truelove Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Вижте този сайт и дайте коментари за дърворезбите в него.Харесват ли ви или не? Възползвайте се от темата и покажете ваши творби(от дърво,глина,камък,на платно или хартия). Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Страхотни са!И ние у нас имаме нещо такова у нас,ама сега като ги гледам тези работи и направо срам ме хваща!Чудя се колко ли стуват тези дървенийки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Много са добри. Пък гледам отдавна се занимава с това Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Наистина са много готини.Пича си разбира от работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truelove Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 Страхотни са!И ние у нас имаме нещо такова у нас,ама сега като ги гледам тези работи и направо срам ме хваща!Чудя се колко ли стуват тези дървенийки. <{POST_SNAPBACK}> Място за срам тука няма,малко са хората които имат в домовете си такива неща.Ако имаш снимки възползвай се от темата и дай линкове към тях,за да могат и другите членове на форума да ги видят.Колкото за цената ами незнам,това само човека който се е трудил над тях може да каже. Много са добри. Пък гледам отдавна се занимава с това Така е ,но само в свободното си време,това което работи е много далече от изкуството. Скоро ще има и галерия с графика ,но не са пристигнали снимките на картините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 само едно мога да кажа. красиви са... явно пича е голям талант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Е определено е голяма играчка да го направиш това ама наистина си заслужава.Добри са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Мен пък тези в галерията нещо не ме привличт Много добре са изработени , но не ми допадат ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Доста се е трудил пича,но си заслужава наистина справил се е доста добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 майсторски изработени , с нюх към тази работа на мен лично ми харесват и бих си купил някое от тези ако се продават някаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Много са якички!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
truelove Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 майсторски изработени , с нюх към тази работа на мен лично ми харесват и бих си купил някое от тези ако се продават някаде <{POST_SNAPBACK}> Предполагам че се продават,но какви са цените можеш да разбереш ако пратиш мейл на човека,пробвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Mnogo sa krasivi. Evala na tva mom4e. Mnogo e talantliv Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 На мен не ми харесват, лицата имат някакви замечтани депресирани погледи, което не ми допада , но все пак са добре изработени Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Творбите наистина са много добри... Малко са обаче истинските ценители в нашата бедна държавица. С тази дарба на запад прилични доходи си докарват хората... Браво на пича. Да продължава все така. Нямам моя подобна творба, иначе щях да я покажа тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Дам добри са работите На мен ми е интересно графиките какви ще са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.