JIS Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 иска ми се да си зема някоя маааалка дънна платка че да ми се впише в плановете за новата кутия (толкова се изчатках че почнах хардуера да си зимам според кутиите) желателно е да е за сокет А че да си ползвам Дюрончето. (че нещо на Интел не им имам вяра .. и пари ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 http://shop.store.yahoo.com/directron/microsocket.html Виж тука има доста модели виж кой може да намериш в БГ.Иначе за Интел дъна много Аз си бях направил с едно дъно което имаше само един Пси слот и с.370.Като цялата кутия беше по-малка от видео(доста по къса) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 22, 2005 Author Share Posted February 22, 2005 брей че са готини асусчетата ги има тука .. в ЖАР и МОСТ ама пък нямат САТА а само АБИТ-а има ама пък него го няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.