A55A551N80R Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Haha mnogo sa im qki pesnite taq sedmica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Аз предлагам тази седмица Иво за номинация. Как така ще се заяжда с нашето момче и ще му говори на въпреки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Аз предлагам тази седмица Иво за номинация. Как така ще се заяжда с нашето момче и ще му говори на въпреки. <{POST_SNAPBACK}> А защо не? Да не би да е непозволено? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 А защо пък да не. Мен лично ме дразни това. Не заради марин ами защото по принцип не си мери прикаките и е пълен селски бег. Държи се като Здравко манекена от ББ, ама не вижда че е всъщност пълен селянин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 не си мери прикаките и е пълен селски бег. Държи се като Здравко манекена от ББ <{POST_SNAPBACK}> До колкото си спомням, Здравко взе парите от ББ Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Да. Това и казвам, че: Държи се като Здравко манекена от ББ<{POST_SNAPBACK}> Обаче няма покритие нещо. Не се вижда какъв сельо е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Гледах дебата по БТВ,как беше РД на Соник?Нещо интересно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Napulno sam saglasen ivailo e super nadmenen i se misli za ne6to poi4i ot drugite . .Ot prisastva6tite v akademiqta az sam za Dido. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Napulno sam saglasen ivailo e super nadmenen i se misli za ne6to poi4i ot drugite . .Ot prisastva6tite v akademiqta az sam za Dido. Най-лошия певец заедно с Жорж. Евала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Doo Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Тея са ебати ревльовците. Тва искам онова искам. Това да не е концерт по желание. Никой не ги е насилвал да ходят там. Едната не иска сръбско другата френско. На английски секи може. Все пак това е шоубизнес и никой не търпи глезотиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 На английски секи може. Те ако на Английски можеха пак хубаво, ама като и на това не могат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Тея не мога да ги разбера. Един път ги показват резултатите на всеки със снимката, друг път анонимно. Нещо не мога да им схвана какво целят? Миналата седмица като даваха резултатите на дидо и даниел ги даваха под всяка снимка и резултатът. Сега пак е анонимно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Вързаха бюджета на предаването ако са били на минус - НДСВ са си платили . Аз съм пуснал Нова, за да избягам от предизборните чекии и какво? Бате Бойко с коженото яке при 30 градуса температура показва карате! Супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Да. Явно това е станало.Ей какво ли не правят всички за да спечелят изборите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Тая хава има ли я online? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Така ли уе бат Боико е бил в Стар ацадеми , кога стааа тая хава?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ми днес. Беше забавно. Добре че Алфредо е черен, за да не му личат синките от бате Бойко. А за записите има горе в първия пост линк за тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 10x 6a gi gledam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Последни новини от Академията - Вчера Валя имаше рожден ден и в къщата имаше купон.След бутилка и нещо уиски и водка Дидо, Иво и Валя бяха в джаза.Вики и Дидо си говореха нещо, но дойде Валя и започна да се сваля по много просташки начин на Дидо (на което той не личеше да се възпротивява).Това не се хареса на Вики и тя отиде уж да спи, но през цялото време си говореше с Вяра за Симон и някакви други неща.После в спалнята влезе Валя, която без никой да я пита заяви:"Отивам да се къпя, а после Дидо обеща да ме мачка (разтрива) докато заспя!".Вики попита:"Кой?", а Валя заяви:"Дидо!".В този момент в стаята влезе Дидо, видимо още по пиян (след 2 екса по 100 с Иво) седна на леглото до Вики и я попита, дали после може да легне при нея.Тя му отвърна с думите:"Подсигуряваш ли се?".В този момент влезе Валя, легна на леглото си и извика Дидо да я разтрива.След разтривката Дидо легна до Жорж, а след известно време го дадоха да спи до Вики.На няколко пъти изключваха предаването, заради просташките изказвания на Валя от сорта на:"Кажете ми на кой не му се дое**ва като си пийне..." или пък откровението й:"Никога не съм правила а****н секс..." и т.н.Предполагам, че е имало и други изцепки, които също не са показали и ще видим или тази или утре вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Не,не,не!!Тия се размазаха от пиене Дано да го дадат цялото по НТВ,барабар с изцепките на Валя Чета форума на BigBrotherFans и вижте на какво попаднах: 'явно е била тежка нощ... от 7 човека, само 5 тренираха със Сия - от което тя побесня...Марин отказа, Иво въобще не можеше да стане(постоянно го даваха в леглото с леген до главата))защо ли , а Вики и Деян дето се казва си ходят вече сериозно)))' 'какво значи да си ходят сериозно?' 'ми кво...спали са заедно, пипаха се нежно сутринта и не спират да го правят...и са прави децата..то така седи ли се ..не знам си колко месеца на пост и молитва...))' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 'ми кво...спали са заедно, пипаха се нежно сутринта и не спират да го правят...и са прави децата..то така седи ли се ..не знам си колко месеца на пост и молитва...))' <{POST_SNAPBACK}> Те си спят в едно легло от доста време, но нищо повече Не ходят нито сериозно, нито несериозно Поне засега Допълнителните песни са: Дидо - The Doors - Break on through Валя - Alannah Myles - Black velvet Гости на лайфа ще са Братя Мангасарян Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Жалко че заради тези избори не даваха Star Academy в събота Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Днеска дано да дадат нещо интерестно!!!Търсете из софийските форуми,защото там всички си го имат постоянно И който тука е на CableTel да казва какво е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Жалко че заради тези избори не даваха Star Academy в събота <{POST_SNAPBACK}> Даваха го,но с по-ранен час-май 18 и 30 Аз си го изтеглих и го гледах Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Значи съм го изпуснал. Знаех си че са направили нещо подобно. И нещо интересно имаше ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.