w00x Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Аз нямам против тялото на гаджето на Дидо, ама нещо в лицето има не както трябва. гушата и не е наред и очите малко са ... ненормални. не се сещам точно в момента кое им беше кусура, но като цяло ми харесва. има чар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Аз нямам против тялото на гаджето на Дидо, ама нещо в лицето има не както трябва. <{POST_SNAPBACK}> Аз също.Момичето наистина е чаровно, но както каза w00x има нещо в очичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 XA XA!Dido i Viki se sdu6iha.............ama to taka po-dobre-to i bez tva na Dido gadjeto e tolkova zleeeeeeeee,a puk na Vikito........hahaha daje se opitva6e da se zapoznaem..........a Didko i Vik si pasvat idealno..........SGO-DIH-ME-SE!!! <{POST_SNAPBACK}> На мен пък приятелят на Вики ми се стори много симпатичен,хареса ми повече от Дидо.Съмнява ме нещо да стане между Вики и Дидо,отношенията им са чисто приятелски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 И мен ме съмнява обаче са много сладки заедно и определено Вики го харесва(снощи показа дори че го ревнува ) пък и Дидо не е безразличен! Но и двамата определено няма да направят нещо, защото са сериозни и не биха наранили близките отвън точно по този начин, както примерно стори Иво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 И мен ме съмнява обаче са много сладки заедно и определено Вики го харесва(снощи показа дори че го ревнува ) пък и Дидо не е безразличен! Но и двамата определено няма да направят нещо, защото са сериозни и не биха наранили близките отвън точно по този начин, както примерно стори Иво! <{POST_SNAPBACK}> Men puk nikak ne me samnqva-Dido nakara Viki da se usmihne.....nai-nakraq!Za nego nqma da e trudno da zagurbi starata si priqtelka,za6toto s neq se zapoznava na kastinga-to4no predi da vleze......taka 4e vaob6te ne sa zadulbali ne6tata,a Viki razbra 4e priqtelq i otvun dosta q revnuva:"....aaaa nacupi se,vidqh go 4e se cupi......."razpravq6e za Simon!A i mnogo se otpuska v prisustvieto na Didko.....abe li4i im po buzkite iz4ervenki be-Viki mnogo dobre znae,4e v momenta adski mnogo qdosva gadjeto si.........A i se zamislete kolko mnogo ob6ti ne6ta imat dvamcata-------SGO-DIH-ME-SE! 6to ne otidoh i az na toq kasting beeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Абе не знам ама Вики като каза на Дидо, че "не харесвала това, че карал момичетата да си мислят, че ги харесва", тя визираше себе си, а не момичетата по принцип. Аз поне мисля така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Ей, сега талантите четат писмата от своите близки, но нито Вики, нито Дидо получиха писма от гаджетата си.Та по този повод си говориха, че сигурно вече нямат такива, след което Вики легна в Дидо и започнаха а си говорят, как ако се вярва на смс-ите скоро щели да се женят @Teddy-King допълни заглавията на песните Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Според мен дори и да не стане нещо между Дидо и Вики в Академията, то извън нея вече няма накъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 11, 2005 Author Share Posted June 11, 2005 А според мен - не стане ли в Академията, няма кога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 И двамата са готини, за разлика от Иво и Клавдия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 ^^ Е за това вече няма спор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Вики разбра, че Иво й е голяма конкуренция и пое елиминирането му в свои ръце Малко му беше тупаникът! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Валя днес изглежда прекрасно,дано да остане Засега концертът е много добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 Ама тя наистина много добре изглежда. На лайфовете винаги е ... доста по-добра визията и, не знам как точно става това. Явно в ежедневието в Академията не показва достатъчно всичко, което си има. А Весела си изпя песента добре. Честно казано и аз мога да я изпея така ... а не съм от най-добрите певци. Когато знае колко може да пее и си пее толкова, колкото и позволяват силите, без да се изсилва, не се получава толкова зле. Вики се справи повече от блестящо с песента си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Бе не е точно така. Въпроса е къде ще стреляш - Бритни Спиърс, Кристина Агилера и някои други ... са отказали... Странно - нали според теб пари получават... <{POST_SNAPBACK}> между пари и много пари има разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 между пари и много пари има разлика <{POST_SNAPBACK}> Така де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Браво на Маринката! Добре се справи,Вики бе на обичайното си високо ниво,Весело също показа напредък Жорж не ми хареса много.. Аааа...Веско Маринов-АХАХАХахахахаххах Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Валя днес изглежда прекрасно,дано да остане Засега концертът е много добър <{POST_SNAPBACK}> Става за Пазарджишко шосе с това облекло Марин ги размаза пак с тоя дует! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 Става за Пазарджишко шосе с това облекло Марин ги размаза пак с тоя дует! <{POST_SNAPBACK}> Ако момичетата на "Пазарджишко шосе" са такива, щях да живея там... Какво и е на облеклото? Изглежда лошо? Непривлекателно? Или твърде привлекателното облекло е лошо... Може... А относно дуета - не само Марин ги размаза. Дуетът беше прекрасен. Явно по сценарии вече трябва да пеят по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Оле тая Вяра как почна да пее. направо се отчаях. номиниран - Даниел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Номиниран - Жоржи и още един номиниран - Дидко Аз така мисля....тоя Раноков рядко се изказва добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Някой ако може да ми каже името на песента, която изпя Весо Маринов Имаше нещо в този текст... Иначе Вики си изпя много добре песента, на Маринката в един момент не му достигна въздух, но той много майсторски се измъкна Дуетът беше много добър Дидо също ми хареса, а Весела... Хах видяхте ли гафа - на песента на Весела изписаха - Така приятно е с теб - Jimmy Sommerville Евалла на Валя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Номинирани - Жорж, Даниел, Деян! Едит :Направо съм екстрасенс! Познах ги и тримата. Веселка каза и едно фак офф на публиката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Весела ааааут!!!!!!!!! 91% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!УАУ!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.