melo_girl Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 ДА ама Eminem е на Английски и е по-лесно! Дидко сам го каза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Оле тия почнаха да играят хоро. как може такава простотия????? И кой беше тоя дето пееше втори мъжки глас? 1. заглушаваше хубавото пеене на валя 2. пее отвратително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Колко забавно - Валя паднала във фонтана и се срамувала цял месец...Ха-ха... Митничарите от Свиленград разцепват от SMS-и, точно както се получи с Надя Казакова в "Ку-ку Академията" BTW защо Валя пя на български @w00x - беквокал на Валя беше Жорж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Абе въобще не беше Жорж беквокал,щото беше зает да си кълчи задника,а и няма толкова дебел и плътен глас.Това си беше беквокалът от записа на Рени едно към едно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Абе въобще не беше Жорж беквокал,щото беше зает да си кълчи задника,а и няма толкова дебел и плътен глас.Това си беше беквокалът от записа на Рени едно към едно. Aбе Жорж си беше, защото го видях после с микрофона до устата, а и беквокала на Рени има специфичен глас и някакси шумово говори. Айде и Виктория омаза песента. тц тц тц. Марин, Иво и Гошо ги изпуснах играейки GTA. как се справиха те, защото тия тримката омазаха положението от всякъде. (Вяра, Деян и Виктория) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Абе въобще не беше Жорж беквокал,щото беше зает да си кълчи задника,а и няма толкова дебел и плътен глас.Това си беше беквокалът от записа на Рени едно към едно. <{POST_SNAPBACK}> Тоше, Жорката пееше отзад.И на мен ми заприлича на беквокала от оригинала, но отзад пееше Жоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Дидо направо ме размаза с 'Ъ-Ъ-Ъ-ъ-Ъ' Разбирам го напълно,доста гадничка и трудна си е тази фанариотска песен. На Жорж ако следващия път му подарят и скиптър ще бъде като Иван Асен II Историята за фонтана би трябвало да се включи в компилацията 'Best of Къци' Олееее,има доста голяма вероятност Валя да остане Засега най-добра бе Вяра(и Дидо ест.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 в началото беше зле обаче после....ОЛЕ ВИКИ ПЯ КАТО АНГЕЛ!!!! Невероятно! (ааааааа как така с тоя вот бе! само Деян) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Пешо,аз го видях също,ама ми гласът му въобще не е такъв.Може и той да е пял,ама имаше и плейбек малко. За първи път да ми хареса някоя песен на Виктория.Не знам за вас,ама на мен цялото й пеене ми звучи едно такова носово.Все едно някой я е стиснал за носа и така пее.Ако това го оправи,наистина има бая глас,ама тоя дефект адски много ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 @platis казва се плейбек, а песента е на Daddy Yankee - Gasolina <{POST_SNAPBACK}> Един човек да разбира какво му се говори. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Митничарите от Свиленград разцепват от SMS-и, точно както се получи с Надя Казакова в "Ку-ку Академията" <{POST_SNAPBACK}> какъв Свиленград,нали е от Харманли? в началото беше зле обаче после....ОЛЕ ВИКИ ПЯ КАТО АНГЕЛ!!!! Невероятно! (ааааааа как така с тоя вот бе! само Деян) <{POST_SNAPBACK}> Хаха, това беше най-слабото изпълнение на Вики от началото на СА! Само Вяра пя добре.......Валя не я гледах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Евалла на Маринката!Страшен е! Гласът на Вики напомня Анастейша @sincity - Ами не са много далече, да ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Един човек да разбира какво му се говори. Благодаря. <{POST_SNAPBACK}> Другите сме идиоти. Сори, следващият път ще се правя на медиум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Маринката много ми хареса Ееее,оправиха се резултатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 ^^Само така я! Дано да се задържат! Едит: ох Иво плаче за номинация! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 @sincity - Ами не са много далече, да ти кажа <{POST_SNAPBACK}> Добре, че ми каза! Баща ми е родом от Свиленград, а майка ми - от Харманли! Съвпадение а? Иво беше добре горе-долу, в сравнение с другите! Марин може повече...на дуета беше слабичък! Иво и Вики - Гвоздеят на вечерта просто!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Добре, че ми каза! <{POST_SNAPBACK}> Нали? Едит: ох Иво плаче за номинация! Иво може да го номинират само дисциплинарно - за това, че не стана за тренировката със Сия.Песента си я изпя добре, а в дуета беше перфектен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Мисля, че е крайно време Виктория да научи Английски език. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Малък офтопик: Какво по дяволите значи "чисти,необложени 150 000"?!Чисти и необложени не са ли два напълно противоречащи си вида пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Дидо направо ме размаза с 'Ъ-Ъ-Ъ-ъ-Ъ' Разбирам го напълно,доста гадничка и трудна си е тази фанариотска песен.На Жорж ако следващия път му подарят и скиптър ще бъде като Иван Асен II Историята за фонтана би трябвало да се включи в компилацията 'Best of Къци' Олееее,има доста голяма вероятност Валя да остане Засега най-добра бе Вяра(и Дидо ест.) <{POST_SNAPBACK}> Има мисля и една верся с ъ-къне , тъй че нема страшно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Иво и Вики - добре! За песента на френски на Вяра не мога да кажа нищо, но някой франкофон може би ще се изкаже? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Малък офтопик:Какво по дяволите значи "чисти,необложени 150 000"?!Чисти и необложени не са ли два напълно противоречащи си вида пари? <{POST_SNAPBACK}> Ми май имат предвид , че няма да се взимат част от парите заради данъци (мисля , че се покриват от Нова телевизия) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ами и аз това си мисля,че иска да каже Мичито Илиева,ама тогава трябва да каже 150 000 обложени,чисти лева...Как може необложените да са ти чистите пари като още ще се взима от тях?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 The Doors - Break on through Никой от Талантите не може да изпълни песента толкова яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Едно брилянтно изпълнение на Doors.Страхотен Дидо,личи си кога плува в свои води Малко беше статичен и спести 'кръговете' ,но се справи блестящо.Дано да остане,заслужава го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.