Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

"Канарчето" оцеля :) Въпреки моите съмнения първоначално:)

Сега казаха, че новата ще влиза утре:)

Мисля, че ще спасят Жоро и на номинации отиват Жокера и пак Маринчо най-вероятно.

Вики заеба тотално Анелия.

На Анелийка що ли не и бяха пуснали плейбека :).

Азис направи супер изпълнение.

Страхотен лайв, много ме кефи :).

Жалко, че пак Марин номиниран. Днеска пуснах 1 смс за него, все пак пловдивчанин и канар :).

Дано утре спасят Марин, щото Жорж лесно ще спечели над Жокера, който мене лично много ме дразни и искам да си ходи.

Издразни ме Алфредо - Жоро добре танцувал и горе-долу пеел? Айде де. Какво да кажа за изпълнението на Жокера тогава?

Александра е суупер яка ама този път се издъни с песента и беше като нацупено дете :).

А Марин си изпя неговата страхотно просто. Как може да го номинират...

Дааам, просто се разцепих :P Дори Анелия на едно място си обърка текста, но Вики беше страхотна - не се разсея дори за миг и се представи отлично :)

Азис направи супер изпълнение.

Страхотен лайв, много ме кефи :).

Жалко, че пак Марин номиниран. Днеска пуснах 1 смс за него, все пак пловдивчанин и канар :).

Дано утре спасят Марин, щото Жорж лесно ще спечели над Жокера, който мене лично много ме дразни и искам да си ходи.

Издразни ме Алфредо - Жоро добре танцувал и горе-долу пеел? Айде де.  Какво да кажа за изпълнението на Жокера тогава?

Александра е суупер яка ама този път се издъни с песента и беше като нацупено дете :).

А Марин си изпя неговата страхотно просто. Как може да го номинират...

Дам,концертът беше наистина добър :) Всички стават все по-добри и ми се вдигат в очите :D

/off От кога пък си канар :confused :)

Не съм. Но съм ходил на над 50 мача на Ботев и имаме 4 знамена на Ботев и 1 на Дортмунд :). Това между другото. Само Левски иначе :).

яд ме е че номенираха Марин изпя си песента много добре..... мисля че Александра трябваше да номенират въпреки че ми харесва...

Да бе тая Анелия направо й направи мечешка услуга на Виктория.Как нямаше някой да й спре микрофона,те хората и без това са им свикнали на чалгарите само да си орварят устите-никой нямаше да забележи резила!

@Aston_, съгласен съм с теб, но трябва да излезе момче просто и затова Сандра не е номинирана. Не че ако беше щеше да излезе...

@M-Star, за чалгарите не си напълно прав. Виж Азис как си направи песента. Но той не е от Пайнерите все пак :).

@Aston_, съгласен съм с теб, но трябва да излезе момче просто и затова Сандра не е номинирана. Не че ако беше щеше да излезе...

@M-Star, за чалгарите не си напълно прав. Виж Азис как си направи песента. Но той не е от Пайнерите все пак :).

Да бе прав си,ама дългите часове в компанията на ТВ "Планета" са ме убедили,че повечето предимно си отварят устата само.А за Азис-той наистина има глас-жалко,че алчността за пари го е докарала до това дередже...

яд ме е че номенираха Марин изпя си песента много добре..... мисля че Александра трябваше да номенират въпреки че ми харесва...

И аз така мисля. Директора нещо хич не го харесва. А Виктория само как заглуши Анелия, мале, страшна работа. Накрая се отказа да се надпяват и я остави. :) А какво викна някой преди да собщи директора кой ще изгонят. Аз чух нещо като: "Марине, бягай, че ще те стрелят" :) Нали си му е любимец Марин, дай още веднъж. Ама смятам, че и другата седмица ще оцелее. :punk И двамата не са му никаква конкуренция. А оня мазник по актьорско майсторство (така и няма да му науча името) да не ми разправя колко обичал Пловдив. Мазньо. И нарочно изчаква да му ръкопляскат. Наистина трябваше да номинират Александра. Пя супер фалшиво.

Точно за това явно и не я номинираха. Малко трябва да се уравновеси бройката. Ами какво да се направи като момичетата хич не ги бива. Според мен пак ще спасят жокера за съжаление, защото им е по-малка коннкуренция. Съжелявам го жорко, че го намесиха във всичко това. Нямало харизма. Ами какво да направи, силикон ли да си слага. Пратат ли на номинации жокерчето изгоряло е като факличка. И все пак още смятам че се опитват да очернят марин. Видяхте ли как искаха да носи рокля на концерта. Надявам се че Teddy-King e бил на концерта в София да вземе да рзкаже нещо. Бая голяма агитка се бяха събрали.

П.П. А бе къде точно живее в кичука този Марин. Да не е някъде около първо районно.

Кой че подкрепи Жокера?

Даниел?

Мариела?

Предполагам и останалите ще му сипят.

А момичетата и Деян мисля ще гласуват за Жорж.

Не вярвам. Ужким всички страняха от него в началото ама като дойде ред за номинации изведнъж всички му станаха приятели, понеже виждат че до като той е тук, тях няма да ги номинират. Те нямат истински приятели в къщата. Само Жорж гласуваше честно като че ли.

Дааам, просто се разцепих :P Дори Анелия на едно място си обърка текста, но Вики беше страхотна - не се разсея дори за миг и се представи отлично :)

Виктория обърка текста.. не Анелия :) .

и аз искам Марин и Жоро да останат... да видим тогава тоо келеш ... забравих му името. странна работа. тц тц тц. тоя дето се зарибяваше с Клавдия... с И/Й беше нещо. та да го видим... с кой ще дружи той тогава. тия двамката ми заприличаха точно на Найден и Гроши. единия копира другия и само се чудят какво да направят, за да привлечат вниманието. днеска забелязах в един момент.. всички танцуваха съвсем нормално и естествено.. тоо кривия и Диан бяха седнали и се оглеждаха. гомнари пълни. бих ги пребил. тоя Диан до ся да си го е отнесъл от мен ако бях в къщата. постоянно щях да го нареждам тва момче... "Въй".

Виктория обърка текста.. не Анелия :) .

Тц, Анелия беше и даже се засмя :D

Последни новини от Академията - Снощи спасен е бил Жоро.На гласуването отиват Джокера и Марин :(

Снощи имаше много интересен разговор между Марин, Джокера и Иво, който ме убеди за пореден път, че Марин е наистина голям пич и определено заслужава да остане в Академията :)

@Breaknek - Наистина логично беше да спасят Джокера, а не Жоро, защото Жоро им е по-голяма конкуренция, но противно на идеята на предаването хората в къщата да се конкурират те се сприятелиха :wir

Иначе аз не искам да си ходи никой от номинираните.Джокера също ме кефи, защото трябва да има малко шоу в Академията, а хората за това са Иво и Джокера :woot

Те си мислят, че правят шоу. За да правиш готино не трябва да се мъчиш да го правиш, трябва просто да го можеш. А те ми приличат просто на някакви хлапета, които се опитват да изпъкнат (често по глупав начин като това с дърпането на одеалото) Лично мнение де.

Последни новини от Академията - Новата участничка влезе преди 30мин.Талантите се запознаха с нея и вече всички репетират танца за другата седмица.Тя е от Харманли, на 19 години, с къдрава коса на руси кичури, малко детско излъчване и румени бузки :D

@Breaknek - Наистина логично беше да спасят Джокера, а не Жоро, защото Жоро им е по-голяма конкуренция, но противно на идеята на предаването хората в къщата да се конкурират те се сприятелиха :wir

Иначе аз не искам да си ходи никой от номинираните.Джокера също ме кефи, защото трябва да има малко шоу в Академията, а хората за това са Иво и Джокера :woot

Те си мислят, че правят шоу. За да правиш готино не трябва да се мъчиш да го правиш, трябва просто да го можеш. А те ми приличат просто на някакви хлапета, които се опитват да изпъкнат (често по глупав начин като това с дърпането на одеалото) Лично мнение де.

Айдееее. Жокера навън :punk :punk :punk . Ще пия по едно за него като го изгонят. :) Така и не се научи да танцува нормално, иначе се има за голям талант. Всъщност вчера като поразмислих, беше логично да спасят Жоро. Заради постъпката на Иво и Жокера не мисля че някой ще се пише за негов приятел, (макар че не съм гледал 24 часовия) след тая малоумна постъпка с одеалото. То е хубаво да има номера ама да са забавни за всички. Като не ги бива двамата да не ги правят. Найден и Гроши по-ги биваше в това отношение но бяха забавни. Аз на Дани на мястото щях да гледам всеки един момент как да им го върна тъпкано и с десерт. :evil

Тц, Анелия беше и даже се засмя :D

Последни новини от Академията - Снощи спасен е бил Жоро.На гласуването отиват Джокера и Марин :(

Toзи път познах:) Смятам, че Марин ще отвее и Жокера тая седмица:)

Ясно беше, че Жоро го номинираха, заради визията, Жокера,заради фалшивото пеене, а Марин, заради мързела:)

Новата не ми направи впечатление, поне от пръв поглед. Ще видим.

Като видях снощи мазният задник на Азиска и щях да повърна.Подобна простотия само той може да направи пред цяла Бг. Беше много отвратително.

И мен Жокера много взе да ме дразни.Снощи по едно време като гледах как се чекне наляво-надясно,ми идваше да му забия един въображаем шут.А пък на Мистър Умник(Ивайло) на право се чудя как Дани не му заби един.На мен,ако ми направят такъв номер тъп,ще хвърчат шамари.Явно,че Дани не иска да излети от Академията заради някоя глупост...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...