Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Валя - Мария Илиева - Лунен сън

Номинираните имат по още една песен:

Даниел -Whitesnake - Is This Love

Деян -Soldier Of Fortune

Интересното е,че двамата са изпълнявали вече тези песни.. :) Вероятно днес в предаването ще ни кажат причината да им ги дадат отново ;)

Eксклузивно :P

Няма да се извиня на публиката

Весела е 8-ият талант, изключен от "Стар Академи". 25-годишната дама е актриса. Тя напусна шоуто, след като рекорден брой зрители гласуваха срещу нея - 91%. 
- Весела, съжаляваш ли, че влезе в "Стар Академи"?

- Абсолютно не. Това е шанс, който не се изпуска. Успях да изпробвам себе си и собствените си възможности. За трите седмици доста неща преодолях и мисля, че имаше разлика между първия и третия ми лайф. Навлязох в кюпа, така да се каже, в работната атмосфера. Преборих се с непоносимостта си към правила и към това някой да им налага правила, които трябва да спазвам. 
- От всички, които бяха изгонени от академията, ти реагира най-скандално - напсува публиката от сцената. Би

ли се извинила за поведението си? - Не съжалявам за нищо, което съм направила. След като публиката иска шоу, трябва да има някаква възвращаемост на емоцията. 
- Но те освиркаха?

- Е, да, има и такива неща. Аз се поддадох на емоцията. Мисля, че който е трябвало, го е оценил това нещо. 
- Отношението ти обаче не е ли неуважение към зрителите?

- А те мен уважават ли ме! Отвърнах им по подобаващ начин, защото на предишния лайф имаше средни пръсти, освиркване. Да не забравяме все пак, че след като съм излязла на тази сцена, съм положила труд, за да бъда там. Това остава недооценено. 
- Кога и къде си се занимавала с пеене?

- Започнах с един ученически хор. След това участвах в една група, пяла съм по клубовете. После съм пяла в два мюзикъла - "Любовни булеварди" и "Рент" в София. Смятам, че мога да пея, имам и неща за ошлайфане. 
- Как влезе в "Стар Академи", без да си се явила на втория кастинг?

- Не знам, трябва да питате продуцентите. Явно са ме харесали. Не смятам, че съм по-малко талантлива от другите. Нещата се компенсират. Мен ме номинират за пеене, а тях - за сценично поведение. Защото вярното изпяване не е достатъчно. Това е академия за звезди, не само за певци. Завършила съм актьорство. Ивайло ми опонираше много добре на черния хумор. 
Антоанета Петева

Ужас!Дидо направо го закопаха с тази песен!Ако чуете как я изпълнява... :cry От нерви му е паднал гласът и даже не може да вземе височините на Soldier of fortune :(

Май наистина ще се окаже, че толерират Даниел по много мръснишки начин :angry1

Много щях да се хиля, ако бяха дали песента "Черно и Бяло" на Марин. Това щеше да е шоу, нали той е ботевистче... ;)

Много щях да се хиля, ако бяха дали песента "Черно и Бяло" на Марин. Това щеше да е шоу, нали той е ботевистче...  ;)

Избрал е правилният отбор от Пловдив :) .

Песента му е готина, но много трудна.

А бе то отдавна гледам че Валя му се натиска нещо на Маринката, ама на него май не му дреме много. :D Чуди се какво да я прави.

А тея резултати накрая за изгонването имам чувството че ги взимат от сайта на bigbrathers сайта и добавят гласовете и на хората от предаването и оп, готово. Толкова пъти до сега вече са съвпадали резултатите. :)

Всеки трябваше да имитира първо "талантите", после преподавателите. Интересно беше.

Струва ми се, че Марин няма да се справи с тази песен много добре! Имам чувството, че няма да избегне другия понеделник номинация! Дано успее! Аз съм за него!Много е талантливо момчето!

Хах,тоя базик дето го направиха днес с Маринката беше готин :D А Дидко как припкаше гол :P :) А бтв.....Вяра си пее песента страхотно,не очаквах честно казано :)

Марин обаче как се беше наточил,чак и парфюм си пръсна-ХАХХАХА :D Жалко,че го гаврят така момчето,много е як :P Ама на мен ли така ми се струва ,или Вики си иска нещо от Дидо :confused :)

Марин обаче как се беше наточил,чак и парфюм си пръсна-ХАХХАХА :D Жалко,че го гаврят така момчето,много е як :P Ама на мен ли така ми се струва ,или Вики си иска нещо от Дидо :confused  :)

Маринката е и готин по характер,много даже.Аз се радвам,че той съумя да покаже истинският Марин.....много ме кефи заради това,че винаги е естествен...абе як човек е :) ААаааааааа,Вики.....нещо.....както се намести в леглото на Дидо....много странна постъпка от нейна страна....много :huh: ;)

че дидко не е ли зает :) А я кажете,според вас ще ства ли шоу в понеделник на концерта....дано не е скучно като миналия път....хммм преди беше по-яко,сигурно защото имаше повече хора B)

Някой разбра ли защо ще пеят Дидо и Даниел същите песни втори път?

Маринчо горкичкият загорял за нежни ласки, а те така да се изгаврят с бедното дете:)

Доколкото разбрах снощи е имало сериозно запиване в Академията. Накрая Дидо, Вики и Валя са легнали в едно легло! По-късно двете жени май са се нахвърлили една на друга........! Би трябвало да го излъчат след малко!

Явно здраво са се нафиркали тези двете мадами.

Също така разбрах, че Вики и Симон са се обяснили в любов,така че край на всички обратни слухове!

Някой не го ли е гледал снощи случайно директно?

Симон ли? За кой говориш?

Пак ли има лесбийки в къщата бе. Уха. :) А бе тя Валя май се нахвърля на всеки. Да не се окаже нещо БИ накрая. Ако има и тройка, ехее... :lol:

Симон ли? За кой говориш?

Пак ли има лесбийки в къщата бе. Уха. :) А бе тя Валя май се нахвърля на всеки. Да не се окаже нещо БИ накрая. Ако има и тройка, ехее... :lol:

Ех......мъжете знаят защо ;) Само това ли ви се гледа на вас?!!?!??! :confused Ми да...валя ми се струва и на мен,че на всеки би се хвърлила на вратлето :rolleyes: B)

Това беше, доста разпуснато парти. :D Ако знаят че мама и тати сега ги гледат от някъде и им се надъхват. :bgrin: Май аз вече не разбирам от купони. Хич не ми е идвало на акъла да се стигне до такива неща. Ама тоя Диан голям простак излезна. Тя тъкмо неговата му изпрати писмо че го обича въпреки всичко до тук и той оп, вече с 2. :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...