Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Изкефиха ме номинациите:) Тримата любимци на публиката:) Ще спасят утре или Дани, или Мариела според мен. Ще има сериозен сблъсък на номинираните тая седмица. Доста непредвидимо.

Марин пя много добре. Учудих се, че не номинираха Деян или Жоро, но явно преподавателите ги харесват. Мариела не беше за номинация според мен.

Радвам се, че няма да гледам мутрата на Жокера- Нарциса повече.

единият циганин,другият папагал,който и да избереш -няма да сбъркаш! :angry1

Изкефиха ме номинациите:) Тримата любимци на публиката:) Ще спасят утре или Дани, или Мариела според мен. Ще има сериозен сблъсък на номинираните тая седмица. Доста непредвидимо.

Марин пя много добре. Учудих се, че не номинираха Деян или Жоро, но явно преподавателите ги харесват. Мариела не беше за номинация според мен.

Радвам се, че няма да гледам мутрата на Жокера- Нарциса повече.

Кеф Джоко го нямаааа... :bgrin: Вече ще гледам по-редовно шоуто. Утре спасен може би ще е Даниел, но не съм сигурен. Ще разделят двойката :) !!!! - Логично откакто направиха секса вече не са им нужни.

единият циганин,другият папагал,който и да избереш -няма да сбъркаш! :angry1

Яд ли те е, че е от Ботев. Изкефи ме как дадоха Ясен Петров и каза Ботев в А група, Марин в Кан :punk

Много ме издразниха тези номинации.За мен трябваше да номинират на всяка цена Александра,много е зле момичето,но нещо много е толерират.

Мариела заслужи номинация,но Даниел и Иво-просто е смешно,те пяха страхотно.

За мен другият номиниран трябваше да е Деян,песента му скрибуцаше и не е напреднал ни най-малко откакто е в Академията.

Да. Тези които заслужават най-много номинации са Александра и Деян. Толкова фалшиво пеят, че ми дожалява за предаването. :) А бе какво стана вчера че не можах да го гледам цялото. Направи ли оня траверс стриптийз. Някой записал ли е предаването.

Супер тъпо беше....Джокера пя и Деян и Жоро(ако не се лъжа) отидоха и му друпнаха и остана по боксерки.Азис отзад толкова се зарадва!!!ПОсле пак му ги лепнаха...Тъпо беше...

^Деян и Иво - и да беше доста тъпо!

А за новите номинации - браво! Тая седмица ще е голема конкуренция, който и да спасят - май е между Дани и Мариела!

Иво е на пътеката! Още от ся е ясно кой ще изгонят. Даскалите му се точат от самото начало. Марин е сигурен за Кан, стига да не стои по цякд енс бирата в ръка. Между другото кво мислите за тая арменката? Според мен по-голяма злоба от нея е само директора. Иначе Алфредо е върхът!

Много ме издразниха тези номинации.За мен трябваше да номинират на всяка цена Александра,много е зле момичето,но нещо много е толерират.

Мариела заслужи номинация,но Даниел и Иво-просто е смешно,те пяха страхотно.

За мен другият номиниран трябваше да е Деян,песента му скрибуцаше и не е напреднал ни най-малко откакто е в Академията.

Иво го номинираха не защото пя зле, а защото не си пазеше гласа( което не е хич професионално) и след това не му остана глас за мюзикъла:)

Мариела се представи добре според мен, но без да блести с нищо. Деян и Жоро бяха много по-зле от нея, а не ги номинираха, но нека не забравяме, че номинациите са за цялостно представяне през седмицата, а не само за лайфа.

Ц ц ц. Какво правят тея двамата, Маринчо и оная, новата увсъ. Тея да не би да се харесват. Много мило си говорят нещо. Да няма втора влюбена двойка. :)

:wtf:  Ква е тая бе?

тая ще им разкаже играта, братче! Много опасна изглежда. Щом е актриса, значи няма да е скучно:)

Интересно дали ще дадат обяснение защо я вкарват точно сега? Малко странна работа.Може да е няква връзкарка- все пак сме в БГ.

Май не сме много "сюрпризирани" от новата примадона... и тая ш е с едно его... Пак я измислиха една интрига, да ти умре коня в банята с джапанки на ушите

ПП: ако не чаткате смисъла на поста ми, изразявам недоволство и отегчение общо взето

Тая пък от де се взе? :huh: Много важничи нещо. Пък и май връзкарка. Хем не се е явила на втория кръг на кастинга, пък са я превикали. Това предаване отново почва да ме дразни. Всеки ден се убеждавам, че няма никакъв професионалозъм в него. А и щом е актриса, ей сега ще падат едни сцениии, едно нещо.

Тая пък от де се взе? :huh: Много важничи нещо. Пък и май връзкарка. Хем не се е явила на втория кръг на кастинга, пък са я превикали. Това предаване отново почва да ме дразни. Всеки ден се убеждавам, че няма никакъв професионалозъм в него.  А и щом е актриса, ей сега ще падат едни сцениии, едно нещо.

Абе какъв професионализъм , всичко е за пари , хора стават звезди само в нечии глави ..

Айде поздрави :rolleyes: :punk

:wtf:  Ква е тая бе?

Tva e otmu6tenieto na directora,koito im be6e kazal 4e vmesto samo da se prozqvat,da se 4ukat i da marzeluvat moje da vkara nqkoi deto nito da go marzi,nito da e bolen,nito pak da mu se ebe kato za svetovno...........i mai e prav........malko konkurenciq vse pak,4e vzeha mnogo da se otpuskat.Samo deto taq novata mi prili4a na pregraknala,zakoravqla prostitutka,maina :bgrin:

Еееей,я Teddy-King и Lucky Luciano да пуснат малко светлина в тунела,ако знаят нещо де.Че това на нищо не прилича,не ми харесва като стават някакви непредвидени работи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...