Teddy-King Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 Ако някой е видял официални резултати - моля да ги постне или да ми ги прати на ЛС! Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Александра - 44.1% Деян - 29.9% Георги - 26.0% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Това е по-голяма дебилия и от Big Brother.Чудя се кой нормален човек който не е вързан насила за стола би гледал тая помия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 ЧУдя се, теб кой те върза?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 За пореден път се убедих, че Веселин Ранков е едно тъпо парче, което не знае какво точно иска Марин ги разбива-а-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Ако някой е видял официални резултати - моля да ги постне или да ми ги прати на ЛС!Благодаря! <{POST_SNAPBACK}> Алекс -59.4 Деян- 40.6 Нещата са ясни. Не очаквах да спасят първи Жоро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Браво на нашия Маринчо!!!Само така момче!!!Разбиваш ги!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Маринчо президент! :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Shmi,никой не ме е вързал.Слушах междудругото-аз по принцип не обръщам внимание на телевизора ама това си беше бахти изтребителя на мозъчни клетки.Немога да си представя разумен човек който не е садомазохист би се подложил на това мъчение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Засега концертът ми харесва..Весела бе ужасна,дано да я номинират и да си ходи вече Ранков обиди много гадно Ивайло,стана му много неудобно на момчето Марин пя наистина чудесно,дано да продължава така Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Shmi,никой не ме е вързал.Слушах междудругото-аз по принцип не обръщам внимание на телевизора ама това си беше бахти изтребителя на мозъчни клетки.Немога да си представя разумен човек който не е садомазохист би се подложил на това мъчение. <{POST_SNAPBACK}> Уведомявам те, че всички, които пишем в тази тема сме неразумни и ненормални садомазохисти! Сега ще спиш ли по-спокойно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Shmi,никой не ме е вързал.Слушах междудругото-аз по принцип не обръщам внимание на телевизора ама това си беше бахти изтребителя на мозъчни клетки.Немога да си представя разумен човек който не е садомазохист би се подложил на това мъчение. <{POST_SNAPBACK}> Според теб, това че аз гледам "star academy" ме прави неразумен или садомазохист?! Shmi неразумен? - Да-да!; Shmi садомазохист? - Да-да! Мисля, че констатациите ти са доста плоски. В началото и на мен не ми допадаше предаването, но след като изгледах няколко броя, след като добих представа за нещата там, започна да ми харесва. Не е зле да се запознаеш с нещо преди да го коментираш. Още повече да правиш констатации за някого на базата на такива неща. Засега концертът ми харесва..Весела бе ужасна,дано да я номинират и да си ходи вече Ранков обиди много гадно Ивайло,стана му много неудобно на момчето Марин пя наистина чудесно,дано да продължава така <{POST_SNAPBACK}> какво е казал за Ивайло? Изпуснах го този момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 Георги и Сандра умишлено ли пеят толкова зле? Тая вечер много малко правилни неща се чуха от сцената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 какво е казал за Ивайло? Изпуснах го този момент. <{POST_SNAPBACK}> Еми..попитаха го как ще коментира изпълнението на Ивайло,дали Иво е показал как се чувства един англичанин в Ню Йорк.Ранков отвърна,че явно англичанинът не знае английски и му каза,че още не е напуснал пределите на Ямбол и за какъв Ню Йорк се гласи(или нещо такова).После се опита да замаже просташката си реплика ама не се получи Не че нещо съм голям фен на Иво,но това изказване беше доста простовато Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Марин ги разбива-а-а <{POST_SNAPBACK}> Само така!!!!! Незнам кой олигофрен беше пуснал SMS, че в ББ ни е излагала Стойка, а в СА ни излага Марин??? По добро представяне на Пловдив не бих си и поискал. Пеенето му е отлично, а и хумора му е на ниво. Какво може да се иска повече от него???? МАРИН РУЛЛЛЛЗЗЗЗЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Георги и Сандра умишлено ли пеят толкова зле? Тая вечер много малко правилни неща се чуха от сцената... <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно съм съгласен! Само Даниел и Марин пяха добре за мен! И Вяра горе-долу!Ранков се поизложи,ама той си е темерут човека! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 tva e baxti tapoto predavane predi malko dokato xapvax go pogledax malko i moga samo da kaja 4e e absolutna ama aboslutna tapotiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Дааааааааааааа!!! Номинираха Весела!!! Муахахахха Поне знаем кой ще си тръгне със сигурност Айдеее и Валя Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Леле,Маринката ги разби! Това беше черешката на концертчето,даже по -хубаво пя от Вики.....страхотен А оная не знам и аз как да я нарека....ВесИлка....ако не я номинират ще си проличи защо и как е влязла в СА....отвратително,ушите ми още усещтат болка..... Tя пък Виктория щото така добре пя.. нямам думи. тая песен всеки може да я изпее.. тя е 80% говорене и 20% простовата мелодиика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Това се нарича мнение на експерт Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Това се нарича мнение на експерт не че нещо, но не можах да усетя критиката в тоя пост. никога не съм твърдял, че съм експерт, а ако ме изкарваш такъв - поласкан съм. не, сериозно. обясни какво имаш на предвид. да не ми кажеш, че тая песен ти не можеш да я изпееш? тя е даже неприятна за слушане, но да предположим, че събереш сила. няма ли да можеш да я изпееш/изрецитираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Сериозно: не коментирам теми, по които съм некомпетентен. Не можеш да кажеш нещо лесно ли е или не преди да си опитал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Сериозно: не коментирам теми, по които съм некомпетентен. Не можеш да кажеш нещо лесно ли е или не преди да си опитал. <{POST_SNAPBACK}> верно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.