Jump to content
BulForum.com

Осми март - отживелица или необнодим празник ?

vulgaro

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПРАЗНУВА?  

124 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Как да се отнасяме към този ден ?

1. Като необходимо уважение към ЖЕНАТА и МАЙКАТА !

2. Като комунистическа отживелица? :cry

или нещо средно между двете , щото комунизма си е комунизъм, а жената си е жена?

Има ли въобще нужда от ден,в който да покажем възхищение от нежния пол или не?

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Guest Phoenix

Определено е нужен този празник. Но мисля,че и на мъжете трябва да се измисли подобен (да не кажете само 2ри февруари) :lol: :)

Че то ако е тъпа отживелица,значи всички празници трябва да са тъпи отживелици и да не се празнуват щото са стари.Трябва да има много ясно!:)

Това е много хубав празник

Като малка повече го знаех като ден на майката Сега не зависимо от това дали си майка или не се празнува :P На мен ми харесва :D

За мен този празник е Полова дескриминация!!!

Относно тава за "един ден, в който можеш да покажеш на всички любими същества от женски пол колко много значат за теб " извинявай, но не ми е нужен точен празник или дата за да го покажа.

Празника си е много хубав... само дето при мен покрай майка ми се събират доста подаръци да купувам през март... 8-ми март, рожден ден, и накрая какво- аз фалирвам... :(

Естествено,че трябва да го има,какво му е лошото.А освен това мисля,че 8 март не е само българска комунистическа отживелица.Мился,че е официален празник в много държави,само че не се празнува така,както у нас.

Чи ко му й на празника?

Абе вие изобщо знаете ли що е комунизъм? Или квот' кажат мама и тати! Що всички си мислят, че всичко що е построено, измислено или направено преди 89 година е лошо, мръсно и безмислено! Я се стегнете малко 80% от хората в този форум изобщо си нямат и понятие какво е това животно комунизъм, щото по тва време са били още проект, ама мноого компетентни се извъдиха!

Специално този празник е знак на уважение към жената а не към "Партията" така че аз лично изобщо не смятам, че е комунистически! Пък и да е - кво от тва?

Чи ко му й на празника?

Абе вие изобщо знаете ли що е комунизъм? Или квот' кажат мама и тати! Що всички си мислят, че всичко що е построено, измислено или направено преди 89 година е лошо, мръсно и безмислено! Я се стегнете малко 80% от хората в този форум изобщо си нямат и понятие какво е това животно комунизъм, щото по тва време са били още проект, ама мноого компетентни се извъдиха!

Специално този празник е знак на уважение към жената а не към "Партията" така че аз лично изобщо не смятам, че е комунистически! Пък и да е - кво от тва?

Споко!Всички са на твойто мнение,а кво е комунизъм и партия- аре остави тази тема за друго място! ;)

Праздникът си е много на ред!

Друг е въпросът, че българинат смята за достатъчно да се държи като човек един ден в годината , а през другото време да вика "оная мойта", "шш,ей, дай салатата" и прочее.

А и комунистически да е (което категорично не е вярно), какво ще стане, ако го сменим? Няма да е осми март, а примерно пети април и ще се казва Ден на майката. И какво ще правим на този ден? Пак ще носим цветя в къщи, пак ще мислим приятни подаръци и пак ще пием вино на свещи . Все тая!

Така че според мен няма смисъл да се променят неща, които в момента си изпълняват добре функциите. Не мисля, че "комунистическата" дата осми март с нещо влияе на качеството на стиховете, които пиша на жена си по този повод .

Така че - осми или осемнадесети - все тая! Да пием по едно за здравето на нашите съпруги и приятелки, господа! И днес, и утре, и на осми март !

Без тях светът нямаше да става за живеене!

:D :D

Poll-a е излишен и обижда жените. Аз като мъж също се обиждам от факта че поставят под съмнение празника на който мъжете доказват уважението си към половинките, без които са нищо.

lichnoto mi mnenie za tozi praznik e kato za sveti valentin...super hiper tupo e da se seshtash za "chovekat" 1 pat v ogdinata..tva zvuchi kato istakrano klishe no...tui e moeto mnenie.

lichnoto mi mnenie za tozi praznik e kato za sveti valentin...super hiper tupo e da se seshtash za "chovekat" 1 pat v ogdinata..tva zvuchi kato istakrano klishe no...tui e moeto mnenie.

Никой не казва, че трябва да се сещаш за любимия веднъж годишно! Не знам за теб, ама аз не мога всеки ден да подарявам цветя и подаръци на мойта приятелка колкото и да искам, просто средствата ми не го позволяват, но мога да отделя за празници като: свети валентин, 8-ми март, на кръгъл месец откакто сме се запознали! А през останалото време любовта, която подарявам мисля, че е достатъчна!

Вечен негативизъм,а? Че дай въобще да спрем да живеем! Ако няма празници и такива дни /католически или комунистически/ кво ша праиим ,вааа дяца???? :( :( :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...