M-Star Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Абе това момиче Вяра снощи много тъпо постъпи,майна!При положение,че с гласа си за Александра не можеше да я спаси,въпреки всичко гласува за нея!А,ако беше гласувала за Жорж,той поне можеше да бъде спасен.А и нямаше да има нужда да реве,че не гласува за него!Какъв беше смисълът от цялата работа-никакъв-хем се поиздъни пред Жорж,хем Александра отива за гласуване и като гледам и ще си ходи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 M-Star, когато тя е написала името на листа, не е знаела какви са другите гласове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Много се радвам, че Вики ще пее Sheryl Crow!!!! Обаче Весела и "Don't speak"! Ще унищожи една класика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 M-Star, когато тя е написала името на листа, не е знаела какви са другите гласове! <{POST_SNAPBACK}> Уфф,ама и аз с мойта голяма уста(пъргави пръсти).Вярно,съвсем забравих,че първо пишат на листовете.Може би всъщност това е и логиката-да не си променят мнението като виждат как върви гласуването.Простете на неукия си колега-съфорумец,просто снощи се изнервих от ситуацията,без да се сетя за тази малка подробност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Според мен така и даде шанс, защото Сандра сама срещу Деян няма шансове. Така ще има по-големи. Мене лично ме кефят и тримата много, но искам да останат Сандра и Деян. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Според мен така и даде шанс, защото Сандра сама срещу Деян няма шансове. Така ще има по-големи. Мене лично ме кефят и тримата много, но искам да останат Сандра и Деян. <{POST_SNAPBACK}> И аз така искам Макар че май ще си тръгне Александра Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Верно ли, че Вики напуска доброволно Академията? Някой гледал ли е днес? Аз разбрах, че била говорила с Директора и смятала да си тръгва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 http://life.dir.bg/LISTS/LIFENEW_DIR_LEFT_...news_661892.php Това е от dir.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 Беше ми фаворит, казвал съм го. Дано остане, че нямам кой друг да гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Беше ми фаворит, казвал съм го. Дано остане, че нямам кой друг да гледам... <{POST_SNAPBACK}> Absoliutno sam saglasen ( Dano da ostane...takmo selianina Ivailo niama da stane s nai-golemi shansove Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Ако трябва да коментирам напускането на Виктория в духа на конспирациите,май се сещам защо вкараха Весела в Академията.Сега вече и седмиците се подреждат...Дано да пиша глупости,защото,ако наистина е така,много ще ми падне в очите и предаване,и участници,и всичко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Да. Май има нещо такова. Пък и нали я заплюха, че е най-добрата. Вече почва и да важничи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Беше ми фаворит, казвал съм го. Дано остане, че нямам кой друг да гледам... <{POST_SNAPBACK}> Днес имах малко свободно време и гледах Нова+ и Вики си репетираше песните наравно с останалите, което ме навежда на мисълта, че се е разубедила Наистина ще ми е много кофти ако тя напусне Тя е и сред моите фаворити за Кан!Дано да остане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Да репетира и всичко, но виж вчера по кое време говори с Директора! Дано и днес да не е така! Пък и изглежда по-добре с настроението! И на мен ми е фаворит и ако напусне повече се съмнявам да гледам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Mисля си, че Вики дори и да остане, ще я номинират другата седмица най-вероятно! Просто предполагам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 Mисля си, че Вики дори и да остане, ще я номинират другата седмица най-вероятно! Просто предполагам! <{POST_SNAPBACK}> Ама нали за да излезе трябва зрителите да я изгонят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Viki napravo hvurli vsi4ki v tu4a!I na mene tq mi BE6E nai-golemiq favorit dopredi sedmica,kogato zapo4na da vajni4i i da pokazva istinskiq si harakter,koito spored neini poznati hi4 ne e rozov....Tq e edinstvenata profesionalistka v akademiqta,no imenno toq fakt taka i vdigna samo4uvstvieto 4e nqma na kade.O6te ot samoto na4alo tq dade da se razbere 4e u4itelite vmesto da podobrqvat glasa i te i go vlo6avat...sa6to taka pokaza nedvusmisleno 4e nikak ne harsva koito i da e bilo ot kolegite si...Mnogo tupo be6e izkazvaneto i za Vesela-Az s neq vaob6te nqma da govorq i da se sblijavam,6toto 6te q izkara do 2 sedmici!-e mnogo e sigurno be!Az neq ne sum q vidqla da se usmihva vaob6te ot kakto e v akademiqta...Pak kazvam-tq zaslujava nagradata nai-mnogo,6toto e profesionalist,NO Q SI PRADSTAVETE KAK PEE "KILLING MI SOFTLY"-TO PAR4ETO 6TE IZLEZE KATO ROK BALADA,6toto glasa i e kato na Deqn-stava za opredelen tip pesni.I mi e mnogo stranno 4e vse i se padat pesni,podhodq6ti za glasa i,osven moje bi poslednata.Tq otdavna e stanala favorit i na SA i te nqma da q pusnat toku taka da si hodi! Novite mi favoriti sa Dani i Marin,na koito prestoq v akademiqta ne im se "otrazqva na psihi4eskoto i fizi4eskoto zdrave',kakto na nqkoi profesionalistki,i si peqt strahotno,vapreki 4e "u4itelite samo im razvalqt glasovete,vmesto da gi podobrqvat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 fluffy, след като самочувствието й е с покритие, защо дане си го има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Плюс това, въпреки че не блести с красота, е сред най-добре изглеждащите на лайв и то ВИНАГИ, поне според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Вики е мой фаворит също и то от самото начало.Още с влизането си ми направи впечатление,че тя беше единствената,която не крещеше като истеричка и не преиграваше. Тя действително не е толкова красива като Мариела или Клавдия,но има обаяние и присъствие както на сцената,така и в живота. Тя стана фаворит със своя голям талант,но най-вече с това,че е интелигентна и упорита. fluffy -не съм съгласна с теб,че гласът и е за определен тип песни.Ако беше така нямаше да се справи толкова добре с чалгите,които и дадоха.А за Весела може би не беше права,но поне беше искрена. Бих я разбрала дори и да напусне,всеки сам решава за себе си. И все пак искрено се надявам,че ще остане,защото гледам шоуто единствено заради нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Плюс това, въпреки че не блести с красота, е сред най-добре изглеждащите на лайв и то ВИНАГИ, поне според мен. <{POST_SNAPBACK}> Дааам, даже след намесата на инструкторката им по фитнес е смъкнала малко от дупето и сега е...мани бегай... И характерът й е супер!Изобщо има всичко, за да ни представи в Кан Ако съдя по това, което виждам по Нова+ Вики си остава в Академията - така, че спокич Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Вики е много талантлива и естествена- това е най-важното за мен! Всичко друго е второстепенно! Верно е, че е доста опърничава и самовглъбена и това работи против нея в случая! Мисля,че по-вероятно да остане все пак. Въпросът е как ще се отрази това нейно поведение на мнението на преподавателите и най-накрая на публиката? Трудно ми е да кажа! Доскоро изглеждаше, че е най-голямата фаворитка на даскалите, но дали това ще остане така? Ще видим! Рано е да се каже! А дали и самата Вики ще успее да преодолее вътрешните си противоречия и да се съсредоточи върху работата? Много въпроси остават засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Вики е много талантлива и естествена- това е най-важното за мен! Всичко друго е второстепенно! Верно е, че е доста опърничава и самовглъбена и това работи против нея в случая! Мисля,че по-вероятно да остане все пак. Въпросът е как ще се отрази това нейно поведение на мнението на преподавателите и най-накрая на публиката? Трудно ми е да кажа! Доскоро изглеждаше, че е най-голямата фаворитка на даскалите, но дали това ще остане така? Ще видим! Рано е да се каже! А дали и самата Вики ще успее да преодолее вътрешните си противоречия и да се съсредоточи върху работата? Много въпроси остават засега. <{POST_SNAPBACK}> Mislq 4e ne6tata 6te se promenqt,za6toto Viki be6e 100% finalist i favorit na daskalite,NO tai kato ne sa sigurni ve4e dali tq 6te izdarji dokraq-osobeno kogato se sformira grupata,daskalite 6te si podgotvqt rezerven variant.Sa6to taka skoro talantite 6te osaznaqt 4e Viki e nai-seriozniq pretendent i 6te izpolzvat slabite i mesta(napulno normalno 6toto tva e sastezanie)za da namalqt konkurenciqta,demek da q pratqt u tqh.Abe.............................neka nai-talantliviq pobedi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Mislq 4e ne6tata 6te se promenqt,za6toto Viki be6e 100% finalist i favorit na daskalite,NO tai kato ne sa sigurni ve4e dali tq 6te izdarji dokraq-osobeno kogato se sformira grupata,daskalite 6te si podgotvqt rezerven variant.Sa6to taka skoro talantite 6te osaznaqt 4e Viki e nai-seriozniq pretendent i 6te izpolzvat slabite i mesta(napulno normalno 6toto tva e sastezanie)za da namalqt konkurenciqta,demek da q pratqt u tqh.Abe.............................neka nai-talantliviq pobedi! <{POST_SNAPBACK}> подкрепям твоето менение Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Някой може ли да ме светне какво предстои накрая на Академията? Разбирам, че като останат 5 души и правят група,нали така? А финалната четворка пак ли ще пее в група? Каква е точно наградата за победителя(освен Кан)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.