Tomahawx Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Мда ако са на български няма да си взимам ново тесте,щото имам достатъчно карти.Иначе боговете и аз ги имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 a niakoi da znae koga ste e tozi turnir stoto tia 200lv sa dosta primamlivi. i ot kade da si vzema karti konami na bulgarski zastoto ot tqh imam samo 50 a ot drugite vidove pone 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponko_g Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 eto na tozi mail moje da zadavate va6ite vaprosi yugiohbg@hit.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
love_boy_88 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Еми и аз това чакам да разбера - кога ще е турнира ама нз и аз а аз имам уникални карти 3-те бога по 2 пъти екзодия 6 пъти и т.н. пък магически имам 2-3 които дори не сме ги и виждали по епизодите и където и е - та и аз се надявам който разбере за тура да пише тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
love_boy_88 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 ..... a i za da izkara6 edin bog triabva da pojertva6 drugi tri!tva e <{POST_SNAPBACK}> Dobre de kak taka drygi tri - drygi tri boga li - ako da te bogovete ne sa li si samo tri !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNoWy Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 ..... a i za da izkara6 edin bog triabva da pojertva6 drugi tri!tva e <{POST_SNAPBACK}> Dobre de kak taka drygi tri - drygi tri boga li - ako da te bogovete ne sa li si samo tri !? <{POST_SNAPBACK}> \ ne be drugi tri obiknovenni karti niama zna4enie kvi sa!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
love_boy_88 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Axa sega izpratih e-mail za pove4e informaciq otnosno turnira molete se da mogat da u4astvat pone kartite na KONAMI ne samo teq BG Karti!? A zadavate li si vyprosa kfo shte ima v tfa teste (edva li shte ima vsi4ko nujno) - kak da polzvame exodia magic/trap cards god's i t.n - shte e typo spored men ako ne namerat reshenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Na4i to predi 24-ti dekemvri ima6e su6to takuv turnir az togava si tursih karti ma ne namerih sega namerih i 6e ida na turnira . 4udia se 6e se zapisva li dali 6e se pla6ta kato se vliza v turnira moje da ima i niakvi kvalifikacii (6e e super divo ) puk moje i da davat karti abe da stava 6ou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Na4i to predi 24-ti dekemvri ima6e su6to takuv turnir az togava si tursih karti ma ne namerih sega namerih i 6e ida na turnira .<{POST_SNAPBACK}> q kaji kakvi karti nameri.oficialnite na konami li che az si kupih predi godina edni nachalni testeta deto imaha pravopisni greshki bqha ujasni.ta plz kaji otde da si namerq hubavi karti i kakva e cenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 q kaji kakvi karti nameri.oficialnite na konami li che az si kupih predi godina edni nachalni testeta deto imaha pravopisni greshki bqha ujasni.ta plz kaji otde da si namerq hubavi karti i kakva e cenata <{POST_SNAPBACK}> Az si gi kupih ot edno magazin4e do u4ili6te (Vasil Petleshkov) struvat 6lv(tolkova ti6e na opakovkata ) i v saita na kartite koito e tva http://yugiohbg.hit.bg/ pi6e 4e s tiah moje da se vleze na turnira Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Ама смисъл самите карти са написани на Български или... пък защо да не ползваме своите карти аз ся откъде да намеря на Български ... а този турнир в Пловдив ли е бил , къде и как се е провел... <{POST_SNAPBACK}> Karti na BG prodavat v knijarnicata na 2-ra poliklinika (sre6to restorant stadiona ).nadqvam se da sam pomognal .Afe hora nqkoi znae li koga i kade 6te se provejda tyrnira.ako nqkoi znae da pi6e tyk ili da mi drasne edno PM-4e.10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Abe hora ami ako sme na dasklo kogato e turnira kvo 6e praim moje da ni izvinut to ne ti triabvat nogi karti 50-60 sa dostata4no ne ti triabvat (PR 500 karti) 6ansa ti za uspeh e 1na100% i az pratih e-mail da titam za info dano da mi kajat Link to comment Share on other sites More sharing options...
love_boy_88 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Xa shte ni izvinqt mnogo qsny a na men mi hrumna ideqta ako stane taka 4e se precakame s turnirite da si napraim nie edin ama v posledstvie shte re6im kyf Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Xa shte ni izvinqt mnogo qsny a na men mi hrumna ideqta ako stane taka 4e se precakame s turnirite da si napraim nie edin ama v posledstvie shte re6im kyf <{POST_SNAPBACK}> 4udia se 6te ima li kvali6ikacii (dano ) vie kvo 6e kajete oba4e 6to bogovete se tolkova skupi 6lv a sa 3 karti tuk testeto i to e 6lv ?????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Xa shte ni izvinqt mnogo qsny a na men mi hrumna ideqta ako stane taka 4e se precakame s turnirite da si napraim nie edin ama v posledstvie shte re6im kyf <{POST_SNAPBACK}> Тва ще е яко!Warez.ru-Yu-Gi-Oh турнир! ЕДИТ:ЕДно тесте на български колко карти съдържа??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 da divo 6e e ako iskate predi turnira da se saberem i da hodim zaedno moje da se duelirame malko i da hodim (kato otbor) v testeto ima 50karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Имам приятел ,който се занимава много с Yu-Gi-Oh и от него знам ,че на такива състезания е задължително да се играе с оригинални карти (само за сведения едно тесте от 40 карти стува 25-30 лева) в противен Блучай няма да те допуснат до турнира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Имам приятел ,който се занимава много с Yu-Gi-Oh и от него знам ,че на такива състезания е задължително да се играе с оригинални карти (само за сведения едно тесте от 40 карти стува 25-30 лева) в противен случай няма да те допуснат до турнира. <{POST_SNAPBACK}> da verno e no teq karti sa za Svetovnia Tornir te sa laminirani kato gi namokri6 im niama ni6to . a teq sa drugi samo za toq tornir v Balgaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 da verno e no teq karti sa za Svetovnia Tornir te sa laminirani kato gi namokri6 im niama ni6to . a teq sa drugi samo za toq tornir v Balgaria <{POST_SNAPBACK}> Моя прятел стана 2-ри в Пловдив и там където игра всички бяха с оригинални карти за дуел(дори видах 3-те бога и Exodia оригинални в един и същи човек) ако в Панаира се играе с обикновенни карти ще стане много чупено ,защото ще се обесмисли тунира.Всеки като има по 5 Бога 3 пъти Exodia и то ще стане "най-бързия печели" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Моя прятел стана 2-ри в Пловдив и там където игра всички бяха с оригиналникарти за дуел(дори видах 3-те бога и Exodia оригинални в един и същи човек) ако в Панаира се играе с обикновенни карти ще стане много чупено ,защото ще се обесмисли тунира.Всеки като има по 5 Бога 3 пъти Exodia и то ще стане "най-бързия печели" <{POST_SNAPBACK}> ne be to mai Exodia i Bogovete niama da igraiat abe nz ama kartite se drugi i na se 25lv .E pak sa hubavi dobre se napraveni i na sa niakvi izmisleni ne6to mi vurna e-mail-a i ne moga da pratia da pitam za turnira EE ma*** m* s**r* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 аз имам оригиналните - богове Х 3 и ексодия Х 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
love_boy_88 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 ...."най-бързият печели" - с тая реплика ме размаза тотално впрочем наистина е така , но в едно тесте не може една карта да се повтаря повече от 3 пъти мисля ... ... в крайна сметка къде е бил този турнир - как се е провел и наистина какви са тези карти които са "уж" оригинални.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 kude prodavat tezi originalnite karti.a i to spored men ne e nai-burziia pe4eli tuikato nali triabva da gertva6 tam niakvi po-slabi karti, nemoge6 da izkara6 napravo silnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 аз имам оригиналните - богове Х 3 и ексодия Х 4 <{POST_SNAPBACK}> Ае да ти правя дуел де,тия дни Аз имам оригиналните-ракията на смърта и пияният магьосник Link to comment Share on other sites More sharing options...
love_boy_88 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 kude prodavat tezi originalnite karti.a i to spored men ne e nai-burziia pe4eli tuikato nali triabva da gertva6 tam niakvi po-slabi karti, nemoge6 da izkara6 napravo silnite. <{POST_SNAPBACK}> Da de to tfa e qsny ama i az se 4udq razbrah 2 mesta do sega 1.Sreshtu Restorant Stadiona nqkfa knijarnica 2.Do nqkfo si u4ilishte Petleshkov pak v knijarnica 3.Sigorno gi ima i na djumaqta po golemite knijarnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.