Jump to content
BulForum.com

Разбиване на пароли??

MazataBG

Recommended Posts

Свали си Password Stealer. Пускаш я и тя работи в скрит режим. Помни всякакви логове, до сега само с ICQ съм разбрал, че не работи. Като я пуснеш веднъж, после се зарежда всеки път с Windows. Само натискаш Ctrl+Alt+8 и ти показва всикчко, което е писано като пароли и имена до сега. Има я в датата.

...S ograni4avane na dostypa ne stava-vliza pod DOS i trie *.pwd ili tam kvit bqha raz6ireniata i nema paroli...

че що го оставяш да стигне до вин ;) пасове в биос и го пускаш да пасе :D . докъто не свали батерията ша има да та гони с тиган из къщата :P

• 1 year later...
a ako prata na nqkoi takava programa moga li da gledam kvo e pisal nqkoi drug bez da razbere

kak 6e si q instalira bez da razbere kvo e. i kak 6e pro4ete6 passovete. vupreki 4e i na men mi se iska da razbera 1-2 passa na nqkoi ot friendovete :unsure:

EDIT*** daite naistina link

хахаха ми остави го да седне на комп-а , обаче преди това сложи един кey-logger (някъв простичак ... аз имах един който не ми го очита като вирус ... хмз нещо bdf key logger или нещо от сорта беше) :) ! после е лесно ! А вече ако е искал само да ти направи мръсно и ги е сменил , а след това нищо небара ... незнам !Ще трябва да пробваш с другите програми :) ! Или си сложи linux :) ... както ти казаха !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...