Lucky Luciano Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Еми понеделник наближава, к`во да прават дечицата. Публиката иска секс!!! Много ме е яд само за момичето, което така глупаво ще напусне предаването. <{POST_SNAPBACK}> Доколкото имам наблюдения и съм опознал характерите на Иво и Клавдия, мога да твърдя, че те няма да правят секс в къщата.По скоро Вяра, в отчаяните си опити да остане в Академията (с които вече става жалка) и със сигурност ще излезе, ще прави секс с някой.Не вярвам, обаче, да й се върже някой, освен евентуално Жоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Doo Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Май си сбъркал. Гледай НТВ тази вечер и после кажи кво правят Иво и Клавдия в леглото. Със сигурност не играят карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Май си сбъркал. Гледай НТВ тази вечер и после кажи кво правят Иво и Клавдия в леглото. Със сигурност не играят карти. <{POST_SNAPBACK}> Добре, ти като явно си гледал, кажи какво е станало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Doo Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Ми на мен ми заприлича на секс. Абе като Зара и Найден в ББ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Сега в сайта на Star Academy виждам, че утре талантите от Академията, всички от ББ и Хиподил ще откриват Каменица Фест в 14:30 на Стадион Спартак в Кючука Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Днес създателя на темата на глупавото предаване бе забелязан от моя милост на стадион "Спартак" в екстаз от факта, че видя своите идоли от Стар Академи и Биг Брадър наживо, а след това чинно се нареди до 11-12 годишните дечица за да дойде реда му да получи автограф от "суперзвездите" на България. Очаквайте по-късно подробности от самия него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Супер смешни ми бяха и Стар Академи и Биг Брадър участниците на стадион Спартак... Аз бях отишъл да играя футбол, не да гледам някакви олигари... Не мога да разбера това с автографите, честно! Супер се изкефих като се снимах със Светльо от Хиподил, но да си взема автограф от Стойка например някак не ми е сред целите в живота. Само някакви дечица ритаха за автографи, чак тетрадките си бяха взели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 И какво? Това срамно ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 не е срамно смешно е особено като тръгна автобуса на прехвалената стар академи как тръгнаха некви смешни момиченца да тичат подир него и да пищят... егати суперзвездите..суперзвезди са на книга и нищо повече, но щом ви кефят сапунките на НТВ гледайте си ги, ваша си воля А да не говорим за какво дойдоха стар академците една песен на плейбек, после "аз съм сульо, аз съм пульо" и истерични писъци от некви дечурлига и айде чао.А за "героите" от ББ...те освен да се появяват на всяка халтурка май за друго не стават, ама поне парички направиха.. само дето не ги направиха от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 И какво? Това срамно ли е? <{POST_SNAPBACK}> Ми да срамно е и е смешно и тъпо.Изненадан съм от някои личности,че гледат тва малоумно и тъпо предаване.Имах по друго мнение за тях Браво Midex Ти си най добрия който може да оцени музикално всеки и то не само в тоя форум а в цял Пловдив. Да бе и аз тва исках да кажа.Абсолютно съм съгласен с теб и с N00KiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 И какво? Това срамно ли е? За мен е срамно и доста малоумно ....за останалите....не знам. Едит: Не, Васко...нямах това предвид. Оценката ми бе по-глобална. Отначало от интерес гледах ББ докато съвсем изпростя и Найден започна да си прави "суперинтересните" номера и простотии. Изгледах и края с номинирането на финалистите, тълпите в различните родни градове на участниците и се доразочаровах тотално от много неща. От въпросното СА гледах само първото предаване, когато ги вкарваха в къщата....то не бяха изсилени реакции, прегръщания и др. подобни действия на уж "разкрепостено и естествено поведение". По-неестествено и нагласено държане в скоро време не бях виждал. Дотам ми беше гледането на СА. По-късно от познати разбрах, че няк'ва си носела вибратор (черен...не ми казаха дали бил с релеф и имал ли е зарядно ). Да бе....ще я снимат всеки ден, а оная не може без любимото си уредче....други пък се били чукали докато снимала камерата....абе защо ли всичко това ми звучи познато...... Както и да е....тук изобщо не става дума за музикалните им способности (тях не мога да коментирам без да съм ги чул), а за малоумното възприемане от определени хора на някой, на който му показват "личния" живот известно време по телевизията и той автоматически става "звезда". Какво означава звезда - довчера си вървял по улицата и никой не го знаел, а като го показали по телевизията - вече трябва да събира такса като дава автографи. Ей за това ми беше думата - дефиницията на термина "ЗВЕЗДА". Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Абе,оставете ги децата да се радват, нали не са вашите Или, може би, и вашите се радват, не знам Всеки има различна представа за това кой е "Звезда" кой не е. В БГ почти няма "Звезди", а тези от СА са "Звезди" само за малките деца и именно те днес взимаха автографите. Но какво да се прави - възрастта не е порок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 7, 2005 Author Share Posted May 7, 2005 ...и аз мога да направя пълно описание на деня на някой, а дали е истина ще знаем само аз и той! Явно и думата "забелязвам" означава нещо доста продължително. Но както и да е, всеки си има своите причини за това да пише тук. Да не продължавам да пиша, защото "някои хора" само това и чакат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 ...и аз мога да направя пълно описание на деня на някой, а дали е истина ще знаем само аз и той! Явно и думата "забелязвам" означава нещо доста продължително. Но както и да е, всеки си има своите причини за това да пише тук. Да не продължавам да пиша, защото "някои хора" само това и чакат! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 И само не разбрах, от всичко до тук. Какво като другите са тиали да взимат автографи. Яд ви е че вас ви е срам ли? И за да не се чувствате гузни си внушавате че не ги харесвате просто. И щом не ги харесвате, какво сте правили тогава на тази сбирка. Отишли сте само за компромати ли?... EDIT: И все пак, всеки си има право на личен вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Аз не мога да разбера едно нещо - защо след като предаването не Ви харесва влизате в топика и коментирате кой, къде и как сте видяли и т.н. Забелязвам и друго нещо.Темата за това уж глупаво предаване се следи с доста голям интерес от юзърите в този форум.Топика е гледан 6265 пъти, като тази цифра нараства!Освен това, за да коментираш нещо трябва да си го гледал или бъркам...В правилата на форума е казано изрично, че като нямаш какво да кажеш по коментираната тема си налягаш парцалите и си траеш.На който му харесва гледа и коментира шоуто,а на който не си чете другите теми във форума и това е.Примерно аз гледам шоуто, защото ми е интересно по какъв начин се работи над определен изпълнител - как от необработен глас и сценична треска в началото, с много репетиции, уроци по правилно дишане, дикция, танци, драматургия и други ставам свидетел на коренно различен глас и сценично поведение, които обещават един добър бъдещ изпълнител.Покрай това, опознавам характера на самите участници, техните емоции, преживявания и т.н.Целия този процес наблюдавам по 24-часовия канал, а съвсем друга вече е темата какво и с каква цел излъчват по НоваТВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Еми понеделник наближава, к`во да прават дечицата. Публиката иска секс!!! Много ме е яд само за момичето, което така глупаво ще напусне предаването. <{POST_SNAPBACK}> Публиката искала секс? Това ми звучи най-малкото извратено. Какво искаш - да гледаш секс на непълнолетни ли? На мен ми харесва единствено предаването в понеделник - Star Academy Live и то защото ми е любопитно да чуя гласовете на участниците. Но всеки със вкуса си... Който иска секс да прави, който иска да мастурбира - след 12 часа по XXL. @Lucky Luciano, едно е предаването да ми харесва, друго е участниците да са звезди. @breakneck, въпросната сбирка беше турнир по футбол + пиене на бира. Колкото и да е учудващо на някои хора им харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 @Lucky Luciano, едно е предаването да ми харесва, друго е участниците да са звезди. <{POST_SNAPBACK}> Ами колкото и да е учудващо самите участници изобщо не се изживяват като звезди, а даже напротив.Повечето от тях се притесняват много като излезнат на сцена, като трябва да облекат нещо по разголено за Понеделник Live, без Диан, на който не му пука от нищо, не казвам, че се мисли за "звезда", а просто е малко по-отракан, което му помага в известна степен.Пак казвам много от нещата, които се излъчват по Нова са преиначени!Колкото и да показват, че примерно Иво и Диан се мислят за кой знае какво и че по цял ден нищо не правят, мога да кажа, че те са от участниците, които се стараят най-много.Репетират парчетата по много пъти (дори и късно вечер когато останалите са легнали), искат допълнителни срещи с вокалните педагози за доизглаждане на детайлите.Кажи ми колко от това си видял по Нова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Публиката искала секс? Това ми звучи най-малкото извратено. Какво искаш - да гледаш секс на непълнолетни ли? <{POST_SNAPBACK}> Ами, то се виждат само чаршафите, така че няма нищо за гледане. Иначе, тоя спор е доста глупав, като цяло!@Lucky Luciano - Eдва ли има някого, да не му е ясно, че Нова яко манипулиират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 темата е за коментар.Къде пише че коментарите трябва да са само позитивни? Имам пълното право да влезна в темата, да си излея душата в нея какво не ми харесва в тъпото предаване, и да коментирам в него каквото и както си поискам. Капиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 По принцип когато нещо не ти харесва, не би трябвало да пишеш и в темата. Или да си кажеш един път мнението и толкоз. Ама явно има много завистници, не че толкова не го харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 По принцип когато нещо не ти харесва, не би трябвало да пишеш и в темата. Или да си кажеш един път мнението и толкоз. Ама явно има много завистници, не че толкова не го харесват. <{POST_SNAPBACK}> По принцип когато нещо не ми харесва ще пиша в темата колкото пъти си искам.А това,че има завистници се заблуждаваш-бъди сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 темата е за коментар.Къде пише че коментарите трябва да са само позитивни? Имам пълното право да влезна в темата, да си излея душата в нея какво не ми харесва в тъпото предаване, и да коментирам в него каквото и както си поискам. Капиш? <{POST_SNAPBACK}> Не, че нещо, но си противоречиш Първо казваш, че изобщо не гледаш предаването, защото е тъпо и прочие и прочие, а после ми обясняваш, че имаш правото да коментираш (което е така) тъпото предаване...а за да коментираш нещо трябва да си го видял, нали?И какво излиза?Че не го гледаш, ама го гледаш И искам да те питам още нещо - какво общо има този пост с темата Днес създателя на темата на глупавото предаване бе забелязан от моя милост на стадион "Спартак" в екстаз от факта, че видя своите идоли от Стар Академи и Биг Брадър наживо, а след това чинно се нареди до 11-12 годишните дечица за да дойде реда му да получи автограф от "суперзвездите" на България. Очаквайте по-късно подробности от самия него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Не, че нещо, но си противоречиш Първо казваш, че изобщо не гледаш предаването, защото е тъпо и прочие и прочие, а после ми обясняваш, че имаш правото да коментираш (което е така) тъпото предаване...а за да коментираш нещо трябва да си го видял, нали?И какво излиза?Че не го гледаш, ама го гледаш И искам да те питам още нещо - какво общо има този пост с темата <{POST_SNAPBACK}> Драги ми смехурко ... както вероятно си прочел, критикувам цялостната идея на предавания като Биг Брадър и Стар Академи, а не това, което става в тях.Колкото и да не го гледам, имам представа що за стока е.Биг Брадър го гледах точно 3 дена и то пряко волята ми, на Стар Академи издържах точно 15 минути от п,ървото предаване.Останало го разбрах от феновете на невероятното предаване които имаха грижата да направят 4000+ поста в темата,медии,от околните, които само за това дрънкаха,даже в градският транспорт когато се возех все за това си говориха. Всичко е толкова съшито с бели конци за да се печели от Вас, зрителите, като ви се предлага продукт с качеството на разредена с вода боза.Но само мога да ти кажа, че това какво вълнува публиката определя и цялостната култура на гледащите го. Както създателят на тази темички Теди-Кинг ми говореше за някакви си за забавления...Къде ги видяхте тия забавления бе ?!? Да седиш пред телевизора с отворена уста личният живот на другите?Това по принцип си е приоритет на бабите дето си нямат други цели в живота ама... То поне това което гледахте да беше нещо реално, ама и това не е.Представят го по начина, по който да се спечели най-много рейтинг и аудитория. А вие стоите с отворена уста пред телевизора и пращайте смс-и.Но... дори и това не е истинско. Всичко си е нагласена работа, вероятно победителя още отсега е определен а вие си пращате смс-ите и си вярвате че правите нещо.Толкова ли сте слепи, че не го забелязвате и се "забавлявате" като всеки средностатистически американец? А какво общо има първия ми пост - не мисля, че ти си човека на който ще давам обяснения. Edit: Еми понеделник наближава, к`во да прават дечицата. Публиката иска секс!!! 1. Откъде знаеш какво иска публиката? или ти самия си си единствената публика? 2.Това не е публика- по-скоро мяса на сбирщина чекиджии.Ако някой иска секс отива и прави, не чака некви олигофрени да се изпраскат. 3. За пореден път се убеждавам, че разбираш от забавления Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 По принцип когато нещо не ми харесва ще пиша в темата колкото пъти си искам.А това,че има завистници се заблуждаваш-бъди сигурен.Много форми на пропаганда и агитация се изчерпаха и се измислят вече от тъпи по тъпи предавания на които много хора стават жертва. <{POST_SNAPBACK}> И в Европа има много тъпотии за които тепърва ще научаваме и гледаме.Точно както казва човека над мен разредена с вода боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.