Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Абе верно и аз не харесвам Валя,ама тая Весела.....как и говори като на мръсно куче....а тя не се вижда какво ....женско куче е :D Супер злоба и очаква да има феновел и?Пффффф..... :blink: :lol: И Вики и тя какво толкова се е сдушила с нея нз... :huh: :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Баааси майката и вота...Най-много ме учуди вота на Вики.По думите й днес трябваше да гласува за Дидо, но...може да не го е направила, за да не дразни приятеля си Симон, който е мнооого ревнив - знае ли човек :P

Марин ще пее на Стоян и Виктор "Откакто ти". Дано ми е вярна информацията!

Веска не искам да я коментирам. Под нивото ми е.

Очаквах да спасят Жоро!

Lucky Luciano, по този начин тя си го постави на мястото и доказа още веднъж твърдия си характер. "Той кара всяко момиче да си мисли, че я харесва".

Мен лично вота ме учуди точно поради причината, която спомена Ивайло. На някои хора твърде много им се гласува доверие, ама ... "преподавателите" не отстъпват.

Lucky Luciano, по този начин тя си го постави на мястото и доказа още веднъж твърдия си характер. "Той кара всяко момиче да си мисли, че я харесва".

Да, но днес като им раздадоха песните и Дидо побесня, Вики отиде при него в стаята, легна на леглото му, започна да го успокоява и т.н...Днес през повечето време беше седнала в него и се заиграваха, а сега изведнъж - Жоро :confused :confused :confused Тук не виждам никаква логика или каквато и да било проява на характер, а просто както каза тя:"Написах произволно едно име...", което пак е без смисъл...

Да, но днес като им раздадоха песните и Дидо побесня, а Вики отиде при него в стаята, легна на леглото му, започна да го успокоява и т.н...Днес през повечето време беше седнала в него и се заиграваха, а сега изведнъж - Жоро :confused

На мен ми се струва, че днеска гласуването беше малко с цел да се поразреди конкуренцията. Всички знаят, че Жоро им е по-малка конкуренция на бъдещ вот, отколкото Дани и Дидо. Всички останали мили думи бяха за камуфлаж!

Малиии мислех, че Весела е изпусната от "4-ти километър", но се оказа, че е от един от най-селските квартали на София - Надежда, което и си пролича де.

А се оказа че е родена май във Враца. Но е столичанка от Надежда.

Най ги мраза тези селски бекове. Абсолютни сноби.

Е те затова така вкупом гласуват все за Жорето - защото уж не е конкуренция.

Виктория ми падна в очите на мен лично. Не знам за вас.

Това не е проява на характер. Това е един вид опит за бягство.

Според мен.

Незнам, но като се замисля стигам до извода, че Вики просто е объркана.

Не иска да дразни Симон, но в същото време е постоянно до Дидо...

Еми то си беше ясно,поне за мен,че няма да спаси Дидо....защото и да има нещо,ще е скрито,а и това за приятеля й....да не го кара миличкия да се побърква от ревност също може......

Еми то си беше ясно,поне за мен,че няма да спаси Дидо....защото и да има нещо,ще е скрито,а и това за приятеля й....да не го кара миличкия да се побърква от ревност също може......

Пак няма логика, защото днес почти през цялото време беше седнала в Дидо и се лигавеха, гъделичкаха, щипаха и т.н., при това доста открито. Не мисля, че това е начинът да не провокира ревността на приятеля си.Ако не утре то със сигурност на следващия лайф всичко това ще бъде показано и тогава ще е интересно...

Пак няма логика, защото днес почти през цялото време беше седнала в Дидо и се лигавеха, гъделичкаха, щипаха и т.н., при това доста открито. Не мисля, че това е начинът да не провокира ревността на приятеля си.Ако не утре то със сигурност на следващия лайф всичко това ще бъде показано и тогава ще е интересно...

Te puk ostanalite ne se li se6tat da po4nat da im vikat "gor4ivo"...........4e Didi moje da napusne drugata sedmica....

Аз си мисля, че именно Деян ще напусне, защото го закопаха с тая тъпа чалга днеска. А и цяла София очаквам да подкрепи Даниел! Предполагам и че флиртовете с Вики се отразяват отрицателно върху имиджа му сред малките фенки на предаването. Може и да не съм прав, просто разсъждавам за резултата другия понеделник!

Жалко,че спасиха Жорж..нямам нищо против него,но му гласуваха достатъчно доверие.Изборът на Виктория разочарова и мен,тъпо беше,че не гласува за Деян :( Предполагам,че Дидо ще си замина тази седмица,жалко...по-симпатичен ми е от Даниел :P

Момичето наистина е объркано, което е обяснимо с оглед на прекараното време там, раздялата с приятеля й и т.н.

Ето преди малко Дидо отиде да репетира, а тя го пита:"Нали не ми се сърдиш, че не гласувах за теб?".Дидо и каза с половин уста (според мен), че няма проблеми.Сега Вики лежи сама в стаята и се върти супер неспокойно, а току-що извади снимката и със Симон и я гледа със смесени чувства (пак според мен)

Момичето наистина е объркано, което е обяснимо с оглед на прекараното време там, раздялата с приятеля й и т.н.

Ето преди малко Дидо отиде да репетира, а тя го пита:"Нали не ми се сърдиш, че не гласувах за теб?".Дидо и каза с половин уста (според мен), че няма проблеми.Сега Вики лежи сама в стаята и се върти супер неспокойно, а току-що извади снимката и със Симон и я гледа със смесени чувства (пак според мен)

Разбирам Дидо,вероятно се чувства пренебрегнат.От това изказване 'Всички са ми еднакви' сигурно го е заболяло ;)

Абе хора и аз викам, че Дидо може да бъде изключен, но ние самите подркепяме него! :confused Може би все пак има шанс. :D Дано! :P

Какво няма да се чувства пренебрегнат.

Аз лично си мисля, че тя ще направи нещо и ще му се извини по някакъв начин.

Секс?Би свършило работа-хихихи ;)

@melo_girl,и аз се надявам Дидо да остане,даже и СМС ще пратя ;)

Вяра ще пее:'Stop' на Сам Браун :)Да не забравяме и:Иво&Жорж-Пипни ме тук :P

Stop е супер песен и Вяра ще я направи супер, сигурен съм. Освен това пак ще я направят супер яка :). Ако не друго, то поне за лайвовете ги правят супер готини.

Ееее,ама на Маринката защо са му дали тази....боза :unsure: :( :wacko: Честно казано,песента хич не ми харесва,ама нали да разнообразят предполагам,че те му дават само песни 'негов' стил....аз като го помня как ни е пял Елвис на нашата компания и....то пък неговата любов към този тип музика е направо ненормално :) Нека докаже,че може да пее всичко :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...