! Т.е. вота е положителен! В понеделник има трима номинирани - тези с най-малък личен вот! От тях преподавателите спасяват един! И от последните двама във вторник пак талантите избират и този, който не е спасен си стяга багажа и заминава веднага! ;)

надявам се, че ме разбра.... :)

Цяла седмица всеки талант има собствен номер и тези, които го подкрепят могат да гласъват за него! Т.е. вота е положителен! В понеделник има трима номинирани - тези с най-малък личен вот! От тях преподавателите спасяват един! И от последните двама във вторник пак талантите избират и този, който не е спасен си стяга багажа и заминава веднага! ;)

надявам се, че ме разбра.... :)

Cool ! !! Много драма ще има!!!!!

Мерси, мelo _girlче :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...