Lucky Luciano Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Последни новини от Академията - Новата участничка ще бъде въведена в Академията от Азис На концерта ще видим също и кака Ви Анелия, която ще пее заедно с Вики Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Нали точно тях коментираха в предаването днес Само не разбрах за кое момче стана дума, че Алфредо скочи и каза:"Ами аз пък имам повод да номинирам Жоро, защото не стои добре на сцената...".Някой да разкаже @HBK ами не се знае дали ще е на мястото на някой друг.Но ако махнат някой май ще е Веселин Ранков.Много прецакаха Александра.Защо трябваше да й дават тая глупава песен? <{POST_SNAPBACK}> Te заслужено ги коментираха. Александра е супер зле.Не знам още как не е номинирана.Все се разминава. А сега и с тая песен,дето не е никак лека. Мариела също не е много добра певица, а и миналата седмица и простиха. Сега и е времеМоже е Жоро да гризне лъжичката Мен най ме кефи Алфредо Много е печен Дано махнат баба Роси @НBK Oткъде разбра за Валентина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 @НBK Oткъде разбра за Валентина? <{POST_SNAPBACK}> Четох го във форума на www.bigbrotherfans.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 и кога ще я въвеждат тая нова участничка? защото снощи не го гледах предаването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 и кога ще я въвеждат тая нова участничка? защото снощи не го гледах предаването. <{POST_SNAPBACK}> В понеделник Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Само не разбрах защо изобщо се вкарва нов талант в къщата! Според мен няма да е честно спрямо другите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Само не разбрах защо изобщо се вкарва нов талант в къщата!Според мен няма да е честно спрямо другите! <{POST_SNAPBACK}> Ами вкарва се,защото номинациите започнаха 1 седмица по-рано от предвиденото и предаването трябва или да свърши 1 седмица по-рано,или 1 седмица да няма номинации,или да се вкара още 1 човек.И понеже последното е най-атрактивно,това е решението на проблема.Иначе,защо да е нечестно за старите?По-скоро е обратното,защото те са по-напреднали и ще имат повече шансове при номинациите,а и при гласуването на публиката поради симпатиите,които вече са си спечелили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Струва ми се, че са нарочили Алекс - известно им е, че чалгата не й е в стихията, но за втора поредна седмица и дават чалга, при това много, наистина много трудна песен, която не мисля, че някое друго момиче от Академията ще изпее добре.Мариела има много хубав глас, но винаги става жертва (и не само тя) на Антоан Хадад и неговите гафове.Снощи искаха да говорят със Станчев, но като стана дума за микрофоните и той започна да се обяснява, как имало някакви смущения и други от този сорт.Както и да е Станчев обеща, че ако гафовете се повторят, ще ги извика лично да дадат обяснение на талантите Дано утре всичко да мине добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Марин е номер 1!!Трябва всички истински пловдивчани да гласуваме за него!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Щом е "канарче", дано остане момчето, ама аз пари на СА не давам и няма да пращам смс в никакъв случай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Марин е номер 1!!Трябва всички истински пловдивчани да гласуваме за него!! <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно те подкрепям и съм сигурен, че той ще остане - просто превъзхожда Люси от където и да го погледнем.Онази вечер свири на пиано и пя невероятно.Мариела го гледаше така съсредоточено, че Даниел малко изревнува Просто пича е в кондиция за работа вечер Последни новини от Академията - Преподавателят, който ще напусне Академията е Данко Йорданов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Марин е номер 1!!Трябва всички истински пловдивчани да гласуваме за него!! <{POST_SNAPBACK}> По-скоро да НЕ гласуваме за него. Последни новини от Академията - Преподавателят, който ще напусне Академията е Данко Йорданов. <{POST_SNAPBACK}> Жалко. Горе долу ми харесваше. Трябваше да махнат тоя за актьорското майсторство. Голям пуяк е. Много ме дразни нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Абсолютно те подкрепям и съм сигурен, че той ще остане - просто превъзхожда Люси от където и да го погледнем.Онази вечер свири на пиано и пя невероятно.Мариела го гледаше така съсредоточено, че Даниел малко изревнува Просто пича е в кондиция за работа вечер <{POST_SNAPBACK}> На концертите не му личи много-много поне засега Представям си,ако бяха сутрин Аз се надявах баба Роси Кръчмарова да се махне Не ме кефи горната й челюст Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Жалко. Горе долу ми харесваше. Трябваше да махнат тоя за актьорското майсторство. Голям пуяк е. Много ме дразни нещо. <{POST_SNAPBACK}> Да, и аз харесвам Данко , а Веселин Ранков дублира много добре филми, но като че ли другото нещо му куца.Преди доста време гледах един филм с негово участие и според мен игра много слабо Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Ивайло и Жокера все повече ме дразнят,как искам да ги номинират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Имам странното чувство, че Теddy-King ни се смее на глупостите отнякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Просто не е влизал от една седмица във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Ивайло и Жокера все повече ме дразнят,как искам да ги номинират... Oле и мен много ме дразнят. Пфууууу. много мразя хора които странят от другите. Направо полудявам. Само обикалят и клюкарстват. тоя тва му било.. ония онва му било. не се виждат кви са.... единия прави не координирани, не синхронизирани движения опитвайки се да наподоби танц и се мисли за страхотен танцьор.. едва ли не Lord of The Dance ... другия има такова самочувствие, че просто незнам как живее със себе си. опитва се да говори на високо ниво и с този диалект.. просто изглежда смешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Между другото,защо няма Poll в тази тема?Предишния път с ББ много се кефих,защото не тънех в неведение кого ще изключат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Между другото,защо няма Poll в тази тема?Предишния път с ББ много се кефих,защото не тънех в неведение кого ще изключат. <{POST_SNAPBACK}> Да бе наистина защо няма Pool?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Защото Teddy-King няма право да го прпеавя всяка седмица. Трябва да се загърби някой модератор с тази задача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Виктория ги уби Тя пееше по-добре от Анелия Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Да бе наистина защо няма Pool?!! <{POST_SNAPBACK}> За какъв "гьол" говориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 За какъв "гьол" говориш? <{POST_SNAPBACK}> Такъв дето ще може да плуваме всички!!Няма ли кой да го образува?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Такъв дето ще може да плуваме всички!!Няма ли кой да го образува?? <{POST_SNAPBACK}> Сега те разбрах вечеАбе, кога ще я вкарват новата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.