RaZoR Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Търся GeForce 4 MX440 с TVout 128 bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 имам такава карта и сега ще я сменям. ако ти трябва само за филми и телевизия мога да ти я продам. Обаче няма да те лъжа - напослесък нещо не върви както трябва! цената ще е символична повечето игри вървят прилично но има и някои ,при които се появяват смущения, като фифа 2005! иначе играя lotr return of the kikng без особени трудности Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 Под не върви както трябва какво разбираш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 При мене сходно положение с това на jorji_s. До края на месеца се надявам да си купя по-добра, а в момента съм с GeForce 4 MX440. При мене пък игрите си вървят прилично ... наистина, jorji_s, обясни какво имаш предвид! Но ако ти трябва спешно картата - не съм точния човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Az sashto imam takava karta i pri men fifa 2005 premigva sashto i nqkoi drugi igri ima si tvout.Predloji ti cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.