Jump to content
BulForum.com

Kvartira

Stil_L

Recommended Posts

Ne 4e sam tragnal da se mestq na kvartira,no prosto iskam da znam gore dolo kolko e naema na mesec.Znam 4e v razli4nite kvartali e razli4en naema zatova ako nqkoi znae neka da kaje i v koi kvartal gore dolo e.Kato kvartira imam v predvit ne6to prosto s minimum 2 stai,antre i banq.

Апатрамент от три стаи, хол и кухня до Джоаната струва 200 лв.

Апартамент горе долу същата квадратура на улица "Звезда" (това е след Хирургиите на Пещерско щосе) струва 170.

Други не знам :D

Успех в търсенето !

Боксониера около 40 квадрата, стая, антре, бокс (кухничка), баня+тоалетна, обзаведена хладилник, 2 легла, бойлер, диван, маса, гардероб, около 110-120 лв, в Кичука.

Случайно ние даваме такава в квартала, но в момента е заета.

A sq se setih za ne6to.Vazmojno li e primerno az i o6te nqkoi da naemem 1 kvartira i da si delim naema.Neznam dali obiknovenno ima nqkakav problem ili nqma. :confused  :confused  :confused

То най-вече така се прави. Поне аз не познавам много хора способни да дават цялата сума :)

Само гледайте да не правите мизерии и всичко ще е наред :D

Имам въпрос - когато си на квартира, само наема ли плащаш или трябва да даваш пари и за ток и вода?

Е... разбира се че ти си ги плащаш. Наем + Консумативи.

Имам въпрос - когато си на квартира, само наема ли плащаш или трябва да даваш пари и за ток и вода?

Въпрос на договорка между двете страни, но правилото е да си плащаш изхабеното от тебе....понеже има много злоупотреби от типа....влезе за месец-два...после излезе и остави сметка за ток/телефон за сума ХХХХ лева, а е оставил депозит за 2 наема, които в никакъв случай не могат да покрият разходите.

За Тракия знам,че хубавите квартири надхвърлят 200лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...