Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Явно без песни на български този път!

...без български и без английски песни при соловите изпълнения. Поне така се стремят изглежда.

Това си е част от обучението.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Явно без песни на български този път! Много добре са решили. Почти всички парчета са добри- нямам търпение да видя как ще се справи Деян с гръцкото и Вяра със Селин Дион!

Деан няма да има проблеми, но не виждам как Вяра ще се справи с тази песен.

...без български и без английски песни при соловите изпълнения. Поне така се стремят изглежда.

Това си е част от обучението.

Ishtar - Last Kiss е на английски.

Ishtar - Last Kiss е на английски.

и? :confused Допълних - "Поне така се стремят..." А и въпреки това тя си е с прекалено етно звучене. Не знам...

Деан няма да има проблеми, но не виждам как Вяра ще се справи с  тази песен.

Че той френският не е труден....лесно ще я изпее песента,то и текста е лесен...

Учила ли си френски, че изказваш такова компетентно мнение?

Мхм....още го уча и мога да кажа че песента не е кой знае колко трудна за човек,който не знае френски....просто й е нужен някой,който да й помогне с правилното произношение и е No 1

Мхм....още го уча и мога да кажа че песента не е кой знае колко трудна за човек,който не знае френски....просто й е нужен някой,който да й помогне с правилното произношение и е No 1

Е, че това малко ли е?Тя докаро се оправи с произнушението...Нали я гледам сега.Сега й помага Лаура, а после ще я разучават и с Жорж.И аз мисля, че ще я направи, но ще види зор, няма да й е никак леко ;)

Проблема е по-скоро това, че е Celine Dion! Обаче тя добре си пее песните на дивите в музиката, пък и сама ги иска, така че ще видим!

Този разговор между Иво и Дидо май е имал ефект.Днес целия ден Вики и Дидо са особено близки.Подозренията ми май ще се окажат верни :)

Надявах се да спасят Валя. Тя го заслужава. А сега ще трябва да напусне, защото малките п*т*та ще гласуват за своя секс-символ.

.Днес целия ден Вики и Дидо са особено близки.Подозренията ми май ще се окажат верни :)

Каква поредна футболна драма :)

ГОРЧИВО, ГОРЧИВО,ГОРЧИВО!!!!!!!!

Разбира се пак Жорж! Писна ми вече :sick И снощи Дидко това предсказа! :P

А Вики кой спаси, че не можах да гледам шоуто днес??

Всъщност е добре,че спасиха Жорж...така на номинация останаха Валя и Дидо=>Валя си тръгва 100% :) Ако бяха спасили нея, щеше да се получи много неприятно гласуване ;) В случая може да сме сигурни,че Дидо ще остане :)

Определено Can't let you go! :punk Абе интересно ми е как би изпял нещо по-латино?? :P

Много е яко обаче, че целият лайф ще си има тема!

Абе Иво подходи много хитро като гласува да спаси Валя.Той си мислише, че и Марин ще гласува за неяи, и един от мъжете Деан или Гого изхвърча.Другата седмица Валя пак щеше да е номинирана и тогава със сигурност излизаше.И хоп другите на финал.Ама нашия амсалак с тоя детски акъл...В тази фаза вече трябва и стратегия ако искаш да пееш в Кан.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...