Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Вики ще се справи блестящо с тази песен!  :)

Вярно е, днес я слушах на първата репетиция и мога да кажа, че се справи доста добре :D

@sincity Мерси за допълнението :)

Наш Марин още не си е пял песента, защото до преди час и нещо спеше :zzz

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Дано Вики да се справи щото хоереографията може да я прецака. Дано да не измислят няква гадна!

Дано Вики да се справи щото хоереографията може да я прецака. Дано да не измислят няква гадна!

Дори и да я номинират, което всъщност е доста вероятно, първо ще я спасят "талантите", а ако не - публиката я спасява на 100%.

Иво е най-прецакан с тая тъпа песен на Руслан! Пък и сложна ми се струва!

Парчето на Джими Самървил е You make me feel! Готино.

Така и не разбрах за какво лъгаха миналата седмица, че песните си ги били избирали "талантите"? Валя дори и не я знаеше тая песен на АББА, а пък камо ли да й е любима!

Айде за запалените фенове малко информация...

Соник идва за “Стар Академи”
СОФИЯ. Световноизвестната британска певица диджей Соник пристига в София специално за "Стар Академи". Тя ще пее на концерта на талантите на 20 юни. На следващия ден Соник ще проведе мастер клас с момичетата и момчетата в мегашоуто на Нова телевезия. 
Тъмнокожата певица е втората световноизвестна звезда след Филип Киркоров, която влиза в българската "Стар Академи". 
Гостуването на Соник засега се пази в тайна от талантите. Мениджърите на британката са потвърдили идването й в София.

Иво е най-прецакан с тая тъпа песен на Руслан! Пък и сложна ми се струва!

Парчето на Джими Самървил е You make me feel! Готино.

Така и не разбрах за какво лъгаха миналата седмица, че песните си ги били избирали "талантите"? Валя дори и не я знаеше тая песен на АББА, а пък камо ли да й е любима!

V interes na istinata te ne sa si "izbirali" bukvalno pesnite-vav vaprosnicite,koito sa populvali predvaritelno se e pitalo za liubimi ili predpo4itani pesni,i ottam ve4e daskalite sa izbirali.......Za Valq neznam,za6toto ne znam kak sedqt ne6tata pri rezervite,no tq pq i druga pesen dokolkoto si spomnqm.......

Утре ще е доста интересно с този спор между Иво и Марин :)

Интересно за какво се разяри така Иво?

Royal Gigolos

На тези съм слушал California Dreamin'  и No Milk - тази с такова звучене ли е ?

По-скоро не,за мен!

V interes na istinata te ne sa si "izbirali" bukvalno pesnite-vav vaprosnicite,koito sa populvali predvaritelno se e pitalo za liubimi ili predpo4itani pesni,i ottam ve4e daskalite sa izbirali.......Za Valq neznam,za6toto ne znam kak sedqt ne6tata pri rezervite,no tq pq i druga pesen dokolkoto si spomnqm.......

Мерси за инфото! Валя не е пяла друга песен,ако не броим Твойта майка също!

Някой ще ми обясни ли какво е станало с Ивайло и Марин,за да знам какво да очаквам днес?

Еми гледай днес и ще разбереш :) Иво обиждаше Марин и т.н....абе в днешното предаване ще дадат всичко ;)

:

И бтв,Това за Соник...браво бе,привлякоха вниманието на една чужда звезда,шапка им свалям!  :P  :)  Ама е нищо все пак в сравнение с френското СА...аххх,хубаво беше  :love  :)  :P

Тя пък една звезда :huh: :sick Филип Киркоров беше по-голяма звезда!

Миловидният бойбендър Ивчо показа истинското си лице:)

Горката Клавдия:)

Горката я! И вече се видяха по-смели действия от страна на Вики и Дидо! :P

Иво загуби доста от този спор.Малко се съмнявам да стане нещо между Вики и Дидо... ;)Btw тая Весела е най-гнусното същество...излишно обиждаше другите :angry: Докато те се стараеха да се изкажат по възможно най-милия начин и да не наранят колегите си,тя бълваше неописуема злоба и жлъч.Добре,че поне ще си тръгне скоро :) :lol:

Ами иска  :D  Ама ако Маринката му опрери един и е дотам  :)  :rolleyes:

И бтв,Това за Соник...браво бе,привлякоха вниманието на една чужда звезда,шапка им свалям!  :P  :)  Ама е нищо все пак в сравнение с френското СА...аххх,хубаво беше  :love  :)  :P

Привлекли те. Нали пари получава за това... ако трябва и в Индия ще иде.

Привлекли те. Нали пари получава за това... ако трябва и в Индия ще иде.

Бе не е точно така. Въпроса е къде ще стреляш - Бритни Спиърс, Кристина Агилера и някои други ... са отказали... Странно - нали според теб пари получават... :blink:

XA XA!Dido i Viki se sdu6iha.............ama to taka po-dobre-to i bez tva na Dido gadjeto e tolkova zleeeeeeeee,a puk na Vikito........hahaha daje se opitva6e da se zapoznaem..........a Didko i Vik si pasvat idealno..........

SGO-DIH-ME-SE!!! :bgrin: :bgrin: :bgrin:

Бе не е точно така. Въпроса е къде ще стреляш - Бритни Спиърс, Кристина Агилера и някои други ... са отказали... Странно - нали според теб пари получават...  :blink:

можеби парите не са били достатъчно.

XA XA!Dido i Viki se sdu6iha.............ama to taka po-dobre-to i bez tva na Dido gadjeto e tolkova zleeeeeeeee,a puk na Vikito........hahaha daje se opitva6e da se zapoznaem..........a Didko i Vik si pasvat idealno..........

SGO-DIH-ME-SE!!! :bgrin:  :bgrin:  :bgrin:

много си му е хубаво гаджето на Дидо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...