Jump to content
BulForum.com

Windows Забива

DELUXe

Recommended Posts

начи проблема ми е следния пускам си компа

сичко си е 6 сичко си варви както трябва и по едно

време когато си реши започва да лагва яко и да забива

дава ми че CPU-то се използва 100% а няма нищо пуснато

и в Task Manegera няма нито една програма да дърпа 100%

помогнете с Windows XP Pro SP2 съм

Няма да ти се оправи. Един приятел имаше абсолютно същия проблем. В продължение на 3 дни изпробва всичко. regleaner, defragmenters, незнам си кви cleaners. Всичко си върви ок и изведнъж без никаква причина почва да лагва супер яко. Антивирусната не засича нищо, spy са изчистени всичките.. Може да е някакъв нов вирус, незнам с преинстал на windows не става. Трябва да го инсталираш след формат на харда. Тогава се оправи.

Само дето в таскманагера(ако случайно успееш да го пуснеш) си показва точно програмата която използва големия ресурс, но за съжаление не е една, ами ги кара всичките. Ту едната 90% , ту няква друга 99%. Ей такива..

Няма да ти се оправи. Един приятел имаше абсолютно същия проблем. В продължение на 3 дни изпробва всичко. regleaner, defragmenters, незнам си кви cleaners. Всичко си върви ок и изведнъж без никаква причина почва да лагва супер яко. Антивирусната не засича нищо, spy са изчистени всичките.. Може да е  някакъв нов вирус, незнам с преинстал на windows не става. Трябва да го инсталираш след формат на харда. Тогава се оправи.

и така пробвах и нестава :(

Хмм ми на мен ми са оправи от самосебе си...никви антивирусни ала бала ей така и мен ме дразнеше но мина около 1 седм стоя не сам барал нищо.. :bgrin:

и така пробвах и нестава :(

Дори след clean install не се е оправило, така ли? Може да е нещо хардуерно. В случая Asrock K7 Upgrade 880 e дъното. Харда е S-ATA. Останалите чаркове не са някви нови модели.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...