sincity Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 И ако някой каже, че те наистина незнаеха. Видяхте ли? Никаква изненада не беше за тях. <{POST_SNAPBACK}> Какво ти пука? Нали стана купон.....Вики пя блестящо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Че пя детето добре, пя. Това е истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 И ако някой каже, че те наистина незнаеха. Видяхте ли? Никаква изненада не беше за тях. <{POST_SNAPBACK}> После си изтегли концерта, виж реакцията на Даниел и тогава ми говори Много яко беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 После си изтегли концерта, виж реакцията на Даниел и тогава ми говори Много яко беше <{POST_SNAPBACK}> Или на 'Жоржи' Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Кво да тегля, нали го гледах. Някой наистина се показаха като по-добри артисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Абе не знаеха изобщо! Обаче Вики се държа на ниво и не позволи на емоцията си да я провали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Дидко изпя песента великолепно..... размечтах се Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Дидо май се справя по-добре като Ковърдейл? И Даниел не е зле де... Много ми е интересно как ще е на рождения ден на Соник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Кво да тегля, нали го гледах. Някой наистина се показаха като по-добри артисти. <{POST_SNAPBACK}> Ами явно не си гледал внимателно А някой забеляза ли, че като представиха най-яките моменти на Дидо показаха случки само от последната седмица и главно репетициите на песента, а за Даниел показа случки дори и от първата седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Дам! Не бяха равностойни кадрите! Айде Дидко! Преди малко той вече водеше! Ама нееееее! Аз пращам!!!!! Само ДИДО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 И аз съм за Дидо! Пъ да видим какво ще стане с Вики бтв как се казваше първата песен, която изпя Соник? Явно е нова, но не можах да видя заглавието навреме.... Плзззз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Като стана дума за песни.Коя е песента, на която току-що представиха Даниел.Мисля, че беше на Роб Томас, но изобщо не съм сигурен.Някой запознат да ме светне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Ако всичко е точно Даниел трябва да си тръгне...водеше с 3% преди минутки True.True... Евала на Даниел,много точно момче е.Жалко,че се падна с Дидо Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Хе,по-добрият остана Гласът на Дидо е много по хубав.....много много по-хубав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 True.True... Евала на Даниел,много точно момче е.Жалко,че се падна с Дидо <{POST_SNAPBACK}> Така е!Бях за Дидо, но и мен ме е яд, че се паднаха двамата!И Дидо и Дани имат невероятни гласове и талантът им е безспорен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Камък ми падна от сърцето, обаче ми е гадно за Дани! Двамата трябваше да останат до край. А Жорж наистина не трябва вече да го спасяват повече. Sonique пя Another world, a Дани беше представен на Lonely no more на Rob Thomas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 znam kak moje da gledate taq boza tva e po-tapo i ot big bradar Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Айде пак!!!!!!! Защо бе ейййййй...... Пак ще бъде спасен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Новите номинирани са: Деян Не е голяма изненада,просто се иска повече от него Валя-не пя добре,напълно заслужена номинация Жорж-естествено. Дано да не спасят Георги,дадоха му достатъчно шансове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Новите номинирани са:Деян ................. <{POST_SNAPBACK}> Деян, Валя и... С тази песен беше ясно, че ще е номиниран.Даже самият той каза оня ден:"Ако остана в Академията, пак ще съм на номинация..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Камък ми падна от сърцето, . <{POST_SNAPBACK}> Радвам се за теб, но дали тази седмица, или другата........няма той да спечели Академията според мен!Аз не познах изгоненият този път! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Деян, Валя и... <{POST_SNAPBACK}> Вяра? само не Маринчо!!!!! Жоро! Новият спасен еееееее Жоржииииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Радвам се за теб, но дали тази седмица, или другата........няма той да спечели Академията според мен!Аз не познах изгоненият този път! <{POST_SNAPBACK}> Aбе важното е да остане до края! Ето пак Жорж и Валя таз седмица е вънка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Имаше една песен:"Аз съм Гошо хубавеца вечният спасен..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Deeeeeeeeeeba maaaaaaaaaamu deeeeeeeeba!!!Izgoniha hubaviq glas za da gledame hubaviq guzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!Za6to taka be hora.....Sega savsem ostanah bez kakvito i da e favoriti...dori horata ot muzikalnite sredi obqsnqvaha 4e Dani pee po dobre... Sega na final 6te sa mis pigi i ivo....mamka mu.... VQRA I MARIN NA FINAL-drugite da peqt v grupata! Molq nikoi da ne komentira mnenieto mi-na 3 wiskita sum,mnogo sum furious..........abe vaob6te sarceto mi se kusa........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.