Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ако някой е видял официални резултати - моля да ги постне или да ми ги прати на ЛС!

Благодаря!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Това е по-голяма дебилия и от Big Brother.Чудя се кой нормален човек който не е вързан насила за стола би гледал тая помия.

За пореден път се убедих, че Веселин Ранков е едно тъпо парче, което не знае какво точно иска :angry:

Марин ги разбива-а-а :punk :punk :punk

Ако някой е видял официални резултати - моля да ги постне или да ми ги прати на ЛС!

Благодаря!

Алекс -59.4

Деян- 40.6 :)

Нещата са ясни.

Не очаквах да спасят първи Жоро!

Shmi,никой не ме е вързал.Слушах междудругото-аз по принцип не обръщам внимание на телевизора ама това си беше бахти изтребителя на мозъчни клетки.Немога да си представя разумен човек който не е садомазохист би се подложил на това мъчение.

Засега концертът ми харесва..Весела бе ужасна,дано да я номинират и да си ходи вече :) Ранков обиди много гадно Ивайло,стана му много неудобно на момчето :( Марин пя наистина чудесно,дано да продължава така ;)

Shmi,никой не ме е вързал.Слушах междудругото-аз по принцип не обръщам внимание на телевизора ама това си беше бахти изтребителя на мозъчни клетки.Немога да си представя разумен човек който не е садомазохист би се подложил на това мъчение.

Уведомявам те, че всички, които пишем в тази тема сме неразумни и ненормални садомазохисти! :punk Сега ще спиш ли по-спокойно?

Според теб, това че аз гледам "star academy" ме прави неразумен или садомазохист?! Shmi неразумен? - Да-да!; Shmi садомазохист? - Да-да!

Мисля, че констатациите ти са доста плоски. В началото и на мен не ми допадаше предаването, но след като изгледах няколко броя, след като добих представа за нещата там, започна да ми харесва. Не е зле да се запознаеш с нещо преди да го коментираш. Още повече да правиш констатации за някого на базата на такива неща.

Засега концертът ми харесва..Весела бе ужасна,дано да я номинират и да си ходи вече :) Ранков обиди много гадно Ивайло,стана му много неудобно на момчето :( Марин пя наистина чудесно,дано да продължава така ;)

какво е казал за Ивайло? Изпуснах го този момент.

Георги и Сандра умишлено ли пеят толкова зле? Тая вечер много малко правилни неща се чуха от сцената...

какво е казал за Ивайло? Изпуснах го този момент.

Еми..попитаха го как ще коментира изпълнението на Ивайло,дали Иво е показал как се чувства един англичанин в Ню Йорк.Ранков отвърна,че явно англичанинът не знае английски и му каза,че още не е напуснал пределите на Ямбол и за какъв Ню Йорк се гласи(или нещо такова).После се опита да замаже просташката си реплика ама не се получи :angry: Не че нещо съм голям фен на Иво,но това изказване беше доста простовато :unsure:

Марин ги разбива-а-а :punk  :punk  :punk

Само така!!!!!

Незнам кой олигофрен беше пуснал SMS, че в ББ ни е излагала Стойка, а в СА ни излага Марин???

По добро представяне на Пловдив не бих си и поискал.

Пеенето му е отлично, а и хумора му е на ниво. Какво може да се иска повече от него???? :blink: :P :) :devil

МАРИН РУЛЛЛЛЗЗЗЗЗ

Георги и Сандра умишлено ли пеят толкова зле? Тая вечер много малко правилни неща се чуха от сцената...

Абсолютно съм съгласен! Само Даниел и Марин пяха добре за мен! И Вяра горе-долу!

Ранков се поизложи,ама той си е темерут човека!

Дааааааааааааа!!!

Номинираха Весела!!!

Муахахахха :D :P

Поне знаем кой ще си тръгне със сигурност :)

Айдеее и Валя :)

Леле,Маринката ги разби! :punk  Това беше черешката на концертчето,даже по -хубаво пя от Вики.....страхотен  :) А оная не знам и аз как да я нарека....ВесИлка....ако не я номинират ще си проличи защо и как е влязла в СА....отвратително,ушите ми още усещтат болка..... :angry:  :P

Tя пък Виктория щото така добре пя.. нямам думи. тая песен всеки може да я изпее.. тя е 80% говорене и 20% простовата мелодиика.

Това се нарича мнение на експерт

не че нещо, но не можах да усетя критиката в тоя пост. никога не съм твърдял, че съм експерт, а ако ме изкарваш такъв - поласкан съм.

не, сериозно. обясни какво имаш на предвид. да не ми кажеш, че тая песен ти не можеш да я изпееш? тя е даже неприятна за слушане, но да предположим, че събереш сила. няма ли да можеш да я изпееш/изрецитираш?

Сериозно: не коментирам теми, по които съм некомпетентен. Не можеш да кажеш нещо лесно ли е или не преди да си опитал.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...