Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Май ги поцензурираха нещата накрая в леглото. Нормално. Довечера може да дадат повечко по "Ало, СА", ама аз не го понасям него!

На мен Деян не ми се видя много щастлив от писмото на Мариела,ама той си е малко темерут момчето! Вики повече му се радваше май.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Марин обаче как се беше наточил,чак и парфюм си пръсна-ХАХХАХА :D Жалко,че го гаврят така момчето,много е як :P Ама на мен ли така ми се струва ,или Вики си иска нещо от Дидо :confused  :)

Какво са му направили?

Колкото до това легло... аз май вчера го гледах по едно време и не видях нищо освен, че Иво им светеше, а те лежаха и незнайно какво правеха. само се смееха.

Това беше, доста разпуснато парти. :D Ако знаят че мама и тати сега ги гледат от някъде и им се надъхват. :bgrin: Май аз вече не разбирам от купони. Хич не ми е идвало на акъла да се стигне до такива неща. Ама тоя Диан голям простак излезна. Тя тъкмо неговата му изпрати писмо че го обича въпреки всичко до тук и той оп, вече с 2. :huh:

Какво е станало? :) Аз май съм пропуснала,някой ще ми каже ли :) Кой се е напил и кой кой е гушкал и къде и как .....дидко и вики ли? :rolleyes:

Ами Жорко се напи отново и си легна да спи. А другите Деан, Даниел и Марин се съблякоха и се увиха с чаршафи и започнаха да се кълчат на един пилон. После Деан и Даниел се съблякоха чисто голи и започнаха да подскачат. :D Накрая всички се съблякоха само по бански и съблякоха и жорж. Пльоскаха се в басейна. Натискаха се. И накрая си леганаха Деан, Вики и Валя в едно легло. А бе най-добре си го изтегли. Беше забавно. :)

Това беше, доста разпуснато парти. :D Ако знаят че мама и тати сега ги гледат от някъде и им се надъхват. :bgrin: Май аз вече не разбирам от купони. Хич не ми е идвало на акъла да се стигне до такива неща. Ама тоя Диан голям простак излезна. Тя тъкмо неговата му изпрати писмо че го обича въпреки всичко до тук и той оп, вече с 2. :huh:

Da,be.......stranna rabota-na Deqn gadjeto mu kazva 4e i e gadno za ne6tata s Viki,a te ve4erta pak bqha zaedno v legloto,na Viki Simon sa6to i kazva 4e q obi4a,a tq 4ak gruhka6e ot kef dokato lqga6e pri Didko.........gadno e tva!Pone kato razbraha 4e gadjetata im davat o6te edin 6ans-da se durjat prili4no......no tq Viki e kato sqnka na Dodo-toi otide da tancuva s Valeto-op Vikito pak cufva otneide...stranna rabota,koqto moje da se opi6e s edna duma.....liubofffffff :love :love :love

Da,be.......stranna rabota-na Deqn gadjeto mu kazva 4e i e gadno za ne6tata s Viki,a te ve4erta pak bqha zaedno v legloto,na Viki Simon sa6to i kazva 4e q obi4a,a tq 4ak gruhka6e ot kef dokato lqga6e pri Didko.........gadno e tva!Pone kato razbraha 4e gadjetata im davat o6te edin 6ans-da se durjat prili4no......no tq Viki e kato sqnka na Dodo-toi otide da tancuva s Valeto-op Vikito pak cufva otneide...stranna rabota,koqto moje da se opi6e s edna duma.....liubofffffff :love  :love  :love

Ти май си голяма потдръжничка на тая връзка а? Това е точно като любовта между Зара и Найден. Обичаха се, обичаха се и хоп.. вънка ходиха месец. Страшна любов.

Абе,единствената връзка която се получи е м/у Мариелка и Даниел....мисля че си имат бъдеще заедно,много им се кефя...тя е супер сладуранка,а Даниел..е,той ми е малко антипатичен,ама ми се струва ,че чувствата им са чисти.ТАКА МИ СЕ СТРУВА!Колкото до Дидко и Вики....еми някакви искрици има,ама определено не е голяма любов....като си помислите,затворени на едно място,далече от скъпия ви човек,обкръжени от разни яки,здрави,симпатични мъже,особено ако сте тип ('аз не мога да бъда сам,далече от май лове')....а и Вики още от началото ако си спомняте се показа като много ...хммм,еми много подвластна на емоции....то не беше реване,пък после айде да напускам,после пак размисли...и тя толкова се ошашави от липса на приятеля си,че може би просто има нужда от някой да я гуши там :wacko: Няма лошо....ама да не се прекалява.Това между тях не е ВРЪЗКА.То е просто флиртченценценце :)

Нямаше ме вчера и не можах да гледам :( Явно е било интересно...

Айде да помоля някой да изтегли от тук торрент файл-а и да го share-не в ДЦ++,защото имам проблем с Пц-то и не мога да го сваля ...(сори за оффтопик-а) ;)

10x на Lucky Luciano :)

Последни новини от Академията - В момента талантите четат СМС-те от феновете и пият здраво.Иво и Жоро са готови, а другите са на път :beer: Както са я подкарали утре не ги виждам :woot

Последни новини от Академията - В момента талантите четат СМС-те от феновете и пият здраво.Иво и Жоро са готови, а другите са на път  :beer: Както са я подкарали утре не ги виждам :woot

Щом има :beer: ,да наливат :beerchug !

Ти май си голяма потдръжничка на тая връзка а? Това е точно като любовта между Зара и Найден. Обичаха се, обичаха се и хоп.. вънка ходиха месец. Страшна любов.

Ako bqh poddrujni4ka na psevdovruzkite v tv predavaniqta(po princip)nqma6e da govorq s takava ironiq za tezi vruzki-prosto mislq 4e postupvat gadno s horata,koito gi 4akat vun vupreki vsi4ko...I mnoooooooooogooooooooo me e qd 4e 6te izgonqt Dani :cry :cry :cry :cry

Не се знае кой ще напусне,аз очаквам обрат утре и изгонване на Дидо :(

А иначе напоследък талантите на голям гуляй са го ударили :D Днес да няма пак целувки между Валя и Вики? :P

Дано Дидко да остане! :unsure: Ама ще е гадно и Дани да си тръгне!

Според мен талантите не трябваше да спасяват Жорж, защото и двамката дет сег номинирани повече заслужават да стигнат до края! Поне аз така виждам нещата! :P

^^ Леко е тъпичко, но е така!

До края на тоз лайф ще се поболея! Само Дидко! :punk

Дано да остане! Който може, нека гласува! :P

И двамата не заслужават да останат. Както и Валя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...