Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Ммм тая софиянка много възпитана...

Парадоксалното е,че не е от София(май)..нали в началото на предаването майка й каза,че е от 2 града :confused Изказването беше жалко обаче,радвам се,че си заминава :) :D :punk :P

На мен ли така ми се стори или тая изпусна някаква псувня?!?!?!?!?!?!?  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:

Като си показа задника, им каза "глупаци". :)

И това каза. Но първо каза Fack you, показа им задника си и като се обръщаше към водещата им каза глупаци. ;)

91% супер. Отново гласуването във форума на бигбрадър позна.

ЕДИТ: В момента някъде се чуха фойерверки. Сигурно празнуват че са я изгонили тая крава, или че не са номинирали Маринчо. :D

Жалка е горката.

Даже ако видяхте добре като обявиха, че е Весела Валя и протегна ръка и сякаш и каза успех и нещо утешително, а Весела се обърна и махна ръка пренебрежително.

Тъпа патка, с много самочиствие и минимално покритие. Ама щом я кефи да се излага така...

Жалка е горката.

Даже ако видяхте добре като обявиха, че е Весела Валя и протегна ръка и сякаш и каза успех и нещо утешително, а Весела се обърна и махна ръка пренебрежително.

Тъпа патка, с много самочиствие и минимално покритие. Ама щом я кефи да се излага така...

Да, видях го даже и каза:"Махай се от тук..."

:punk E тоя вот ме разби! Очаквах да е голяма разлика, но това ми направи такъв кеф! И за съжаление съм напълно съгласна с номинациите, въпреки че и Вяра не пя много добре! :/

Xa,kombinaciqta ot nominiranite e dosta interesna...az li4no sum za......trimata!A.............i vidqhte li 4e poznah za Viki i Didko.......ha negovata krivogledka kak go fixira6e samo............. :bgrin:

Xa,kombinaciqta ot nominiranite e dosta interesna...az li4no sum za......trimata!A.............i vidqhte li 4e poznah za Viki i Didko.......ha negovata krivogledka kak go fixira6e samo............. :bgrin:

Kaкво си познала за тях? Аз не видях да са се сдушили нещо, а неговата приятелка я предпочитам пред виктория.

Kaкво си познала за тях? Аз не видях да са се сдушили нещо, а неговата приятелка я предпочитам пред виктория.

Ti pod sdu6vane kakvo razbira6-da se ojenqt li?Ne vidq li 4e sam Deqn prizna 4e ne znae kvo se slu4va s tqh!Stranno 4e ako sam se zabludila,zna4i ima dosta zabludeni hora,koito mislqt kato men...Pri Ivo i Klavdiq kak be6e v na4aloto-po sa6tiq na4in-brat4ence i sestri4ence....No tova vsa6tnost nqma nikakvo zna4enie-van6nite im vruzki taka ili ina4e nqma da izdurjat dulgo...ili i za tva sum se zabludila?

Ti pod sdu6vane kakvo razbira6-da se ojenqt li?Ne vidq li 4e sam Deqn prizna 4e ne znae kvo se slu4va s tqh!Stranno 4e ako sam se zabludila,zna4i ima dosta zabludeni hora,koito mislqt kato men...Pri Ivo i Klavdiq kak be6e v na4aloto-po sa6tiq na4in-brat4ence i sestri4ence....No tova vsa6tnost nqma nikakvo zna4enie-van6nite im vruzki taka ili ina4e nqma da izdurjat dulgo...ili i za tva sum se zabludila?

Явно много ти се отдава да преценяш хората и да определяш бъдещето им по косвен начин? не съм видял Деян кво е признавал, но не виждам да са си много интимни. тя скоро академията ще свърши .. те се сетиха. ще стане като Зара и Найден от Биг Брадър. любов едно друго, излезнаха вънка и бам шута.

Новите песни:

Марин - Стоян Михалев и Виктор - Откакто ти

Иво - Георги Христов - Черно и бяло

Дидо - Орхан Мурад - Обичам те още

Жоро - Enrique Iglesias - Hero

Дани - Robbie Williams - Angels :music

Вики - Sonique - Sky

Валя - Мария Илиева - Лунен сън

Вяра - Sam Brown - Stop

Иво и Жоро - Румънеца и Енчев - Пипни ме тук

Допълнителни песни за номинираните:

Дидо - Deep Purple - Soldier of fortune

Дани - Whitesnake - Is this love

Последни новини от Академията - Дидо е бесен заради песента, която му се падна и Вики го успокоява.Вики ще гласува за Дидо, Вяра за Жорж, а Иво се колебае - Жорж или Дидо...За Марин и Валя още не се знае...

Последни новини от Академията - Дидо е бесен заради песента, която му се падна и Вики го успокоява.Вики ще гласува за Дидо, Вяра за Жорж, а Иво се колебае - Жорж или Дидо...За Марин и Валя още не се знае...

Ще е бясен я. като не може да я изпее. и аз щях да съм бясен.

Вики и Sonique се пече май! :punk

И горкия Дидо, ако не го спасят, дори има възможност да го изгони публиката. :angry:

Малиии мислех, че Весела е изпусната от "4-ти километър", но се оказа, че е от един от най-селските квартали на София - Надежда, което и си пролича де.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...