DELUXe Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 начи проблема ми е следния пускам си компа сичко си е 6 сичко си варви както трябва и по едно време когато си реши започва да лагва яко и да забива дава ми че CPU-то се използва 100% а няма нищо пуснато и в Task Manegera няма нито една програма да дърпа 100% помогнете с Windows XP Pro SP2 съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Няма да ти се оправи. Един приятел имаше абсолютно същия проблем. В продължение на 3 дни изпробва всичко. regleaner, defragmenters, незнам си кви cleaners. Всичко си върви ок и изведнъж без никаква причина почва да лагва супер яко. Антивирусната не засича нищо, spy са изчистени всичките.. Може да е някакъв нов вирус, незнам с преинстал на windows не става. Трябва да го инсталираш след формат на харда. Тогава се оправи. Само дето в таскманагера(ако случайно успееш да го пуснеш) си показва точно програмата която използва големия ресурс, но за съжаление не е една, ами ги кара всичките. Ту едната 90% , ту няква друга 99%. Ей такива.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 Няма да ти се оправи. Един приятел имаше абсолютно същия проблем. В продължение на 3 дни изпробва всичко. regleaner, defragmenters, незнам си кви cleaners. Всичко си върви ок и изведнъж без никаква причина почва да лагва супер яко. Антивирусната не засича нищо, spy са изчистени всичките.. Може да е някакъв нов вирус, незнам с преинстал на windows не става. Трябва да го инсталираш след формат на харда. Тогава се оправи. <{POST_SNAPBACK}> и така пробвах и нестава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Хмм ми на мен ми са оправи от самосебе си...никви антивирусни ала бала ей така и мен ме дразнеше но мина около 1 седм стоя не сам барал нищо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 и така пробвах и нестава <{POST_SNAPBACK}> Дори след clean install не се е оправило, така ли? Може да е нещо хардуерно. В случая Asrock K7 Upgrade 880 e дъното. Харда е S-ATA. Останалите чаркове не са някви нови модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 Дори след clean install не се е оправило, така ли? <{POST_SNAPBACK}> да и мисля да слягам XP Home хем е по лек кажете кво да праа че няям идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.