Jump to content
BulForum.com

Осми март - отживелица или необнодим празник ?

vulgaro

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПРАЗНУВА?  

124 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Според мен това е един от най-хубавите празници :) Комунистически или не - трябва да се празнува :)

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Praznikyt si e mnogo hubav i mnogo vajen... trqbva da ima pone edin den v koito nejniq pol da se chuvstva vajen... loshoto e, che edinstveniq sluchaj da pokajem na damite che gi uvajavame i obichame e 8-mi mart... Trqbva da se praznuva 8-mi mart po-chesto..

Dudes, pokajete na polovinkite si che sa specialni i to ne samo za 1 den :)

Ave 8-mi mart otjivelica veche hora, svarzan e samo s razhodi. Badete Maje koito da imat pogled v badeshteto. Tozi praznik e samo za feministki, istinskata jena triabva da se yvajava :rolleyes: vseki den ne 8-mi mart samo. Toia praznik za men e bezmislen, taka kakto 2-ri febryari

Ave 8-mi mart otjivelica veche hora, svarzan e samo s razhodi. Badete Maje koito da imat pogled v badeshteto. Tozi praznik e samo za feministki, istinskata jena triabva da se yvajava  :rolleyes: vseki den ne 8-mi mart samo. Toia praznik za men e bezmislen, taka kakto 2-ri febryari

че,ако ще е я уважаваме всеки ден,то и 8-ми март си е ден ,бе брат!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...