Jump to content
BulForum.com

Разбиване на пароли??

MazataBG

Recommended Posts

Имам проблем.Брат ми е разбрал паролите на всички интернет регистрации-поща, Булфлиит, Антивирусна....Въпросът ми е как да ги разбера защото този идиот подложен на невероятен тормоз :devil не изплюва нищо!! :( :( :(

Да ама тея програми показват пас-а само ако г има написан с **** или ....Иначе не може.Много ви моля HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP

Имам проблем.Брат ми е разбрал паролите на всички интернет регистрации-поща, Булфлиит, Антивирусна....Въпросът ми е как да ги разбера защото този идиот подложен на невероятен тормоз :devil  не изплюва нищо!! :(  :(  :(

Нещо несхванах :confused

Брат ти е разбрал ТВОИТЕ пароли ?????И ти се опитваш сам да си ги разбереш ли ?????

Би ли обяснил по-подробно ???

Да не би да ти е сменил паролите ????

Ми да.Те понеже са записани на един Word Document дълбоко скрит в харда щот са около 15 пароли и той го е намерил и понеже разбира от компютри сички до една са сменени

Ми да.Те понеже са записани на един Word Document дълбоко скрит в харда щот са около 15 пароли и той го е намерил и понеже разбира от компютри сички до една са сменени

Кофти проблем......... :( Ако брат ти е бил достатъчно глупав да накара brower-а да запаметява паролите за по-лесен достъп можеш да ги откриеш като се разтършуваш. Аз съм с Netscape и там става от Edit> Preferences> Privacy&Security> Passwords. Но ти сигурно си на Internet Explorer, там нещата трябва да са подобни, но аз го използвам много рядко и не знам как точно става. Потърси малко по менютата и файловете на Exlorer-a и ще ги намериш. Съмнявам се, че брат ти ги запаметил, така че най-добре "поговорете" ;)

За пощата поне е най-лесно. Отиваш си на сайта, натискаш н забравена парола, въвеждаш си данните и те ти дават нова. Обаче виж това за Bullfleat не мага да ти помогна. Не съм се регистрирвал и незнам. Но ако има опция за забравена парола, от там ще е.

Хора хич не е лесно в абв.бг требе дата на раждане-ок, ама за таен вапрос от преди 5 години от рода на seti sa be sklerozo!!! незнам. Така че пак моля HEEEEEEEEEEEEEELP

За това тайния въпрос се пише ткъв че да го знаеш само ти и да се сещаш когато го прочетеш.

Освен да те посъветвам да подкупиш с нещо брат ти, друго незнам. :D

Обещай му я шоколад, я дъвка.

:woot Що се мачиш бе ако можеш да набиеш брат какво си чакал :devil :bgrin: .Ако по някаква причина не можеш просто опитай с $$$ .Всеки човек си има цена :P .Ти си трагнал от форума да разпитваш ,но едва ли ще ти помогнат много ;) .Хайде успех :) .А има още един начин той се нарича ТОТО пробвай може пък и да успееш :laughing: :wacko: :wir ;)

Аве не е много лесно когато си по-малък(не че знам де :)брат ми така разправя).Иначе винаги с хубав бой може да се изкопчи всякаква информация.Моя съвет е да го биеш с шамари.Много болят и не оставят бруталните следи на юмруците.Пък и се чустваш унижен :)

"Jelqzoto se kove dokato e studeno!"

Taka 4e, boi boi .... :D

No ako vse pak v teb naddelee dobroto,

prati edin pm, palq kolata i idvam. Trqbvat mi samo 15 min v edna staq s nego! :bgrin:

Posle moje da nego poznaesh ama ...

Прекрати му достъпа до компютъра и ще видиш колко бързо ще ти ги каже :D А ако не стане :starwars:

Ako e po-malak - BOI

Ako e po-goliam -$

i zapomni

1 Ne si pi6i PIN-a na garba na debitnata/kreditnata karta

2 Ne si sahraniavai parolite na comp-a. O6te po-malko v tekstov fail. Sahrani go v JPG ima takiva programi. Gleda6 kartinka, a osven kartinkata sa vmaknati i parolite

3 godini po-golqm e ot men-20 i e nepodkupen za men-kaza 4e iska kola ot roda na BMW 325i ili Opel Astra ot nai-novite.Ne govorim za vtora raka ami 4isto novi.Taka 4e nekva programa koqto moje da pomognemi kajete.S ograni4avane na dostypa ne stava-vliza pod DOS i trie *.pwd ili tam kvit bqha raz6ireniata i nema paroli.

P.S I ako moje link kam programata

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...