vulgaro Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Как да се отнасяме към този ден ? 1. Като необходимо уважение към ЖЕНАТА и МАЙКАТА ! 2. Като комунистическа отживелица? или нещо средно между двете , щото комунизма си е комунизъм, а жената си е жена? Има ли въобще нужда от ден,в който да покажем възхищение от нежния пол или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Определено е нужен този празник. Но мисля,че и на мъжете трябва да се измисли подобен (да не кажете само 2ри февруари) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Аз съм на мнение, че трябва да го има.Все пак трябва да уважим нежните създания.Закъде сме без тях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Че то ако е тъпа отживелица,значи всички празници трябва да са тъпи отживелици и да не се празнуват щото са стари.Трябва да има много ясно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Супер си е празника, един ден, в който можеш да покажеш на всички любими същества от женски пол колко много значат за теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Разбира се,че трябва да се празнува!! Даже вижте тук:My Webpage, за да знаете какво да правите Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Това е много хубав празник Като малка повече го знаех като ден на майката Сега не зависимо от това дали си майка или не се празнува На мен ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Praznika niakoi kazvat 4e e komunisti4eski, ama spored mene e hubav, as bih zaradval s udovolstvie liubimite si sa6testva ot nejnia pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 За мен този празник е Полова дескриминация!!! Относно тава за "един ден, в който можеш да покажеш на всички любими същества от женски пол колко много значат за теб " извинявай, но не ми е нужен точен празник или дата за да го покажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Празника си е много хубав... само дето при мен покрай майка ми се събират доста подаръци да купувам през март... 8-ми март, рожден ден, и накрая какво- аз фалирвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKK Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Да на празника на майката и жената . Не е лесно да си жена и майка в България . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 trqbva da go ima zashtoto taka v pone edin den mojesh da pokajesh otnoshenieto si kam jenite okolo teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Естествено,че трябва да го има,какво му е лошото.А освен това мисля,че 8 март не е само българска комунистическа отживелица.Мился,че е официален празник в много държави,само че не се празнува така,както у нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Чи ко му й на празника? Абе вие изобщо знаете ли що е комунизъм? Или квот' кажат мама и тати! Що всички си мислят, че всичко що е построено, измислено или направено преди 89 година е лошо, мръсно и безмислено! Я се стегнете малко 80% от хората в този форум изобщо си нямат и понятие какво е това животно комунизъм, щото по тва време са били още проект, ама мноого компетентни се извъдиха! Специално този празник е знак на уважение към жената а не към "Партията" така че аз лично изобщо не смятам, че е комунистически! Пък и да е - кво от тва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Чи ко му й на празника?Абе вие изобщо знаете ли що е комунизъм? Или квот' кажат мама и тати! Що всички си мислят, че всичко що е построено, измислено или направено преди 89 година е лошо, мръсно и безмислено! Я се стегнете малко 80% от хората в този форум изобщо си нямат и понятие какво е това животно комунизъм, щото по тва време са били още проект, ама мноого компетентни се извъдиха! Специално този празник е знак на уважение към жената а не към "Партията" така че аз лично изобщо не смятам, че е комунистически! Пък и да е - кво от тва? <{POST_SNAPBACK}> Споко!Всички са на твойто мнение,а кво е комунизъм и партия- аре остави тази тема за друго място! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 тъпа отживелица [ 3 ] [8.33%] Явно не сме всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Spored men praznikat e neobxodim poradi samoto uvajenie kam jenite Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Праздникът си е много на ред! Друг е въпросът, че българинат смята за достатъчно да се държи като човек един ден в годината , а през другото време да вика "оная мойта", "шш,ей, дай салатата" и прочее. А и комунистически да е (което категорично не е вярно), какво ще стане, ако го сменим? Няма да е осми март, а примерно пети април и ще се казва Ден на майката. И какво ще правим на този ден? Пак ще носим цветя в къщи, пак ще мислим приятни подаръци и пак ще пием вино на свещи . Все тая! Така че според мен няма смисъл да се променят неща, които в момента си изпълняват добре функциите. Не мисля, че "комунистическата" дата осми март с нещо влияе на качеството на стиховете, които пиша на жена си по този повод . Така че - осми или осемнадесети - все тая! Да пием по едно за здравето на нашите съпруги и приятелки, господа! И днес, и утре, и на осми март ! Без тях светът нямаше да става за живеене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 vaob6te ne e otjivelica toji praznik.I mladoto pokolenie go po4ita.Az sam na 12 i apsoliytno vsqka godina i podarqvam ne6to.Bilo to cvete,parfiym i dr.Taka 4e az sa TVARDO ZA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Poll-a е излишен и обижда жените. Аз като мъж също се обиждам от факта че поставят под съмнение празника на който мъжете доказват уважението си към половинките, без които са нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Смятам че в тая държавица жените са заслужили най-малко това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 lichnoto mi mnenie za tozi praznik e kato za sveti valentin...super hiper tupo e da se seshtash za "chovekat" 1 pat v ogdinata..tva zvuchi kato istakrano klishe no...tui e moeto mnenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 i az misla taka kato ZGAN 4e e tapa otjivelica Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 lichnoto mi mnenie za tozi praznik e kato za sveti valentin...super hiper tupo e da se seshtash za "chovekat" 1 pat v ogdinata..tva zvuchi kato istakrano klishe no...tui e moeto mnenie. <{POST_SNAPBACK}> Никой не казва, че трябва да се сещаш за любимия веднъж годишно! Не знам за теб, ама аз не мога всеки ден да подарявам цветя и подаръци на мойта приятелка колкото и да искам, просто средствата ми не го позволяват, но мога да отделя за празници като: свети валентин, 8-ми март, на кръгъл месец откакто сме се запознали! А през останалото време любовта, която подарявам мисля, че е достатъчна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Вечен негативизъм,а? Че дай въобще да спрем да живеем! Ако няма празници и такива дни /католически или комунистически/ кво ша праиим ,вааа дяца???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.