Jump to content
BulForum.com

Brazen Abbot

james_ankov

Recommended Posts

Много ми е интересно на каква основа казваш, че е гениален? Нещо въобще не ми е ясно. Кое му е гениалното, кое е невижданото при него, с какво се откроява? Мда... само с това, че е безсрамно претенциозен към всичко и организаторите на концерта го псуваха с кеф, за разлика от мистър Търнър. Не случайно след концерта един от SME ми сподели следното: "Господ наказа Кочо с дъжда и с проблемите продени от него".

Имам 29 песни на Brazen Abbot, но много по-интересно ще ти е да чуеш Nikolo Kotzev's Nostradamus, което е наистина хубаво нещо и нашия човек е свършил доста добра работа аз да успее да привлече наистина велики музиканти като: Glenn Hughes, Joe Lynn Turner, Alannah Myles, Jørn Lande (Ark, Masterplan), Mic Michaeli (Europe), John Levén (Europe, Glenn Hughes Band), Doogie White (Ritchie' Blackmores Rainbow '95), Gцran Edman (Yngwie Malmsteen) и Ian Haughland (пак Europe). Ще го кача. Иначе инфо: http://www.nostramusic.com

Ne 4e e s ne6to po-dobar , ama vse pak e balgarin.Az mu zavijdam za priqtelstvoto s JL Turner... :rolleyes:

Ti si prav! :wir

6te 4akam da ka4i6 NOSTRADAMUS !!!

Albumite na BA moga da gi svalq ot Soulseek, taka 4e ne mi trqbvat..... :punk

Ne znam za rok-operata, no se radvam 4e q ima6 i 6te q ka4i6 za men !! :evil

Съжалявам, че го изтрих без да се обадя, но ето какво става:

Албумът в по-голямата си част е на 192, енкоднати песни от различни хора. Малка част - към 4 песни са на 128... което като цяло дава един незадоволителен и неприятен резултат. Свалям го от SoulSeek (5 песни остават) изцяло на 192 енкоднат от едно място. Изтрих го, защото сега нещата се местят (мп3) и за да не се премести и този албум...

Би ли ми казал докъде си стигнал за да мога да кача нещата от там или ако желаеш отначалото да почвам... но да не те е яд за излишния трансфер. Сори, че така стана. Ако желаеш можеш да се заемеш с Brazen Abbot докато сваля/кача целия хубав Нострадамус.

На която и тарифа да си... няма да има разлика. В момента свалям JLT от там.

Нали не сваляш с download manager от там?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...