Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ето го пак мангала. :angry1 Опитва се да искара нашето златно момче лицемер и почва още повече да ме дразни. :angry: :angry:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Последни новини от Академията - Гласуването в момента е 66.5%:33.5% в полза на нашия човек :D

Как го разбра това?

Моята прогноза е, че Ивайло отива на номинация другата седмица, поне от това, което наблюдавах на съвета преди малко:)

Как го разбра това?

Моята прогноза е, че Ивайло отива на номинация другата седмица, поне от това, което наблюдавах на съвета преди малко:)

Пуснаха го по Нова в началото на предаването, но без да казват кой резултат за кой е.Но като гледам гласуванията и коментарите е логично да е в полза на Марин ;) Между другото за Иво - пича си пее невероятно песента, дори онзи ден като слушах репетициите си помислих, че Иво е пуснал оригинала на Васил Найденов, а се оказа, че той пее.Нещо не мога да разбера какъв им е проблема на преподавателите.

Вижда ми се странно и друго - постоянно им повтарят как трябва да се отпуснат и да имат самочувствие, но в същото време не спират да ги мачкат и да ги карат да се чувстват като най-фалшиво пеещите на земята :confused

Последни новини от Академията - Гласуването в момента е 66.5%:33.5% в полза на нашия човек :D

мисля, че се бъркаш. винаги когато дават така прикрито гласуванията.. се запазва последователността на хората. примерно

марин - номер за гласуване ***1 - отляво

и така по ред. и при ивайло, клавдия и вяра беше така. аз го наблюдавах. 3 въпросителни и като сложиха лицата.. всичко си беше както си му е реда. без да ги разбъркват. затова си мисля, че 66% са за марин гласувалите.

...затова си мисля, че 66% са за марин гласувалите.

Ами доколкото имам спомен от ББ там правеха чат-пат тази врътка, а и от темата ББ имаше един единствен път когато не познахме кой ще е изгонения - случаят когато изгониха Найден и Гроши.Много се надявам и този път да познаем ;)

Ами то те си знаят. Те си имат тяхната тактика за предаването. То всико е игра тука. Не ми се вярва че това, кой да бъде номиниран го решават единствено в академията. Нищо не им пречи да се съберат и да обсъдят нещата които не трябва да се казват по телевизията някъде извън академията. То и за това според мен и номинираха Марин отново, за шоуто. Като знаят че много хора подкрепят Марин. Макар че и на мен не ми харесва да гледам как само ги мачкат и им казват колко са некадърни, явно това им е някакъв вид тактика и за предаването и за учениците. Все пак в доста страни се е излъчило това предаване и си имат вече някаква схема на работа.

А за процентите, разбира се че 66 са за манго, кой друг. :bgrin:

мисля, че се бъркаш. винаги когато дават така прикрито гласуванията.. се запазва последователността на хората. примерно

марин - номер за гласуване ***1 - отляво

и така по ред.

Все пак процентите не е задължително да отговарят по реда на номинация. За сега е скрито гласуването все пак.

Всичко е бизнес. При гласуванията в Big Brother към края редовно е имало по над 1 милион вота за седмица. В Star Academy са много по-малко, нормално е да правят мизерии, за да се вдигне вота...

Все пак процентите не е задължително да отговарят по реда на номинация. За сега е скрито гласуването все пак.

аз ти казвам какви са ми наблюденията и процентите до сега ВИНАГИ са отговаряли на реда на номинациите.

Всичко е бизнес. При гласуванията в Big Brother към края редовно е имало по над 1 милион вота за седмица. В Star Academy са много по-малко, нормално е да правят мизерии, за да се вдигне вота...

В грешка си. Смс-те за ББ бяха по 600 000 на седмица и то мисля че тази бройка беше на последното предаване. Поне до колкото си спомням още. Никога не са надхвърляли милион. То че го гледат по-малко от 8 млн. човека не значи, че всеки е пуснал смс.
аз ти казвам какви са ми наблюденията и процентите до сега ВИНАГИ са отговаряли на реда на номинациите.

Няма значение. То ще си проличи накрая. ;)

Абе какво друго стана вчера че не можах да гледам? Начи съвета как беше, изпитите - там сценките и танците?

В грешка си. Смс-те за ББ бяха по 600 000 на седмица  и то мисля че тази бройка беше на последното предаване. Поне до колкото си спомням още. Никога не са надхвърляли милион. То че го гледат по-малко от 8 млн. човека не значи, че всеки е пуснал смс.

Няма значение. То ще си проличи накрая. ;)

Последното гласуване на ББ имаше около 800 000 вота и това беше рекорд за предаването.

Да. И аз се чудех дали не беше 600 или 800, но определено не бяха надхвърлили милион. Спомням си че тогава водещата която беше отвън, където ги извеждаха, го каза това.

А някой няма ли сведение по колко смс-и на седмица са този път?

Абе какво друго стана вчера че не можах да гледам? Начи съвета как беше, изпитите - там сценките и танците?

Не беше интересно. Нахокаха ги всички на съвета и обявиха, че за номинации ще следят по-изкъсо Сандра,Даниел,Мариела,Ивайло,Марин и Жокера:)

Сценките не бяха нищо особено.

Дали някой може да запише тазвечершния Лайф, защото съм на абитуриентска и ще изпусна всичко :( Нека ако някой може да го запише, пък аз ще почерпя някоя биричка ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...