Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Днеска дано да дадат нещо интерестно!!!Търсете из софийските форуми,защото там всички си го имат постоянно :)И който тука е на CableTel да казва какво е станало :)

С две думи от вчерашното предаване.Дадоха как Иво и Марин не могат да станат за тренировка при Сия - Иво, защото беше лом от предната вечер (спеше с легенче до себе), а Марин, защото му текла кръв от носа и толкова много кръв му била изтекла, че му се виело свят и не можел да стане ;) :lol: :woot

Верчето пак прави някфи циркове, че песента и била трудна и незнам си какво...

Дидо говори с Мариела, която му каза доста неща като например, че я е изложил много пред родителите й, приятелите й, и т.н.Когато тя го попита какво става, той й отвърна:"Предполагам виждаш какво става, какво чувствам...Но общо взето незнам какво става...".Общо взето се разделиха.Последно Дидо пита Мариела, дали като излезне от къщата, тя ще иска поне да говори с него, а тя му каза:"Когато излезнеш и се осъзнаеш може да ми се обадиш.Аз ще дойда и ще си поговорим..."

Вики получи писмо от Симон, което мисля, че не прочете на глас, но много се разстрои и се разплака.Дидо отиде при нея и започна да я успокоява.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Еми щом така е тръгнало...поне е по-яко ое BigBrother в отношение на любовта!!! :hump:  :hump:  :hump:

Да ама Вики преди това каза на Вяра, че не харесва Дидо чак толкова, за да нарани Симон! :angry: :sick То вече да ти писне от сапунени опери! Абе да се праснат и стига са се мъчили толкова. :P

И защо пак има дават за допълнителни песни такива дет са пяли някой знае ли??

Днес сутринта Дидо и Вики са се прегръщали и целували,а има и слухове,че през нощта се е стигнало до секс ;)

Днес сутринта Дидо и Вики са се прегръщали и целували,а има и слухове,че през нощта се е стигнало до секс ;)

Ето защо снощи даваха апаратната :P :D :lol: :woot

Да ама Вики преди това каза на Вяра, че не харесва Дидо чак толкова, за да нарани Симон!  :angry:  :sick То вече да ти писне от сапунени опери! Абе да се праснат и стига са се мъчили толкова.  :P

Зареди ли картата на GSMa за довечера? :)

Fame

Fame -live

Много са гадни, като я намеря с по-добро качество, ще пиша. Щото аз я имам, ама от торент, а съм забелязал, че сърцата ва болят като сваляте от торенти.

Песента се казва Fame. :bgrin:  :bgrin:

Fame

Fame -live

Много са гадни, като я намеря с по-добро качество, ще пиша. Щото аз я имам, ама от торент, а съм забелязал, че сърцата ва болят като сваляте от торенти.

А бе хора, не Fame. Неска песента дето почна лайф-а искам да знам как се казва. Дето само танцуваха всички, а пееше някъв негер на плейбек(или синбек, незнам точно как се казва.)

Ако Валя знаеше, че Рени ще излезе на нейната песен, нямаше да говори така :lol:

Ако Дидо остане (което се надявам) пак ще е номиниран.Много ми стана смешно как си забрави текста :woot Иначе песента е доста сложна, все едно да му дадат песен на Eminem.На места в To Gucci Forema, Mazonakis реди точно като Eminem :music

@platis казва се плейбек, а песента е на Daddy Yankee - Gasolina B)

Това на Вяра ако е френски, аз съм водно колело!

Какъв ти френски. Това ако беше песен, пак хубаво.

Дидо и Вяра опропастиха песните! Вяра направо тръшна Селин Дион в земята. горката Селин. Ако не бях чувал песента повече пъти, нямаше да се сетя коя е. За Дидо просто няма да говоря. аз казах и преди това. Толкова гадно пее, че повече няма на къде.

Завърза се още една връзка "айде да се обичаме, че искам секс да правим пък и нещо много ме почнаха номинациите."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...