Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

backgroundPop2.jpg

Второто реалити шоу на Нова Телевизия

ПОБЕДИТЕЛ В STAR ACADEMY Е МАРИН ЙОНЧЕВ

win_marin.jpg

Най-младият талант в Академията е големият победител, който спечели 150.000лв. и правото да представи България в Кан.

staracademy.gif

links

official BG website

http://www.staracademy.bg

unofficial BG websites

http://bgstaracademy.hit.bg

http://staracademy.start.bg

http://bigbrotherfans.info

Star & Fame Academy sites

http://staracademy.tf1.fr

http://www.bbc.co.uk/fameacademy

http://www.1tv.ru/fabrika

http://www.famestory.gr

http://www.famefactory.tv3.se

http://www.aftonbladet.se/noje/famefactory

d o w n l o a d s

download data.bg torrents

(изисква регистрация)

download data.bg html

Star Academy Final

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Информация от други източници:

Олга Лозанова потвърди официално пред “Паралели”, че до края на 2005-а “Нова телевизия” ще реализира две реалити шоута, съвместно със “СИА Адвъртайзинг”. Едното естествено е “Биг брадър 2”, което най-вероятно ще тръгне есента. А новостта e друг хитов формат на холандския гигант “Ендемол”, който се казва Star Academy и ще стартира през март. В оригиналния си вариант “Звездната академия” продължава 12 седмици и проследява всички етапи около създаването на момчешка/момичешка група. В реалити шоуто зрителите проследяват избирането на участниците, елиминациите и всичко това седем дни седмично, плюс специална програма един път в седмицата и финално шоу. Във финала влизат 6 от избраните 12 участници и това става чрез гласуване на зрителите. Предварително екип от професионалисти, включващ мениджър, продуцент и хореограф, избира 12-те участници сред 50-те най-добри кандидати. Те се подпомагат от композитор/ аранжор, стилист, фотограф, PR , финансов съветник и режисьор. През 12-те седмици зрителят надниква зад кулисите на музикалната индустрия, запознава се със истински звезди, които разкриват тайната как да достигнеш до върха. Действието се развива в специален кампус и може да бъде проследено 24 часа в денонощието.

Шоуто, което се очаква да побърка българина през следващите месеци се нарича "Звездна академия". То ще запълни вакуума до второто издание на "Big brother"....

Шоуто, което се очаква да побърка българина през следващите месеци се нарича "Звездна академия". То ще запълни вакуума до второто издание на "Big brother". Стартът ще е през март, потвърди Олга Лозанова - програмен директор на "Нова телевизия". През 2005 г съвместно със "СИА Адвъртайзинг" - продуцент на "Big brother" ще бъдат реализирани две продукции. Първата е "Звездна академия", втората "Big brother 2", която ще тръгне едва през есента. Екип от специалисти - мениджър, продуцент, хореограф, PR, финансист, режисьор, аранжьор, стилист и фотограф ще избират 12-те участници сред 50-те кандидати отсети от хилядите желаещи за "Star Academy". През 12-те седмици зрителите ще надникнат зад кулисите на звездите, доколкото те са били такива досега в реалния си живот. Какво се случва в специалния кампус ще може да се следи 24 часа, както в "Big brother". Във финала обаче ще влизат 6 от 12-те участници, според гласуването на публиката.

...нещо не ми харесва това че ще могат да излизат и да ходят където си искат.К'во?Той ще си ходи по улицата ,а ония с камерата ще върви и ще го снима?!?Нещо...накуцва тая част!

Ще видим на 4 за кво става въпрос.Така като чета ми се струва че ще е яко,ама няма да е по-яко от Big Brother.Тва за Слави верно е крадено и на мен са ми казвали.Представяте ли си,че след 3-4 месеца в България ще има певци,които ще станат най-популярните ни изпълнители :huh: Няма Ивана,няма Гергана...

Аз се чудя дали ще има вече известни лица опитали се да пробият с едно-две клипчета , а също якото ще е ако има изпълнители от различни жанрове - метъл, чалга, рап , ще има яко спорове ;)

А някои да е чул за "кастингите из цялата страна" които се анонсират из телевизията.

Ще видим на 4 за кво става въпрос.Така като чета ми се струва че ще е яко,ама няма да е по-яко от Big Brother.Тва за Слави верно е крадено и на мен са ми казвали.Представяте ли си,че след 3-4 месеца в България ще има певци,които ще станат най-популярните ни изпълнители :huh: Няма Ивана,няма Гергана...

...няма Глория,няма Камелия,няма такова нещо! ;) Те пак ще ги слушат...ами ако победителя пее чалга? :woot

Аз пък чух точно обратното-че представителите на Ендемол искат да съдят Слави за откраднатата идея и за това,че реализира проекта си точно сега,когато и те ще пуснат своята игра.

...няма Глория,няма Камелия,няма такова нещо! ;) Те пак ще ги слушат...ами ако победителя пее чалга? :woot

...ако пее чалга ще е лудница :punk Незнам дали ще има мисии,ама представяте ли си да накарат метъл и поп-фолк певица да пеят дует :lol: Ще се получи нещо средно между Linkin Park и Весела все едно :laughing:

Както вика BRETO ще има яко спорове.А най-яко е когато спориш с някой за музика

Аз пък чух точно обратното-че представителите на Ендемол искат да съдят Слави за откраднатата идея и за това,че реализира проекта си точно сега,когато и те ще пуснат своята игра.

На Слави много му се насъбра тия дни.Направи скандал за Евровизия,сега с новото риалити.Ай сиктир.Научи се да губиш :wacko:

тва ще е поредната европейска малоумщина копирана в БългарЯ и населението (над 80 процента от което са доказано дебили и тъпаци)ще гледа тъпо всяка ве4ер пред телевизора а после някви пикльовци ще ми се мислят

за супер звезди и някви пикли кат тая мел ще си снимат плоските цици и глупави физиономии и ще нари4ат после "изложбата"(хахахахахаха изложба)

"лицата на известноста" хахахахахахахахахаа.аз холандски джоинт да пу6а пак няма да ми тоолкова смешно.абе типи4на бг глупост. и след това ще продуцират тонове поп шит които ще мирише от всяко кьоше,и ще ни залива като вълна лайна помийна яма.

тва ще е поредната европейска малоумщина копирана в БългарЯ и населението (над 80 процента от което са доказано дебили и тъпаци)ще гледа тъпо всяка ве4ер пред телевизора а после някви пикльовци ще ми се мислят

за супер звезди и някви  пикли кат тая мел ще си снимат плоските цици и  глупави физиономии и ще нари4ат после "изложбата"(хахахахахаха изложба)

"лицата на известноста" хахахахахахахахахаа.аз холандски джоинт да пу6а пак няма да ми тоолкова смешно.абе типи4на бг глупост. и след това ще продуцират тонове поп шит които ще мирише от всяко кьоше,и ще ни залива като вълна лайна помийна яма.

ОК 80% сме дебили и тъпаци,айде другите 20% интелигенция да ни остават и да си гледат факаната работа,а? :angry1 Аман от разбирачи и интелектуалци псевдо и то

ОК 80% сме дебили и тъпаци,айде другите 20% интелигенция да ни остават и да си гледат факаната работа,а? :angry1 Аман от разбирачи и интелектуалци псевдо и то

Дам, кафа :sayjin Като на някой не му е интересно никой не го задължава да го гледа предаването или да чете топика :angry:

А ся по темата.Ами дано да е интересно предаването и да ни грабне като ББ и да бием броя постове от другата тема (малко не ми се вярна, ама нищо не се знае) :D

... и да бием броя постове от другата тема (малко не ми се вярна, ама нищо не се знае) :D

тъй тъй, да си дойдем на думата... все някъде трябва да се дава воля на спама. тук си го упражнявайте на воля - пестете го извън темата си. Всички ще сме доволни. А да отричаш правото на различно мениние е меко казано некулутрно, както и да преследваш/гониш някого защото не се радва на това на което ти се радваш.

Айде и дано да има чалгаджийки, та да ви е пълна душевната... наслада.

Аз бих искал да отида на кастинга да видя за какво става дума, не че ще ме вземат :( ама поне да се пробвам. Но никой не потдържа темата и се чудих къде и кога ще е кастинга в Пловдив :confused

Абе идеята няма нищо общо с ББ, кво ви става. Ами кво пречи да излизаш навън, идеята е да изберат "можещи" хора, а не да видят дали някой ще изкара три месеца в няква си къща :sick

Аз бих искал да ида на кастинга да видя за какво става дума, не че ще ме вземат  :(  ама поне да се пробвам. Но никой не потдържа темата и се чудих каде и кога ще е кастинга в Пловдив  :confused

da naistina,ako niakoi znae kade i koga e kastinga v plovdiv kajete da sme v te4enie

Е, най-сетне нещо по-така да пуснат. Писна ми да слушам за бигбрадър 3 месеца и кусур. И дано да няма тоя път такива като стойка, че хептен ще ни окалят града. :D

От 14-ти март започват кастинги за новото реалити шоу в 4 града на България.

picture_4603.jpg

Кастингът за новото риалити шоу “Стар Академи” ще се проведе в четири града – Пловдив, Варна, Плевен и София. Шоуто стартира на 11 април по Нова телевизия, а според продуцентите това са градове, които покриват територията на Северна, Южна и Централна България, както и Черноморието.

Кандидатите за звезди ще се доказват пред кастинг-комисии с представители на Нова телевизия, притежаваща лиценза на "Стар Академи”, и “Глобал Филмс” – изпълнителен продуцент на шоуто. Първата кастинг-вълна ще се проведе паралелно във Варна и Пловдив на 14, 15 и 16 март. Кандидат – талантите от Южна България и Черноморието ще имат по 10 часа в тези три дни, за да покажат най-доброто от себе си. Във Варна кастингът ще се проведе в паркхотел “Сити Планет” срещу Делфинариума. Новотелът в Пловдив пък ще посрещне всички кандидати от региона. На 18, 19 и 20 март – отново между 09 и 19 часа, кастингът ще продължи в София и Плевен, съответно в хотелите “Експо” и “Ростов”. Талант, възраст между 18 и 23 години и подготвена песен – независимо от стила и езика, на който е изпълнена, са единствените условия за участие в първите два етапа на кастинга за “Стар Академи”. Разбира се, всяко допълнително умение, свързано със сценичното поведение на кандидатите – танц, актьорско майсторство, инструмент, или ексцентричен стил, може значително да подпомогне техния шанс за слава и международна известност. От всички кандидати в четирите града, за финалния етап на кастинга ще бъдат отсяти 50 души. Залогът за участие в “Стар Академи” наистина е голям – 150 000 лева за победителите, договор за издаване на музикален албум и концерт в Кан през следващата година.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...