ACHE Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Като за начало съжалявам ако е коментирано и преди, ама не намерих нищо! Поствам темата тук, защото проблемът възникна при uninstall на Diablo 2, но съм се сблъсквал с него и друг път Та по въпроса: след махането на Diablo-то PC-то ми не ще да разбере, че трябва да имам още 1.3 GB свободно място Има ли няква програма или друг начин да му подскажа да си check-не харда? Ако трябва пищови ще правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
love_boy_88 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Попринцип някой път се бъгва детектора за свободно пространство на компютъра , но проблема се решава единствено и най-добре с DiskDefragmenter Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Като за начало съжалявам ако е коментирано и преди, ама не намерих нищо! Поствам темата тук, защото проблемът възникна при uninstall на Diablo 2, но съм се сблъсквал с него и друг път Та по въпроса: след махането на Diablo-то PC-то ми не ще да разбере, че трябва да имам още 1.3 GB свободно място Има ли няква програма или друг начин да му подскажа да си check-не харда? Ако трябва пищови ще правя <{POST_SNAPBACK}> Пробвай да го почистиш с RegCleaner!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 Пробвай да го почистиш с RegCleaner!!!! <{POST_SNAPBACK}> Пробвах не става. За диск дефрагментер-а ми трибва 15% от мястото, а тфа са над 4 GB! Не съм имал толкова свободно място откакто съм си взел PC-то май Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Мда, аз имам абсолютно същия проблем . Онзи ден си изтрих Unreal Tournament 2003 и трябваше да ми освободи 2,45Гб ама нищо. И аз бих искал да разбера как може да се оправи тоя проблем и изобщо може ли. . С диск дефрагментър номера не става. Дори го дефрагментирах 2-пъти ама резултат никакъв. В последно време си мисля, че единственото решение е формат, но още не искам да стигам до там . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Пробваите с тази програмка можеби ще сварши работа чисти всякакакви фаилове. http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Awin....Cleaner.v1.50/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 Пробваите с тази програмка можеби ще сварши работа чисти всякакакви фаилове. http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Awin....Cleaner.v1.50/ <{POST_SNAPBACK}> Никакъв резултат! Тая програмка чисти само регистри-то и преглежда за .bak и подобни файлове. @archangel: май тва ще да е решението Имам още едно PC в мрежа, така че за мен ще е доста лесно, обаче, все пак трябва да има начин да се оправи и без формат Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Ako ползваш Norton Antivirus 2004 или по-стара версия, значи е от него. Абсолютно всякакъв вид файлове ги слага в кошчето на Desctop-a. Ако го отвориш ще видиш колко си натрупал (ако си с нортъна де). Във другото кошче, към което се отива чрез адрес бара няма нищо. Обаче това на Desctop-a, ще е бая пълно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Дясно копче на My Computer -> Properties -> System Restore -> Turn off system restore Или ако ползвате Norton изтрийте всички файлове в неговото кошче Defragmentor sux .. най-безполезното нещо което съм виждал в Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 Ako ползваш Norton Antivirus 2004 или по-стара версия, значи е от него. Абсолютно всякакъв вид файлове ги слага в кошчето на Desctop-a. Ако го отвориш ще видиш колко си натрупал (ако си с нортъна де). Във другото кошче, към което се отива чрез адрес бара няма нищо. Обаче това на Desctop-a, ще е бая пълно. <{POST_SNAPBACK}> мдам оказа се прав Най-интересното е: 1) ползвам Нортън 2005 2) бях изключил опцията "norton protected files" Както и да е....важното е че стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Браво на теб , ама аз нямам Нортън и проблема си стои . @Veseo- 10х, стана със систем рестора . Само 1 последен въпрос: Трябва ли сега отново да включа систем рестора или да го оставя изключен? Още веднъж мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Систем рестор си заделя неговите ресурси в компютъра, които не са никак малко ако си на мах. Като го изключиш просто се освобождава това място което е било заето от систем рестора, а не от твоята игра. Най-добре поогледай в С къде може да ги е турило. Нищо ли нямаш в кошчето на Desctop-a? С каква антивирусна си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Да доста място заема System restore-a я кажете, верно може ли да се държи изключен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Аз съм с F-Prot и кошчето е абсолютно празно. Какво да гледам в С не разбрах и къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Аз съм с F-Prot и кошчето е абсолютно празно. Какво да гледам в С не разбрах и къде? <{POST_SNAPBACK}> Не мога да ти кажа от какво точно е. Пробвай с дефрагментация, Scan Disc. Ако си с Nero (или някоя друга програма, с която можеш да видиш скритите файлове), отиди на C:/Recycled. Понякога там също слага файлове, които не се виждат в обикновенното кошче. Да доста място заема System restore-a я кажете, верно може ли да се държи изключен? <{POST_SNAPBACK}> Може, погледни поста на veseo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Може, погледни поста на veseo <{POST_SNAPBACK}> Ясно, че може да се изключи....въпроса ми е дали има проблем ако се държи изключен Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Ами проблеми няма да има. Освен някой ден ако ти се прецака компа от някоя програма, няма да можеш да го върнеш назад в предишна дата, преди да си я инсталирал. Макар че не винаги се оправя от това де. На мен до сега само 1 път ми е бил от полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Мен лично систем рестор-а никога не ми е бил от полза .. затова го държа изключен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.