Jump to content
BulForum.com

Нови цени от БТК

xway

Recommended Posts

http://www.pressboard.info/preview.aspx?articleid=56271

Накратко:

- разговори над 12 мин. през деня ще излизат по-евтино.

- вечерни/празнични разговори ще са на цена 0.13 лв без значение продължителност.

- welcome back dial-up ;)

- честито и на големите потребители - безплатни градски/междуградски разговори

- и както винаги ще пострадат тези които говорят минимално.

http://www.pressboard.info/preview.aspx?articleid=56271

Накратко:

- разговори над 12 мин. през деня ще излизат по-евтино.

- вечерни/празнични разговори ще са на цена 0.13 лв без значение продължителност.

- welcome back dial-up ;)

- честито и на големите потребители - безплатни градски/междуградски разговори

- и както винаги ще пострадат тези които говорят минимално.

Дам, точно и аз щях да пускам такава тема.В 24ЧАСА е публикувана голяма статия по повода :D Аз лично няма да усетя разлика в сметката си към БТК (освен да намалее) защото под 70-80лв. от доста време не е падала.А за тези, които говорят малко, май ще е по-добре да изберат някой от новите тарифни планове на компанията.А може би цялата хава е с тази цел ;)

Еми аз го спирам от другия месец така че търговският директор на БТК Тони Робинсън може да ма хване за оная работа.Говоря малко и GSM-a ми е достатъчен.С две думи БТК да го духат от мен.С приятели от чужбина се свързваме по интернет Skype,Yahoo така че за кво ми е шибаното БТК.За в бъдеще стационарни телефони ще имат само фирмите.

A е пак има далавера в тая работа, само че в тяхна полза. Нещо не ми се нрави като начален старт да ми взимат по 13+ стотинки. Отпреди за 6 стотинки можеше да си говоря 9 минути, защото съм на аналогов.

Иначе най-ми харесва за тарифите на международни разговори. Че те стават по-евтини от колкото да се обадиш на GSM. :woot

Еми аз го спирам от другия месец така че търговският директор на БТК Тони Робинсън може да ма хване за оная работа.Говоря малко и GSM-a ми е достатъчен.С две думи БТК да го духат от мен.

Оптималното решение! Така и така за домашния си телефон от години плащам по 3-4 лв за разговори и 12 лв за "абонаментна такса" . Режа го и край, бахти телефона!

Еми така ще е,щото нямат конкуренция и си правят каквото искат :angry1 Дали е държавен или частен монопола си е монопол!Тук е мястото да запитам:Нали по едно време се говореше,че и Евроком ще пускат някакви телефони?Някои има ли информация по вапроса?

Иначе най-ми харесва за тарифите на международни разговори. Че те стават по-евтини от колкото да се обадиш на GSM.

За международни за момента мисля че няма кой да бие SkypeOut - още повече че от скоро може да се плаща направо с левове чрез превод от няколко български банки.

Сметките показват, че по този начин поскъпването на градските разговори е 21.1%.

:angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Съвсем малко остана да го резна.

Вярно, че поевтиняват междуградските, ама малко.

А международните като поевтинеят и...голямата работа. Незнам колко хора говорят с чужбина от дом. тел. :confused Сега с тия карти за интернет разговори...трябва да имаш доста кинти да не ти пука :rolleyes:

Така и така за домашния си телефон от години плащам по 3-4 лв за разговори и 12 лв за "абонаментна такса" .

i za tva:

Еми аз го спирам от другия месец така че търговският директор на БТК Тони Робинсън може да ма хване за оная работа.

mn se draznq kogato za smetka na mejdunarodnite uveli4avat gradskite

tva e naglo: daj sq kato ne mojem ve4e da zimame golemi taksi za ednite da digame za da si zapazim prihodite drugite

Хм сега във времето 21-7 часа интернета през dial-upОрбинет ще идва 13 стотинки за целия период на ноща.Добре е.Доста хора ще изкарат старите модеми от шкафовете.

ami dailup si e dialup, kvo sq da sedq po no6tite i da svalqm s 3-6k mi ne mersi :bgrin:

Аз лично чакам да видя каква оферта ще пуснат за GSM-а и тогава ще откачам.

От една страна е хубаво това за "безплатните разговори", но ако погледнем назад преди 2-3 години всички разговори бяха дори "по-безплатни" предвид 13-те стотинки.

Взимат ти нещо, после ти го връщат орязано и се хвялат.

Най-срамното е 30 стотинки без ДДС до Германия, Русия и САЩ, а към мобилните двойно... Ебаси тарикатите. Не съм звънял на мобилен от БТК-то от незнам кога.... Да им го тура на ценовата политика. Единственото, което може да ме спре да го спра ще е някакъв общ пакет за GSM+стационарен и разговори на преференциална цена. Интересно ми е колко ще струва от стационарен до техния GSM и обратно. Логиката казва, че трябва да е от порядъка на междуградските разговори...

Сега е момента да се появи алтернатива, примерно от евроком.Веднага се местя. Мтел също май ще пускат стационарни.

а чул те господ :punk тва направо не е човешко. значи на домашния телефон едвам си изговаряме тея евтините импулси. и от толкова време мрънкам на нашите да го спрат обаче баща ми, "не трябва да имаме домашен телефон" :angry1 най-вече говорим по гсм-ми и няма смисъл на тея да им плащаме 12лв такса и 1-2лв разговори :pirate

Ама аз всеки ден говоря минимум по 10мин. така, че не мога да си махна телефона! :( Поне GSM тарифите да паднат малко баси! Хайде БТК са монополисти и могат да си определят цените както си искат, ама Мобилтел и Глобул могат да направят нещо по въпроса!

Че БТК са педали, това е ясно. Но не искам да се връщам към dial-up. Това е голям тормоз. Но пък ще идва по-евтинко, верно. Сигурно много хора ще се върнат към модема.

Все пак не е ясно дали това на Орбител ще просъществува дълго. Те вероятно печелят от телефонните импулси, а сега като отпаднат вечерните импулси, условията им може и да се променят. Ще си проличи.

Ч.

tva mi se vijda mnogo gadno. BTK si gi mrazq ama tva sega li4no v moq slu4ai si e 4ist obir zastoto ot nas se zvuni po4ti vseki den do gradove koito sa na pove4e ot 100km .

sto se otnasq do dial-up mislq 4e tova ve4e trqbva da se zabravi. oste pomnq vremenata kogato bqh s dial-up i prosto ne mi se govori za mukite s nego. puk i ne mi izliza6e po-evtino ot sega

С нощната тарифа от 21 до 7 няма да е много приятно с dial-up!

В най-добрия случай - по един импулс на нощ (което е рядко да се случи, особено в някои райони след дъжд). В събота и неделя в идеалния вариант също.

Значи 30 импулса на месец. Това не е много като пари, но се прибави и месечната такса и разговорите, става така че и най-ниската интернет тарифа (160/80) ще бъде пак в пъти по-добра.

После на много нови строежи има устройства, които „разцепват“ една линия на 4 отделни цифрови поста. Там скоростта е четворно по-малка. Това го търпях 2 години.

А и да не забравим ако някой от домашните иска да се обажда обикновено се стига до скандали.

И имам 2 гърмяни телефона и един модем от мълния, бетека си го преместиха от единия крачол в другия, тук поне пише че не се поема отговорност.

Старият модем е само за секретар, в най-лошия вариант за факс.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...