Botev1912 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Точно Ивайло е най-добър от всички като певец, после е Виктория и после Марин Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 znam kak moje da gledate taq boza tva e po-tapo i ot big bradar <{POST_SNAPBACK}> Много по тъпо е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Въх издържах 5 мин да гледам тази помия ... 1 пост ще напиша в тази тема (освен ако не ме предизвика нещо) НЯМА ПО-ТЪПО ПРЕДАВАНЕ ОТ ТОВА. Аргументация ... не са избрали хора които имат глас а такива дет да са некви манекени и дет да правят шоу че селенията да бъде на МАХ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Много е тъпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Аз гледах една дето пееше пред някво огледало и по лошо пеене от нейното нямаше!!То аз под душа пея 100 пъти по добре!! Това ми бяха единствените няколко минутки които изтраех!!Голяма боза е това шоу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 След като е тъпо,не го гледайте-лесно е!!!Разбрахме ви мненията,не е нужно да ги повтаряте @jozo,след като смяташ ,че пееш по-добре,да беше отишъл на кастинга Търсят се такива 'скрити' таланти като тебе Аз също се присъединявам към мнението на @Botev1912 ,че Ивайло е най-добрият певец(в никакъв случай не подценявам другите де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Ne we nai dobriqt pevec e marin ama na nego mu kuca vida , taka 4e ako govorim za ob6to-vzeto nai dobriq tva e deqn spored mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 Имам чувството, че некои хора само чакат някой да даде тон за песен да почнат да сипят змии и гущери. Нема лошо, секи има право на коментар... Предаването е тъпо. Много е тъпо. Ама поради липса на по-добра алтернатива, ще се задоволяваме с това, което имаме. Като с Демокрацията. Цялата телевизия е нещо тъпо, по-добре идете да пиете едно кафе, вместо да гледате ТВ и да пишете по форуми, колко е тъпа телевизията. Мое мнение. Аз ще си я гледам и ще си я коментирам обаче. Не ми пречи. Не много... Номинациите тази седмица са твърде очаквани и е крайно време и "талантите" да проумеят, че Георги явно трябва да си ходи. Заради неговото спасяване седмица след седмица други хора изгарят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Sonique on Tomkraft - Another World Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Според мен това предаване не струва даже SUX! Но да не забравяме, че това е моето лично мнение и никой неможе да го промени!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Е,тъпа история!Изгониха талантливото момче и оставиха Деян-Дървото.Дани освен,че пееше страхотно,беше и много точен човек,но уви явно мускулите са по-важни за хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Awe saglasen sam 4e predavaneto e mnogo po tapo ot big brother ama kato drugite 2 "nacionalni" tv ta ne predlagat ni6to po dobro v slednoto vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Sonique on Tomkraft - Another World <{POST_SNAPBACK}> Точния човек, както много пъти! 10х много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Sonique on Tomkraft - Another World <{POST_SNAPBACK}> Срамота е хората да не са я имали тази песен от няколко месеца . Иначе е супер готина. А относно оставането на Дидо - браво! Дори пуснах 1 смс в края на предаването за Дани . Моята прогноза за номинациите този път е - или Деян е спасен, или получават 2х2 гласове с Жорж и отиват и тримата на вот. Ако спасят пак Жорж ще мега хипер тъпо. То си беше тъпо още предния път и заради него изгоря Дани!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 haha i az iskam taka da imat raven vot i taka ve4e 4ak ponedelnika zritelite 6te re6at 1 4as sled live-a koi 6te bade spasen i togava sas sigurnost spored mene nema da e fakaniq jorj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 В момента Дани е в "На кафе" при Гала И Дидо и Дани имат страхотни гласове, но просто тези гласове са различни, което и си пролича снощи при Дидо.Песента на Орхан Мурад изобщо не беше за него.Въпреки, че бях за него, мисля че напълно заслужено е номиниран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Но Дидо си изпя песента на Орхан Мурад супер за гласа си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Но Дидо си изпя песента на Орхан Мурад супер за гласа си. <{POST_SNAPBACK}> Определено даде най-доброто от себе си, но пак не звучеше много добре на фона на другите изпълнения. Забеляза ли някой, че на последното изпълнение снощи (това от "Брилянтин"), Валя си беше дръпнала микрофона и не се чуваше нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ami to ne samo valq te si4ki imaha problemi s tiq microfoni ne vidq li 4e kato govoreha postoqnno si gi darjaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Определено даде най-доброто от себе си, но пак не звучеше много добре на фона на другите изпълнения.Забеляза ли някой, че на последното изпълнение снощи (това от "Коса"), Валя си беше дръпнала микрофона и не се чуваше нищо <{POST_SNAPBACK}> Май не беше 'Коса',а 'Брилянтин' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ami to ne samo valq te si4ki imaha problemi s tiq microfoni ne vidq li 4e kato govoreha postoqnno si gi darjaha <{POST_SNAPBACK}> Преди това говореха на другите микрофони и хедсетите бяха завит назад.После всички с изключение на Валя си ги нагласиха Гласа и се чуваше много слабо, но пак стана готино. @HBK мерси за поправката.Сега по Нова+ даваха записа от "Коса" и затова по инерция написах "Коса" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 haha i az iskam taka da imat raven vot i taka ve4e 4ak ponedelnika zritelite 6te re6at 1 4as sled live-a koi 6te bade spasen i togava sas sigurnost spored mene nema da e fakaniq jorj Aйде бе? Зрителите няма да спасят Жорж 1 час след (????) live-а? ми кой ще спасят? Валя? Тая седмица ще си отиде Валя. то това е ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Имам чувството, че некои хора само чакат някой да даде тон за песен да почнат да сипят змии и гущери. Нема лошо, секи има право на коментар... Предаването е тъпо. Много е тъпо. Ама поради липса на по-добра алтернатива, ще се задоволяваме с това, което имаме. Като с Демокрацията. Цялата телевизия е нещо тъпо, по-добре идете да пиете едно кафе, вместо да гледате ТВ и да пишете по форуми, колко е тъпа телевизията. Мое мнение. Аз ще си я гледам и ще си я коментирам обаче. Не ми пречи. Не много... Номинациите тази седмица са твърде очаквани и е крайно време и "талантите" да проумеят, че Георги явно трябва да си ходи. Заради неговото спасяване седмица след седмица други хора изгарят. <{POST_SNAPBACK}> Взе ми думите от устата! Е,тъпа история!Изгониха талантливото момче и оставиха Деян-Дървото.Дани освен,че пееше страхотно,беше и много точен човек,но уви явно мускулите са по-важни за хората. <{POST_SNAPBACK}> Ти също, макар че аз нямах фаворит тази седмица.Както и да се развие спасяването, смятам, че Харманли ще напусне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Новите песни: Марин - Zucchero - Senza una donna Иво - Enrique Iglesias - Be with you (spanish version) Дидо - Giorgos Mazonakis - To gucci forema Жоро - Eros Ramazzotti - Fuoco nel fuoco Иво - Enrique Iglesias - Be with you (spanish version) Вики - Ishtar - Last Kiss Вяра - Celine Dion - Pour que tu m'aimes encore Валя - Рени - Плакала съм (сръбска версия) Иво и Валя - Eros Ramazzotti & Tina Turner - Cosa della vita Марин и Вяра - Marc Antony & Tina Arena - I want to spend my lifetime lovin' you Вики, Вяра и Валя - Bangles - Eternal flame Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Star Academy goes international!!! Явно без песни на български този път! Много добре са решили. Почти всички парчета са добри- нямам търпение да видя как ще се справи Деян с гръцкото и Вяра със Селин Дион! Мерси на Лъки Лучано! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.