w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Сериозно: не коментирам теми, по които съм некомпетентен. Не можеш да кажеш нещо лесно ли е или не преди да си опитал. Aз опитах и мога да ти кажа, че за бивш певец болен от фарингит, доста добре се справих. От първи опит и то. Незнам как може да са и дали тая песен.. та тя е почти в една тоналност цялата! Просто е нечестно в сравнение с другите песни които дадоха. Това беше най-лесната песен до сега. Прослушай я и ще се убедиш сам. По-добре Justify My Love на Мадона да и бяха дали. трудността е същата, самоче танците щяха да са по-интересни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 та тя е почти в една тоналност цялата! Просто е нечестно в сравнение с другите песни които дадоха. <{POST_SNAPBACK}> почти в една тоналност какво значи. Всяка песен е в една тоналност, но някои имат модулация към друга. Предните пъти пък и даваха най-трудните песни, така че съвсем нормално да дадат по-лека този път Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Абе не мислите ли,че така е много по-добре,когато всеки от талантите си избира песните.Така в края на краищата ще успеят да изградят най-важното за една звезда-уникалност и индивидуалност.Вярно,че така рискът от провал е по-малък,но в края на краищата такава е реалността-всеки изпълнител си има свой собствен стил и не пее един път джаз,друг път чалга,трети път метъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 почти в една тоналност какво значи. Всяка песен е в една тоналност, но някои имат модулация към друга. Предните пъти пък и даваха най-трудните песни, така че съвсем нормално да дадат по-лека този път Незнам как точно да се изразя. цялата песен се пее с почти едно и също ниво на гласа. няма високи тонове.. няма ниско тонове. всичко е по средата. почваш .. и така е до края. само на припева има мааааааалко изкривяване. пробвай да я изтананикаш и ще видиш, че няма да се затрудниш. ако можеш да я изтананикаш както трябва - можеш и да я изпееш (ако гласа ти е достатъчен разбира се) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 както казах, не съм компетентен. Виждам, че има хора, които знаят за какво иде реч и мисля, че трябва да продължите спора по между си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Между друтото този път май те си избираха песните сами Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Между друтото този път май те си избираха песните сами Mи да.. и аз така чух, но не видях кога точно си ги избраха сами след като някои от тях бяха недоволни, а другите останаха учудени. а и не съм видял да са ги карали да избират сами. някой ще разясни ли какво означава "избират песните сами" след като те не знаеха какво ще пеят и половината не бяха доволни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Marin4o moje da e debel,moje i krakata da mu miri6at,moje i da ne "izlu4va sex" kato Deqn,no glasa mu e VARHA.E tva e izpulnenie,maina,ne kato nqkoi deto si redqt ne6to si......... Na tezi,koito predavaneto ne im haresva-da ne go gledat.Az taka sam se prehlasnala s tva Star Academy 4e sabrah kuraj da otida purvo na HIT-1.....sled tva da opitam i v SA-to.Sega kvoto i da pravq vse si viq ne6to pod nosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Еее,това ще е супер зарибено-да си имаме някой представител на warez.ru в Академията!BTW,има ли някой тук,който се е явявал на кастинга за предаването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Абе не мислите ли,че така е много по-добре,когато всеки от талантите си избира песните.Така в края на краищата ще успеят да изградят най-важното за една звезда-уникалност и индивидуалност.Вярно,че така рискът от провал е по-малък,но в края на краищата такава е реалността-всеки изпълнител си има свой собствен стил и не пее един път джаз,друг път чалга,трети път метъл. <{POST_SNAPBACK}> За мен е по-добре да им дават песни от различни стилове! Иначе ще е скучно, а и нека не ги жалим - щом са вътре, да се научат да пеят различни стилове! Незнам как точно да се изразя. цялата песен се пее с почти едно и също ниво на гласа. няма високи тонове.. няма ниско тонове. всичко е по средата. почваш .. и така е до края. само на припева има мааааааалко изкривяване. пробвай да я изтананикаш и ще видиш, че няма да се затрудниш. ако можеш да я изтананикаш както трябва - можеш и да я изпееш (ако гласа ти е достатъчен разбира се) <{POST_SNAPBACK}> И аз не съм специалист, но песента ми се струва сложна за изпълнение! Изисква специфичен тембър на гласа! Не е за всеки! Marin4o moje da e debel,moje i krakata da mu miri6at,moje i da ne "izlu4va sex" kato Deqn,no glasa mu e VARHA.E tva e izpulnenie,maina,ne kato nqkoi deto si redqt ne6to si.........Az taka sam se prehlasnala s tva Star Academy 4e sabrah kuraj da otida purvo na HIT-1.....sled tva da opitam i v SA-to. <{POST_SNAPBACK}> Марин,ако не излъчва секс, не знам кой друг? Успех на кастингите и дано тъпанчето не те издъни нещо, че нали ти е проблемно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 Ха-ха-ха-ха-ха! Всяка седмица един от гласувалите печели...колко.. 2500лв. Току що в ефира на Нова ТВ парите ги спечели майката на изгонената Сандра! Не е истина направо... Ситуацията беше следната: Сандра е на гости на Гала в предаването "На Кафе". След като си изпя песента, показаха малко снимки, дойде време и за тегленето на седмичната награда. Двете отидоха до компютъра, пуснаха номерата да се въртят и... спряха. Показа се само GSM номер. "Честито на спечелилия...бъра, бъра..." И изведнъж Сандра са изцепва: "Ама това е майка ми!" "Ама как.." Ааа, Ууу.. "Чакай пак да погледна... ми да..." Ааа, Ууу... "Ама възможно ли е? "Еми защо да не е..." Сеир в ефира. Почват едни гърчове, едни сценки, шок! Накрая, като са поуспокоява, изръсва: "Е, мамо, сега доволна ли си, че излязох?" Смяяяяяяях!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Култово, братче! Как съм го пропуснал? Гласувалите за всички ли взимат участие в томболката? Или само за изгонения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 Всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Е,щом е спечелила на Сандра майка й,явно,че всички участват.Бахти шоуто,ходи разправяй,че не живеем в малък свят А между другото,защо напоследък изгонените ги минават само със звезда в съзвездието Волвар?Преди разни договори я за песен,а за албум,сега нищо не казават,що така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Хех, вече е ясно кой ще си тръгне другата седмица Крайно време беше Иначе това за Сандра и майка й ме разцепи.Много яко се е получило Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 Ба си, да са изям от яд. За изгонване на Валентина е гласувал само един човек... Еми да - обърках имената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Попитахме 30 човека: Кой ще бъде rphfkek? Мисля , че ще бъде Весела (изгонена де) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Някой знае ли кои са новите песни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Не съм сигурен, но доколкото разбрах на Ивайло са му дали на Руслан -"Дърт козел млада върба люшкаше" Яко, и това, ако не е някакъв намек за Клавдийка,здраве му кажи! Едит: Явно ми е грешна информацията! Съжалявам. Явно ми се искаше да е вярна Щеше да е купон! Блягодаря на късметлията Лучано, че ме поправи своевременно, да не заблудя повече хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Не съм сигурен, но доколкото разбрах на Ивайло са му дали на Руслан -"Дърт козел млада върба люшкаше" Яко, и това, ако не е някакъв намек за Клавдийка,здраве му кажи! <{POST_SNAPBACK}> Хехех песента е "Дърт козел млада върба лющеше" Ето и новите песни: Марин - Jimmy Sommerville - You make me feel Иво - Руслан - Винаги готов Жоро - Д2 - Две следи (беквокал - Алис Боварян ) Весела - Мастило - Така приятно е с теб Даниел - Константин - Черна роза Деян - Royal Gigolos - Just a gigolo I ain't got nobody Вики - Shakira - Objection Валя - Alannah Myles - Black Velvet Вяра - Сантра - Без теб Вики, Валя, Вяра, Весела - Spice Girls - Wannabe Марин и Валя - Руслан и Деси Слава - Мила моя, мили мой Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 "Без тееееб....я няма любовтааа...."Яка песничка Искам да попитам....забравих Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Валя- Алана Майлс- Black velvet Marin- Jimmy Sommervil На Иво песента е много зле! На Деян не се сещам как се пее. Най-трудна ми се струва на Вики! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 8, 2005 Author Share Posted June 8, 2005 Най-трудна ми се струва на Вики! <{POST_SNAPBACK}> Вики ще се справи блестящо с тази песен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Xa!"objection"-a e luda rabota.........trqbva dosta vazduh za toq pripev......puk i 6te q karat da tancuva.......maliiiiiiiii Daskalite QVNO sa i vdignali mernika! Na Marin koq e pesenta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.