Teddy-King Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Някой може ли да ме светне какво предстои накрая на Академията?Разбирам, че като останат 5 души и правят група,нали така? А финалната четворка пак ли ще пее в група? Каква е точно наградата за победителя(освен Кан)? <{POST_SNAPBACK}> На финала, когато публиката трябва да определи победителя в шоуто, вотът ще бъде “за” един от четиримата финалисти. Победителят ще спечели голямата парична награда и договор с музикална компания за издаване на албум. Той или тя ще има уникалната възможност да участва в следващия концерт на най-популярните STAR ACADEMY звезди в Кан. Според промени в правилата, поради които влезе новата участничка, на финала ще има 5 човека - един отива в Кан, а другите 4-ма правят група. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Сега ще видим ко ша стаа! Дано Вики е по-добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Аз пък мисля че ще го удължат с една седмица ако до края не си отиде някой доброволно като Виктория (което е напълно "случайно"), учудвам се как още не си е заминала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 На финала, когато публиката трябва да определи победителя в шоуто, вотът ще бъде “за” един от четиримата финалисти. Победителят ще спечели голямата парична награда и договор с музикална компания за издаване на албум. Той или тя ще има уникалната възможност да участва в следващия концерт на най-популярните STAR ACADEMY звезди в Кан. Според промени в правилата, поради които влезе новата участничка, на финала ще има 5 човека - един отива в Кан, а другите 4-ма правят група. <{POST_SNAPBACK}> Значи всички 150 000 ги взема само победителят така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Точно така! Но все пак сме в България и нищо не се знае... ...още нещо ми става ясно за пореден път - всеки плюе чалгата, но след 12 всеки се кефи. Бе знам си аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 всеки плюе чалгата, но след 12 всеки се кефи. Бе знам си аз... <{POST_SNAPBACK}> Така е. Напълно вярно. Ама какви гадости наговори за чалгата Сашето, че и се повръщало и не я харесвала... Ама какъв гюбек му удари само, след 12, заедно с останалите. А уж тази седмица грам чалга няма да пеят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Тая Сандра е умно момиче,ама е такава латерна- не млъква направо! Предпочитам Жоро да си тръгне, щото не е за Кан според мен! Едни плюят чалгата и пак я слушат,други не я плюят и..........пак я слушат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Ау, как ще изгонят Алекс, бре... Ц-ц-ц. Явно пед*лите са наистина на мода. Георги вън!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 малеееее тая новата трябва да бъде изгонена директно. Толкова фалшиво пеене (ако може да се наерче и пеене) и фолк певиците не могат Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Ау, как ще изгонят Алекс, бре... Ц-ц-ц. Явно пед*лите са наистина на мода. Георги вън!!! <{POST_SNAPBACK}> Ха добро утро Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 не се сърдете, Star Academy e по-тъпо дори ор BIG Brother Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Марин що не прави стриптийз ве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Марин що не прави стриптийз ве! <{POST_SNAPBACK}> Щеше да изплаши детската аудитория Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 ХА ха ха верно е . Сигурно достатъчно са се стресирали момичетата в академията, за това не искат да изплашат и останалите., за да не изпаднат в шок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Хора,какво ще кажете за Жорко облечен като жена?! Май-май много му хареса,то беше кълчене,то бяха стойки! Като го даваха в гръб спокойно може и да го обърка човек за девойка. Не ме разбирайте погрешно нямам нищо против него или други homo people,но изпълнение му ми дойде твърде много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Бе то май на всички им хареса. Особено на Иво плейбоя. Какви стойки правеше само на колоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Доста преиграва пича/чката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Искам да отбележа, че въпросът от анкетата по-горе не е зададен правилно! Би трябвало да се пита "Кой бихте искали да напусне Академията?", а не "Кой ще напусне?". На първия въпрос аз отговарям Жоро, а на втория Александра. Първият въпрос е много по-представителен, докато при втория има много голяма доза субективизъм в самия въпрос! Знам, че източникът е бигбрадърфенс, но просто отбелязвам, че не са реални резултатите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Хора,какво ще кажете за Жорко облечен като жена?!Май-май много му хареса,то беше кълчене,то бяха стойки! Като го даваха в гръб спокойно може и да го обърка човек за девойка. Не ме разбирайте погрешно нямам нищо против него или други homo people,но изпълнение му ми дойде твърде много. <{POST_SNAPBACK}> той отрича но си личи че мъже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 sincity, аз съм отбелязал, че не са! И все пак мисля да запазя този вариянт на въпроса, именно заради смисъла, който каза ти, защото не сме давали левчета да гласуваме, а предвиждаме кой ще изберат тея, дето дават левчетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 sincity, аз съм отбелязал, че не са! И все пак мисля да запазя този вариянт на въпроса, именно заради смисъла, който каза ти, защото не сме давали левчета да гласуваме, а предвиждаме кой ще изберат тея, дето дават левчетата. <{POST_SNAPBACK}> Да, ако това е смисълът, е така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Вчера Иво с тениска и шапка на Левски ли беше,или така ми се е видяло? Днес почти 100% ще излезе Сандра Предполагам,че новите номинирани ще са: Деян Весела!!! Вики/Валя Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Аааааа, проверете я тая информация за Иво! Щото ми е леко противен, но ако е бил с екип на Левски - това е друга работа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Вчера Иво с тениска и шапка на Левски ли беше,или така ми се е видяло? Днес почти 100% ще излезе Сандра Предполагам,че новите номинирани ще са: Деян Весела!!! Вики/Валя <{POST_SNAPBACK}> Беше с екип на Левски!Тактическа грешка.Много фенове загуби! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Малиии, колко беше спекала Сандра...Наистина тя ще си тръгне тая вечер.Жорж и той едно изпълнение му удари Евала на Дидо, много добре се справи Определено мисля, че една от номинираните ще е Весела и че именно тя ще си замине другата седмица.Продуцентите незнам с кой акъл са я вкарали изобщо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.