The Sniper™ Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Препоръчаха ми една програма за download и то по-добра от FlashGet. Казва се нещо от рода на Beat Comete, но не знам точното има. Ако някой я знае нека да сподели впечатленията си ( и ако може точното име) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Препоръчаха ми една програма за download и то по-добра от FlashGet.Казва се нещо от рода на Beat Comete, но не знам точното има. Ако някой я знае нека да сподели впечатленията си ( и ако може точното име) <{POST_SNAPBACK}> Ами програмата се казва BitComet и въобще не е за такова сваляне където ти си мислиш с нея сваляш Торенти. Според мен най-дбре си е FlashGet Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Sniper™ Posted February 22, 2005 Author Share Posted February 22, 2005 А покрива ли функциите на FlashGet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 А покрива ли функциите на FlashGet? <{POST_SNAPBACK}> Не Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Sniper™ Posted February 22, 2005 Author Share Posted February 22, 2005 Благодаря много. имам една молба - ако някой иска да ми пише ЛС какво представляват тези torent-ти (извинявам се за невежеството си) че и бъкел не знам за тях. Ако може темата да се заключи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ако използваш търсачката на форума ще разбереш какво са торрентите без да е нужно някой да ти обяснява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.