Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Верчето пак получи факс :woot

Аз се надявам Иво да остане.Нищо против Мариела, но Иво е много по талантлив от нея :)

Надявам се Мариела да си замине. И сценаристите таска мислят, затова вкараха още две момичета :) + това пее много неточно в различни тоналности от тези в които трябва да изпълни песента си. А за следващата номинация мисля, че номенирани ще са пак 3 момчета или 2 момчета и 1 момиче, но е много рано още за предположения. :) :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

така както върви Мариелка ще си стяга багажа! Снощи показаха резултатите и за нея имаше 55% и нещо!

Весела трябва да си иде без номинация и гласуване.Тя изкара максимум 10 верни тона в цялото изпълнение :wir Незнам кой и защо я е вкарал в Академията, но който и да е бил трябва да си сдъвче дипломата и да се метне в реката.Пълна отврат :sick

Виктория отново оправдава очакванията ми. Може би заради метълското в себе си, може би не само заради това, то това е човекът, който най-много ми допада и като визия, и като характер, и като глас...най-вече като глас. Справя се перфектно с всяка песен, за сметка на останалите, които просто се опитват. Имат и интересни моменти на проблясъци, но като цяло са си трагедийка за нивото, за което претендират. На Виктория може би и трябва само още малко да поработи над сценичното поведение, защото и това си е важно.

Но в крайна сметка мога да кажа само едно - успех!!! (на продуцентите)

Напълно заслужени според мен. Е, може би Жорето не трябваше да го номинират, но какво да се прави. Нали тея новите ако ги номинират и веднага ще изхвърчат. Ама как се радваха всички когато номинираха Александра. :) Направо ми стана мъчно. Ама време беше вече да си ходи.

Започвам да си мисля,че тия номинации са направо от гъз мъкнеж.Вярно,не съм специалист,ама не съм и чак такъв музикален инвалид и все пак за пореден път-пълно раминаване между очакванията ми и решенията на преподавателите.А най-странното беше за Жорж-Алфредо не бил съгласен с номинацията,оная червената коса все и забравям името-се колебаела,Ранков му казва,че е много артистичен,само Боварян не е доволна и хоп-номинация.Много започват да ме съмняват нещата!

Нарочно дадоха на Алекс тая песен на Шакира, за да могат да я номинират.Мразят я защото преди е била ученичка на Данко Йорданов.Ако става дума за песента - ами мисля, че никой освен Шакира не може да я изпее.Просто тя може да пее и да танцува, без да се задъхва.Да не говорим за фразите в песента, които са много дълги, а трябва да се кажат на един дъх.Тези номинации са абсолютно безсмислени - Алекс си изпя песента максимално добре, Жоро и Деян също.Но както и да е.

Само се чудя тоя Веселин Ранков докога ще го държат :confused

Колкото и да не ми се иска, ми се струва, че Алекс ще си отиде, особено ако отиде на гласуване с Деян.

Само да вметна нещо за вота. Предварително е нагласен. Казвам го щото имам познат, който работи в шоуто и отговаря за sms-ите.

Нямаше ме няколко дни и не съм гледал СА,все пак се радвам,че Иво остана :D Сега ще си изтегля концерта ,за да го гледам.Нещо интересно стана ли през седмицата?Последното,което видях бе,че влезе нов талант-една дебела..май Весела се казваше

Нарочно дадоха на Алекс тая песен на Шакира, за да могат да я номинират.Мразят я защото преди е била ученичка на Данко Йорданов.Ако става дума за песента - ами мисля, че никой освен Шакира не може да я изпее.Просто тя може да пее и да танцува, без да се задъхва.Да не говорим за фразите в песента, които са много дълги, а трябва да се кажат на един дъх.Тези номинации са абсолютно безсмислени - Алекс си изпя песента максимално добре, Жоро и Деян също.Но както и да е.

Само се чудя тоя Веселин Ранков докога ще го държат :confused

Колкото и да не ми се иска, ми се струва, че Алекс ще си отиде, особено ако отиде на гласуване с Деян.

каквото и да и бяха дали на Александра, все щяха да я номинират.Тя си плачи за номинация отдавна, но все и прощаваха.Тва са глупости, че я мразели! Няма талант момичето достатъчен.Кой да номинират друг? Все пак малко хора останаха. От 10 номинират 3.Аз съм съгласен с номинациите.За мен най-добре пя вчера Даниел! Марин пя доста зле солово, но много добре в групата.

Ранков е най-якият!! Ако не е той да каже някой лаф, ще слушаме само позитив булшит от двете "красавици" преподавателки!

Мисля, че довечера няма да спасят никого и ще идат и тримата на номинации, щото ще има равни гласове:) :punk

Само да вметна нещо за вота. Предварително е нагласен. Казвам го щото имам познат, който работи в шоуто и отговаря за sms-ите.

Питай твоя човек другата седмица кой ще спечели,като му дойде времето, и ни светни! Що не го питах направо кой ще е победител всъщност?

Тя си плачи за номинация отдавна, но все и прощаваха.Тва са глупости, че я мразели! Няма талант момичето достатъчен.Кой да номинират друг? Все пак малко хора останаха. От 10 номинират 3.Аз съм съгласен с номинациите.

Както съм казвал и преди там няма случайни хора.Все пак затова са минали кастинг.Александра е талантлива, но не може да преодолее сценичната треска.Песента на Шакира беше абсолютно забиване!И сега ако ми кажеш, че Жоро си изпя лошо песента...

Гледал ли си филми с участието на Веселин Ранков?Това, че пуска лафове не значи, че е добър като професионалист.Иначе е перфектен за дублажи на филми и сериали.

Както и да е, да не правим безсмислени спорове ;)

Както съм казвал и преди там няма случайни хора.Все пак затова са минали кастинг.Александра е талантлива, но не може да преодолее сценичната треска.Песента на Шакира беше абсолютно забиване!И сега ако ми кажеш, че Жоро си изпя лошо песента...

Гледал ли си филми с участието на Веселин Ранков?Това, че пуска лафове не значи, че е добър като професионалист.Иначе е перфектен за дублажи на филми и сериали.

Както и да е, да не правим безсмислени спорове ;)

Колко време е вече в Академията? Като иска да става "звезда", трябваше да я преодолее тая треска вече. Ако не може,да си ходи!

Нима на Виктория песента бе по-лесна? Не,естествено! Ужасно трудна песен на Тина Търнър, но тя се справи сравнително добре. Няма лесно.Трябва да пеят всичко.Няма Шакира, няма Тина Търнър!

Жоро по принцип добре си я изпълни песента, но на него му дават винаги най-леките песни и почти винаги в една и съща тоналност,която него го устройва! Я виж на триото, Марин направо го заби в земята с гласа си.Жоро стоеше като дръвце и не знаеше къде се намира. Не забравяй, че номинациите не са само за певческото изпълнение, а за цялостно излъчване на сцената, което при Жорко е никакво!

Не сме специалисти, че да коментираме професионално Ранков!

Spored moito skromno mnenie nominaciite tozi put sa napulno spravedlivi-Deqn e nominiran 6toto dokato pee ne6to e vse edno go recitira-imam 4uvstvoto 4e texta mu go pi6e na poda 6toto o4ite mu sa vse tam,ili v dekolteto na priputenata mu priqtelka(ina4e e stra6e za par4eta kato tova na Purple i Red Hot...),Alex ne q nominiraha samo zaradi pesenta na 6akira-na neq nominaciqta vse i se razminava,makar 4e vseki put daskalite q predlagat,tq bi pqla nai dobre R&B,a se precaka qko na Alicia Keys,ako na neq i dadat Whitney 6te e smqh,Joro ne vijdam kvo tolkova e napravil,no nqma6e koi drug da nominierat!

To vsi4ko hubavo,ama toq Ivo za kade go pazqt beeeee!?Ivo pee strahotno,NO samo tova-toi e ni6to drugo osven glas-tova mom4e ne pritejava nikvi drugi ka4estva,a i strahotnoto mu peene e mnogo ednoobrazno-vse po edin i sa6ti na4in!Dori pesenta na Doni prevurna na detska pesni4ka s mnogo golqma usmivka!Toi e takuv licemer-naro4no podstrekava6e horata da mislqt 4e tova m/u Dani i Mariela e samo poza,kato selska kliukarka e-vse nqkvi konspiracii sre6tu nego si misli 4e ima,a tova deto kaza za Vqra 4e si izvikala agitka da osvirkvat Klavdiq e prosto........A i si go predstavqm v Kan na nqkoe interviu-"Ми ас мислъ чи си гу заслужавъм.........ъъъъъ то тва бе......... ъъъъ......... нали........ччччччи съ притстаих добре ъъъъъъ (tuk 6te ima pausa za da si brukne otzad i da podu6i prust4eto)а туй чи мъ набиждават чи съм селски любофчия............ъъъъъъ мол'ви съ туй не е верно!"Ako toq carvul ni predstavq v Kan 6te me e sram 4e sum balgarka!

Ako toq carvul ni predstavq v Kan 6te me e sram 4e sum balgarka!

няма кой друг, той е най-добрия от всички, а все пак се гледа най-вече пеенето, не кой бил клюкар и кой викал и псувал

няма кой друг, той е най-добрия от всички, а все пак се гледа най-вече пеенето, не кой бил клюкар и кой викал и псувал

Naprotiv......ne e samo peeneto-i daskalite go kazaha-te zatva vse go nominirat,i imenno 6toto ne e samo peeneto,ami i tancuvaneto,i misleneto,i govoreneto, i rabotata v kolektiv,i pone da ima6 malko akiul-zatova favoritka na SA e Viki-6toto ima ot vsi4ko po malko,a ne samo edno,koeto da ne znae kak da izpolzva!

За песните на Жоро съм съгласен.Ако поставим всички под общ знаменател за номинации бяха и Вяра и Даниел.Както му каза Алис Боварян имаше проблеми с динамиката.Пя вярно, но динамиката му куцаше.Същото се отнасяше и за Вяра - имаше 2-3 грешни тона, но да каже, че се дължат на синбека, но за динамиката няма оправдание.Последните дни гледах Академията и мога да ти кажа, че най-много се бъхтиха Иво, Валя (с дуетната им песен), Александра и Вики.Другите не си даваха много зор, особено Даниел!

Не казвам, че Александра трябва да на финал, но определено има хора, които трябва да си заминат преди нея от Академията!

По отношение на Ранков - гледай някой филм с негово участие и тогава пак ще говорим :D

Обаче какво ще кажете за Маринчо на триото?!Разби ги отвсякъде!Единственото,за което ме е яд е,че Марин има прекалено детско излъчване и винаги предизвиква смях...не,че е лошо,ама някакси хората или поне аз,не мога да го приема на сериозно.А в следващия момент пее просто страхотно и адски много се ядосвам,че ей така ще го номинират и ще го изгонят за някаква глупост,а не заради гласа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...