Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Че те нали вече го излъчиха.По твоята логика дай да ги съдим тогава, че да загазват:)

Това, какво е ставало под одеялото може да бъде оспорвано (и лично за мен нямаше секс), но със сигурност щеше да се стигне до по явна проява.Между другото Марин много се кефи на песента и се закани да я направи невероятно.

EDIT:Дай да продължим разговора на ПМ или някъде другаде, че да не го отнесем ние.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
@w00x дрехите, които ще са на концерта не се избират от участниците, а от стилистки.

Ако е така, защо само Клавдия е облечена с едно и също всеки път? тя даже не ми беше интересна повече. и вчера видях нещо.. което ме накара да се съмнявам дали дрехите не са тяхни.

Ха. Супер. Маринчо и Азис. :D Ми те си и приличат малко по коремчето. И 5 от 11 песни са чалгия. Супер. Ще падне купон. :punk А за Вяра. Може да е к..ва и изпълненията да са й такива, но поне заслужаваше да остане повее от Клавдия. Все пак там трябва да се оценява по гласови данни и на второ място по държане. Все пак това си е синдрома на номинирания. Веднага почват с номерата. Разбира се всеки гледа да се задържи възможно най-дълго, особено като е изпитал тръпката да те номинират.

Ако е така, защо само Клавдия е облечена с едно и също всеки път? тя даже не ми беше интересна повече. и вчера видях нещо.. което ме накара да се съмнявам дали дрехите не са тяхни.

Дрехите се избират от стилистите на предаването, ако си гледал по внимателно си щял да видиш.Пробите са в петък вечерта.

@breаkneck Предпочитам да гледам Клавдия, която е весела, усмихната и симпатична, отколкото човек, който няма визия, не може да владее нервите си, манипулира и използва другите.

Едит:Има ли хора от Музикалното?Нека ако има да пишат ПМ ;)

И на мен ми харесва Клавдия повече, ама поне да можеше да пее. Това не е Биг Брадър, по цял ден се правиш маманекен и накрая лапваш наградата. Тука си има други критерии. Накрая ако спечелеше пък какво щеше да се пише тук. Ма тя не може да пее, само визия нищо повече, проста като галош...

...да ходи в Пайнер :) ...Айде стига. Заслужаваше си го.

Lucky Luciano защо са ти хора от музикалното бе. Да не кроиш някакви подли планове.

И на мен ми харесва Клавдия повече, ама поне да можеше да пее. Това не е Биг Брадър, по цял ден се правиш маманекен и накрая лапваш наградата. Тука си има други критерии. Накрая ако спечелеше пък какво щеше да се пише тук. Ма тя не може да пее, само визия нищо повече, проста като галош...

...да ходи в Пайнер :) ...Айде стига. Заслужаваше си го.

Lucky Luciano защо са ти хора от музикалното бе. Да не кроиш някакви подли планове.

Както казах някъде по-горе - никой не се е родил научен, нали затоза е Академията.Това е моето мнение и не задължавам никой с него.

А по отношение на плановете ми - да кроя съботаж на Акдемията :woot Просто в понеделник ще съм в София и ако има група от музикалното за Марин ще искам да отида с тях ;)

не е срамно ;) смешно е

особено като тръгна автобуса на прехвалената стар академи как тръгнаха некви смешни момиченца да тичат подир него и да пищят... егати суперзвездите..суперзвезди са на книга и нищо повече, но щом ви кефят сапунките на НТВ гледайте си ги, ваша си воля

А да не говорим за какво дойдоха стар академците :) една песен на плейбек, после "аз съм сульо, аз съм пульо" и истерични писъци от некви дечурлига и айде чао.А за "героите" от ББ...те освен да се появяват на всяка халтурка май за друго не стават, ама поне парички направиха.. само дето не ги направиха от мен ;)

Ми да срамно е и е смешно и тъпо.Изненадан съм от някои личности,че гледат тва малоумно и тъпо предаване.Имах по друго мнение за тях  :bgrin:

Браво Midex  :punk  Ти си най добрия който може да оцени музикално всеки и то не само в тоя форум а в цял Пловдив.

Да бе и аз тва исках да кажа.Абсолютно съм съгласен с теб и с N00KiE  :)

Евала пичове ББ и СтарЛ**** sux .. Извинявам се за емоционалното ми поведение , ама аман от глупости :wacko: , Чудят се вече кво предаване да измислят да си напълнят гушите , но нали знаете , че не е виновен лудия дето яде баницата , а този който му я дава ..

Марин май ще хвърчи ми се струва! Според мен са го нарочили за изгонване от Академията:)

Защо така мислиш? :blink:  Да не би да гледаш 24 часовия.

Не,ама като им погледнеш новините на сайта, през няколко новини ти натрапват колко мързелив бил Марин, как не можел да стане сутрин от леглото и т.н.И в предаването всяка вечер само мрънкат как го мързяло и как се успивал постоянно. Не знам, сигурно наистина е по-мързелив, но ми се струва, че нарочно това се натяква на зрителите :confused

Е, те имат право да си натрапват каквото си поискат продуцентите,ама все пак е дразнещо( без да се впрягам много за тва ).

Просто наблюдения- може да не съм прав- ще видим.

Но факт е, че едва ли точно Марин е лицето (чисто като визия говоря),което е идеалът на продуцентите на шоуто за евентуален победител:)

Да. Май Маринчо ще го яде големия тази седмица. Но според мен Люси ще си замине. Мен много повече ме кефи от нея. Няма да спечели той накрая, ама все пак смятам че ще остане за по-дълго.

Наистина забелязвам някаква кампания против Марин.Снощи през цялото предаване го даваха, така, все едно спи постоянно и никога не е в час, а Люси, я показаха само веднъж как плаче на някаква песен на Кристина Агилера.Но ще ме изкефи Марин да остане, защото е от най-талантливите в Академията!

Последни новини от Академията - Деян няма да пее песента си със синбек, а сам ще си акомпанира на китара, като беквокал ще му е Мариела :)

Марин днес е освободен от занятия, защото доколкото разбрах е болен :(

Наистина забелязвам някаква кампания против Марин.Снощи през цялото предаване го даваха, така, все едно спи постоянно и никога не е в час, а Люси, я показаха само веднъж как плаче на някаква песен на Кристина Агилера.Но ще ме изкефи Марин да остане, защото е от най-талантливите в Академията!

Последни новини от Академията - Деян няма да пее песента си със синбек, а сам ще си акомпанира на китара, като беквокал ще му е Мариела :)

Марин днес е освободен от занятия, защото доколкото разбрах е болен :(

Знаеш ли дали Азис ще пее с Марин понеделник? Аз нещо такова разбрах,ама не съм сигурен:) Горкото момченце:)

За всеки случай това не е много редно според мен.Откъде накъде ще излиза някой да приглася само на някой от участниците?Или на всички,или на никой!Иначе не е честно спрямо другите.

Определено искат да го искарат някакъв. Първо искаха да му пуснат стойка да пее с него или по-точно да грачи. Тъкмо щеше да има и сериозна причина да си го номинират. Сега пък ако му сложат и тоя гей. Определено има кампания за излагането му.

Да бе юркат го гругхчо , не му дават да яде толумбичка с таратор , аз ако бях на него щях да им вкарам дисциплина на ламерите :P

За всеки случай това не е много редно според мен.Откъде накъде ще излиза някой да приглася само на някой от участниците?Или на всички,или на никой!Иначе не е честно спрямо другите.

Абсолютно съм съгласен. Би трябвало да са равнопоставени всички. Все пак публиката оценява талантите, а не тези, които пеят с тях дует. В крайна сметка е ясно, че всичко това се прави, за да има по-голям зрителски интерес. Иначе, ще писнат на хората много бързо:)

Ако си гледал по-внимателно щеше да видиш, че всяка седмица един от участниците пее песента си заедно с изпълнителя й.Първата седмица пяха Жоро и Любо от ТЕ, след това май бяха Джокера и Графа и т.н.Появата на Азис може само да е в полза на Марин, защото ще направят шоу, а публиката това иска ;) Аз лично мисля, че на сцената ще се появи Руслан за песента на Иво :)

Последни новини от Академията - В понеделник в къщата ще има нов преподавател и НОВ ТАЛАНТ :) Очакваше се нещо такова, защото номинациите започнаха една седмица по-рано от обявеното и съответно предаването трябваше да приключи по-рано.Това трябваше да се избегне като има седмица без номинация или с вкарването на нов участник, което и стана.Засега мога да кажа само, че ако новият участник е първата резерва ще гледаме яка кака с много добри гласови дании :P

Aз очаквам да е някоя сексбомба:) Ще повдигне зрителският интерес и ... не само него:)

Май Анелия ще пее с Виктория също.

Отсега мога да прогнозирам следващите номинирани : Александра и Мариела . Ще видим дали ще позная(съмнявам се).

Алескандра рулз :) (особено с вибратор в ръка)

Новият преподавател на мястото на друг ли ще е? :)

Отсега мога да прогнозирам следващите номинирани : Александра и Мариела . Ще видим дали ще позная(съмнявам се).

Нали точно тях коментираха в предаването днес ;) Само не разбрах за кое момче стана дума, че Алфредо скочи и каза:"Ами аз пък имам повод да номинирам Жоро, защото не стои добре на сцената...".Някой да разкаже :)

@HBK ами не се знае дали ще е на мястото на някой друг.Но ако махнат някой май ще е Веселин Ранков.Много прецакаха Александра.Защо трябваше да й дават тая глупава песен?

@HBK ами не се знае дали ще е на мястото на някой друг.Но ако махнат някой май ще е Веселин Ранков.

Мен Ранков много ме кефи,има много як глас :) Смятам,че ще е на мястото на Данко ;)

Ако си гледал по-внимателно щеше да видиш, че всяка седмица един от участниците пее песента си заедно с изпълнителя й.Първата седмица пяха Жоро и Любо от ТЕ, след това май бяха Джокера и Графа и т.н.Появата на Азис може само да е в полза на Марин, защото ще направят шоу, а публиката това иска ;) Аз лично мисля, че на сцената ще се появи Руслан за песента на Иво :)

Всъщност,прав си.Не се бях замислял,че досега известните певци са пригласяли на различни таланти.И въпреки всичко пак не е много честно,защото докато ти дойде редът да пееш с някой,може вече и да си изгонен.Както и да е-ХОРА СТАВАТ ЗВЕЗДИ :punk

Някой случайно да може да даде голите снимки на Александра,които бяха в списание 'Блясък' :confused :bgrin:

Ето повече инфо за новия талант:

'Казва се Валентина, на 19 години, от Хасково. Имала стандартен мелодичен глас. Била много сладка (явно нещо бонбонесто ала Клавдия и Мариела). '

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...